Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eßemfaßom meg áII

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyolc aranyat szereztek sportolóink a riói olimpián. Ebből Hosszú Katinka egymaga hármat abszolvált, és úgy alakult, hogy a nyolcból hetet nőknek sikerült begyűjteniük. Ez utóbbi információ egy normális országban nem bírna hírértékkel. Hogy férfi vagy nő szerzett-e egy díjat, annyira kellene…..
Június 5-én döntött a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága a “Lambert kontra Franciaország” ügyben. Helybenhagyták a francia Államtanács 2013-as határozatát, mely szerint meg kell szüntetni a 39 éves, egészséges, autóbaleset miatt éber kómába került Vincent Lambert…..
eßemfaßom meg áII 2015.06.24 19:09:41
@fifibá55: "Ez szerintem egy igen tárgyilagos poszt,"

Nem hinném, hogy tárgyilagosan bármilyen megközelítésben és univerzumban egészségesnek lehetne nevezni egy 7 éve kómában fekvő mesterségesen táplált szerencsétlent pusztán azért, mert nem kell vastüdőben tartani
Megkezdődött Kína Yulin nevű városában az éves kutya és macskahús fesztivál, így ezrével viszik a nyerészkedők a ketrecekbe zsúfolt élő kutyákat és macskákat a húspiacra.   Brutális tradíció az, ami minden nyáron júniusban ismétlődik Délkelet–Kína Guangxi nevű tartományában Yulin városában,…..
eßemfaßom meg áII 2015.06.23 15:36:50
@MCock: "De meg kell, hogy mondjam: sok vitának és arroganciának van kitéve egy vegetáriánus/vegán ember,"

nyilván emiatt gyilkosozza le a kollegina permanensen az összes nemvegát

"A helyzet az, hogy aki a húsevéshez ragaszkodik, az nem is keresi a vegetáriánus/vegán életmód lehetőségeit, hanem ellenkezőleg: kifogást talál ellene. "

te is egyből finoman gecized a húsevőket, az fel sem merül benned, hogy a húsevőnek eszébe se jut kifogást keresni, egyszerűen ugy él ahogy az emberiség döntő része él és élt az elmult párezer évben ti meg neikálltok sértegetni öket/minket és csodálkoztok, ha nem buzgó bólogatás a válasz. Miért akarnám én keresni a nyúlélet lehetőségét mikor szeretem a rántotthúst?

"Nem kívánom itt az összes kifogást megcáfolni, mert arrogánsnak tűnnék."

egyrészt nem is tudnád megcáfolni, másrészt így is arrogáns vagy nem csak annak tűnsz
eßemfaßom meg áII 2015.06.23 20:56:24
@Krisztiantara: "Aki nem vega, gyilkos"

RACIONÁLISAN: Anyád!
eßemfaßom meg áII 2015.06.24 13:37:02
@MCock: "Azért gyilkosozik, mert próbálja felnyitni a szemed."

én is azért küldelek el benneteket hittérítőket a jóédeskurvaanyátokba, mert próbálom felnyitni a szemeteket.

ez személyeskedő érv
Néhány hete írtam a blogomon arról, hogy elérhetővé tette az MVM Paks II. környezeti hatástanulmányát és egy sor kisebb Paks környéki település után május 4-én lakossági fórumot tartott Pakson is, ahol sokkoló híreket közöltek a többnyire inkább a helyi sportért…..
eßemfaßom meg áII 2015.06.23 15:46:35
@Rezsidémon vagyok, elveszem a munkádat: "Ha Gyurcsány akart volna Paks2-t "

Hát izé, pont Gyurcsány akart Paks2-t és a Parlament a fidesszel együtt megszavazta. Szar lehet szelektív amnéziával élni, nem irigyellek

