Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mikaelson

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Arrow-t elvitte az RTL, a Flash a Visaton ment eddig is, és most egy újabb DC-sorozat csatlakozik hozzá, a Melissa Benoist főszereplésével készült Supergirl, amiben szerepel még Calista Flockhart (az Ally McBealből) és a Lois and Clarke című sorozatban Supermant alakító Dean Cain, aki itt meg…..
A klasszikus Hősök-sorozatban Sylarként feltűnt Quinto, aki azóta a reboorolt Star Trek ifjú Spockjaként is begyűjtött egy zsák elismerést, visszatér a tévébe, és egy biohackert alakít majd a Biopunk című drámasorozatban, amit a The Gotham Groupnak gyárt a Legendary, de egyelőre nem tudni, melyik…..
Mikaelson 2016.07.09 14:37:30
Mikaelson 2016.07.09 14:38:09
A Trónok Harca premier apropóján a sorozat színészgárdája most is körbehaknizza a médiát, hogy tovább népszerűsítsék a sorozatot. Maisie Williams a Nylon amerikai magazin címlapján szerepel, ehhez pluszban forgattak egy vicces videót is. Bekameráztak egy mindenféle geek terméket áruló boltot, majd…..
A Coolra hamarosan érkező Blindspot - Rejtjelek főszereplője egy nő, akinek a teste teljesen tele van varrva, de nem emlékszik semmire, arra sem, hogy ő maga kicsoda. Bezzeg a varrások azok mesélnek, mindenféle bűntetthez adnak nyomokat, és az FBI nyomoz, és a nő is nyomoz, hogy…..
Mikaelson 2016.03.15 12:09:06
A magyar cím ugye A S.H.I.E.L.D. ügynökei, ami pont olyan szar, mint az eredeti, de mindegy, jön a második évad ma este kilenckor duplarésszel a Viasatra. ..
Mikaelson 2015.09.05 19:04:01
Mischa Collins éppen Minneapolisban járt egy Odaát-közönségtalálkozón, és pénteken este elment vacsorázni egy helyi étterembe, ahonnan kilépve három férfi megtámadta. Leütötték és kirabolták, de már jól van, legalábbis ezt írta ki a Twitterjére. Jim Beaver, Collins…..
Fent a csajok, lent a pasik. Hányat lehet felismerni? ..
Mikaelson 2015.08.17 09:16:35
@villamos alóli kacaj nem mindíg őszinte:

jó a neved, csak az 'mindig', nem 'mindíg'
Nagyot futnak az isntán mostanában. ..
Mikaelson 2015.08.14 20:02:12
Szomorú képekkel kezdünk, Pope egyedül, egy kis erdei út mellett eltemette Sarat. A sírt kis kövekkel jelölte meg és szerzett még egy angyalszobrocskát is. Az angyalkára ráírta Sara nevét, és a Fürgecsontokból álló nyakláncát a szobrocskára akasztja. Sokáig nem lehet egyedül…..
Az MTV tegnap este mutatta be a Scream, azaz Sikoly-franchise sorozatverzióját, amiben a fenti képen látható Thorne az egyik főszereplő. Az alábbi videóban meg azt mutatja meg, mennyire ismeri a legnépszerűbb slasher-filmeket és filmsorozatokat. A sorozatról lesz majd kritika is.…..
Ez van, ezt kell szeretni: Tim Kring, a sorozat alkotója bejelentette, hogy Hiro Nakamura, Mohinder Suresh, Matt Parkman, A Haiti-i és Noah Bennet mellé sem Hayden Panettiere, sem Larter, Adrian Pasdar, Milo Ventimiglia vagy Zachary Quinto karaktere nem fog visszatérni, ne is tessék kérdezni,…..
Will Forte The Last Man on Earth-je régóta a várós listán volt nálam, több okból is. Egyrészt maga Will Forte miatt, aki egyrészt mindig is az SNL egyik legviccesebb és legjobb színésze volt, másrészt a Nebraskában végleg megmutatta, hogy mekkora színész is. Aztán ott volt még…..
Május 9-én mutatkozik be itthon is a CW tiniscifi-sorozata, a Tomorrow People, emiből mi a pilotot és még egy részt bírtunk megnézni, aztán rájöttünk, hogy ez a "van egy csapat tini, akiknek szuperképességeik vannak, és ezárt üldözik őket, de ők akkor is szépen kisminkelve,…..
Január 24-től ismét nézhető a DigiTv digitális kábel és műholdas platformjain a Viacom portfóliójába tartozó két magyar nyelvű zenetévé (már amennyire az MTV az), az MTV és a VIVA. Ezzel a Viacom már négy adóval lesz jelen a Diginél, övék ugye a Nickelodeon és a Comedy…..
Mikaelson 2014.01.30 00:51:56