www.origo.hu/itthon/20091030-a-paksi-atomeromu-bovitese.html
eßemfaßom meg áII 2015.06.23 16:10:58
@gigabursch: Csak érdekességként, a busa konkrétan annyira hasznos hal, hogyha kifogja a pecás tilos visszadobnia vizbe
eßemfaßom meg áII 2015.06.24 13:21:53
@Rezsidémon vagyok, elveszem a munkádat: aki nem sötétzöld az akkor is támogatta, és ma is támogatná ha kikezeltetné az orbánfőbiáját.
Sokan kérdezik, miért is írtam meg a „Melyik a Jobbik?” című könyvet, amelyik a napokban jelent meg az Ab ovo könyvkiadónál. Mert azért azt a legtöbb beszélgetőtársam sejti, reklámot nem akarok csapni ennek a csapatnak. A Jobbikra ma már mind többen tekintenek úgy, mint…..
Elindultak a nyári leárazások, a plázákban és a webshopokban egyaránt: de mit érdemes ilyenkor venni?Már múlt hét elején lehetett látni a leárazást jelző "SALE" feliratokat a kirakatokban, az igazi hullám azonban csak június közepén kezdődött. A kisebb márkák egyből…..
A vásárlás egyfajta pszichológiai "hadviselés": az áruházak nyilván azt szeretnénk, ha minél többet költenénk, nekünk azonban határt szab a pénztárcánk. Ha azonban ismerjük a trükköket, tudjuk azt is, mire kell figyelnünk, hogy ne költsünk többet, mint amennyit szeretnénk.…..
Te mindig hűtőben tárolod a tojásokat? Nem biztos, hogy jól teszed. A tojások jelentős része már eleve fertőtlenítve érkezik a boltokba, így ezeknél a szalmonellafertőzés veszélye is minimális, ráadásul az Európai Unióban tenyésztett tyúkok jó részét beoltják a veszélyes…..
Y-GEN Köszönjük Uszka! 2014.05.28 14:15:41
Uszka jobban teljesít: A 74%-os Együtt-PM győzelem Most az EP-választások lezajlása után az egész országban kijelenhetjük: Az Együtt-PM jobban teljesít. Az országosan 7,3 %-os támogatás lehetővé teszi, hogy a korszakváltás politikáját európai szinten képviselhessük. Az…..
Fiatalság, öröm, felfrissülés, boldogság, kiegyensúlyozottság. Ezeket ígéri a legtöbb ásványvízmárka reklámszlogenjében. A számok az emberi naivitásról és lustaságról árulkodnak: globálisan 22000 milliárd forintot költünk palackozott vízre évente. Úgy tűnik, a…..
eßemfaßom meg áII 2014.05.28 18:30:23
@magnificat: A kiengedéskor tejfehér víz ami lassan letisztul az levegő. Ami forraláskor kirakosik és szilárd az a vízkő. Ha valami tejfölszerű rakodik ki, az valami system error, olyan nem lehetne a vizben, szóval gyorsba kivizsgáltatni a vizet.
eßemfaßom meg áII 2014.05.28 19:43:33
@Bambano: Most pármillió medencéző fellélegzett, ezek szerint nem kell venni drága pénzen folyamatosan a klórtablettákat meg greanulátumot, eccer bele kell tenni a medencébe és ottmarad örökre.
eßemfaßom meg áII 2014.05.28 21:55:34
@kvadrillio: magyarul bort kell inni abban nincs tápszer és nem okoz vesekövet
VárosEmber Apple okosóra 2014.05.27 10:36:02
Meglátjátok: az Apple újra a teremtő szerepében tetszeleg majd. Nem véletlen, hogy a Samsung és más gyártók már lassan egy éve kihozták az okos-óra modelljüket. Sőt tulajdonképpen már évek óta létezik ilyen, gondoljunk csak a SonyEricsson próbálkozásaira. De amint kijön…..
eßemfaßom meg áII 2014.05.28 19:34:24
@Válasszunk: sorold már fel lécci az iphone előtti symbianos nemokostelefonokat
eßemfaßom meg áII 2014.05.28 20:00:46
@holex: megnéztem nagyjából mi van egy 2007es MB-ban.

Kb ugyanaz mint az asszony FuSi Esprimojában (ez most volt 5 éves) és röhögött rajta a w7 is, most már w8.1-el használja.
eßemfaßom meg áII 2014.05.28 20:08:04
@holex: hát ha ez a hit kell a nyugodt világképedhez, akkor élj ebben, nekem pont tökmindegy.
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Csak néhány betűt kellett volna kicserélni a Jobbik EP-választási plakátjain, hogy hangzatos bullshitek helyett őszinteségbe csapjon a buli.     Az Európai Parlament képviselőinek választása kapcsán a legérdekesebb jelenség az, amikor nyíltan…..
eßemfaßom meg áII 2014.05.25 22:54:55
@Che Tamás: Tehát ha a vastagbőrőn be van téve ugyanaz a nemutcaiplakátfotó, nem printscreenjpg majd ezt körbeadja a ballib média az bizonyítja hogy az egy létező jobbikos plakát?

Szóval hol is jelent meg ez mint jobbikos választási plakát? Nyilván van legalább egy printscreen mondjuk morvai vagy a jobbik oldaláról ahol szerepel ez a kép is április 10 környékéről (akkor indult meg szájról szájra ballib körökben ez a kép) ha már egszer ez egy létező plakát volt.
eßemfaßom meg áII 2014.05.26 08:43:44
@Könnyen elkaptuk, uram!: ugye feltűnt, hogy az egész poszt a plakátra épül? És az, hogy egész EU-ból jutottak be euszkeptikusok? Valami ellen küzdeni némileg egyszerübb a játéktéren belülről mint a lelátóról.
Putyin május 15-én nyílt levélben fenyegette meg az EU-t, hogy június 1-én elzárja a gázt, ha Ukrajna nem fizeti ki tartozását neki és a Gazpromnak. A választások hétvégéjére, néhány kiszivárgott stratégiai dokumentum részleteiből következtetve az álláspontok egyre…..
eßemfaßom meg áII 2014.05.25 22:17:21
@Bambano: éjjel majd az északi szelekröl hajtják a kompjuterokat a zöldek.
A Nissan elsőként alkotott olyan eszközt, amellyel egy elektromos autó tulajdonosa puffertárolóként tudja használni autóját napelemes (vagy szélkerekes) házában, mert az autó vissza is tudja adni az épületnek az akkujában tárolt áramot - mondta el Palkovics Péter blogunknak. A…..
eßemfaßom meg áII 2014.05.25 20:05:25
@sanyix: nyilván nagy értelme van direktbe a hálózaton lógó kötöttpályás közlekedést bármilyen kontextusban felhozni az aksiról üzemelő személyautókkal kapcsolatos vitában érvként.
Még 2011 októberében, azaz már több, mint két és fél évvel ezelőtt készítettem egy TOP10 Kedvenc sorozatom című videós toplistát. A nemrég frissült képregényfilmes toplistánál azt írtam, hogy a korábbi rangsor bővített és aktualizált változatáról van szó, viszont ez…..
eßemfaßom meg áII 2014.05.25 18:47:35
@Sparrow: nyilván akit már tiltottak ki a blog.hu-n valamilyen topikból veled hasonló fejlettségű vitakultúrával megáldott bloggazdák, az csak troll lehet:)
Magasra csaptak az indulatok kedd és az Orbán-Putyin találkozó, a magyar-orosz energetikai megállapodás óta. A két vezető a paksi atomerőmű két újabb blokkja építéséről állapodott meg. Az ezzel kapcsolatos ellenérzések négy irányban jelentkeztek: A felhatalmazás hiánya…..
eßemfaßom meg áII 2014.01.16 17:47:25
@tobeor: bocs elfelejtettem egy pillanatra, hogy te alatta vagy a szintnek amivel foglalkozok. Igazán bevezethetne már a blogponthu egy általános trolltalanító gombot elkerülendő az ilyen tévedéseket.
eßemfaßom meg áII 2014.01.16 19:17:20
@tobeor: csak a helyeden kezellek

IGNORE ON
eßemfaßom meg áII 2014.01.16 19:19:26
@dual824: hanem hogy? Népszavazással?
Neves vendéget üdvözlök itt a Noemisszión: Dr Illés Zoltán aktuális környezetvédelmi problémákról ad nagyinterjút. A hosszú beszélgetés néhány fontos gondolatát ki is emeltem a türelmetlenek és az elfoglaltak kedvéért. Am aki jobban ráér, annak javaslom, olvassa el az…..
eßemfaßom meg áII 2014.01.16 17:16:10
@nagyfeszültség: elég nagy hülye vagy már ne haragudj, ha te egy idióta 2008-as agymenése alapján szavaztál 2010-ben, miközben 2009-ben a fidesz megszavazta a paksi bővitést.

"ha a Fidesz csinál Magyarországból egy megújuló energiára épülő országot."

na az kerülne igazán sokba, nem paks2
eßemfaßom meg áII 2014.01.16 17:45:24
@nagyfeszültség: lehet saját álmokat felépíteni, de illés azért haladó elmebeteg, az ö agymenésére épiteni szavazatot a megszavazott bővités ténye mellett...
eßemfaßom meg áII 2014.01.16 18:05:12
@nagyfeszültség: csináld meg és számold hány embert tudsz behülyíteni
Az Áram Ára Paks ára 2014.01.15 16:11:54
  Háttéralkuk szövevénye lehet a frissen megszáradt aláírások mögött Olcsóbb gáz, Ukrajna szívatása, biztos tranzitdíj a gázszállításon, orosz pozíciók építése az Európai Unió területén, új fosszilis erőmű: néhány olyan dolog, ami mind megbújhat a tegnap…..
  Hatalmas erőfeszítések árán, önmagukat meghaladva, leküzdve, nagyot léptek előre az ellenzéki politikusok, míg sikerült a kormányváltás minimális esélyét megteremteni. A formális kereteket. A kormányzó párt politikacsinálói nem éppen erre gondoltak, amikor…..