Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.Rafi.

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A SportKlub eladásáról szóló posztunk alatti kommentekben kicsit elszabadultak az indulatok. Lásd: Nakéremszépen. Elöljáróban két dolog: Liverpool-drukker vagyok 1982 óta.  Jelenleg T-, előtte UPC-előfizető voltam, soha nem volt Digisportom. És idegbeteg vagyok…..
comment:com Állítólag 2014.02.01 18:32:42
Meglepő, konkrétumok nélküli formát választott a Magyar Nemzet vagy a mögötte álló erő a politikai üzengetéshez  közélet tisztaságáért aggódásnak. Állítólag? Képviselő lehet? Feltehetően? Vélhetően? Vethet fel? Egy biztos pont van a cikkben: a vezető szocialista…..
.Rafi. 2014.02.04 19:39:17
@Hókarón a nyuszika: Ilyet ne várj. A hülye is tudta, hogy van infójuk, de ennek agyatlan karpati-nak és kedves kollégájának annyi esze sem volt, hogy erre magától rájöjjön.
Az első (és második) blikkre is zakkantnak tűnő Simont, a VV6 egyik legmegosztóbb, éppen ezárt legérdekesebb szereplőjét az RTL a nézők hathatós közreműködésével kihajította a villából. A történések eszkalálódásáról ez a videó sok mindent elmond: Az egész…..
.Rafi. 2014.02.01 00:30:37
Berényi Andrást kiírták, Berényi Claudia önként távozik a sorozatból, legalábbis a Bors mai infói szerint. Ábrahám Edit 16 éven át alakította az üzletasszonyt a tévében, tök érthető, hogy ráunt a szerepre. A színésznő szerint ideje visszavennie a tempóból, és ugyan a…..
Dömsödi Gábor, az egykori Névshowr társműsorvezetője botrányszagú könyvet írt Friderikusz és Hajdú serpája voltam címmel, amiből a hétfői Blikk szemezgetett. A 2001-ben, az MTV-n indult műsor kapcsán Dömsödi azt írja, Hajdú volt a szükséges rossz, az oldalkocsi, aki…..
A Trónok harca harmadik évadának egyik legzseniálisabb jelenetéből egy lelkes user kivágta az összes dialógust, és úgy rakta össze iszonyú ütős három perccé. Ezekkel az emberekkel nem karácsonyoznék, az biztos. ..
Magyarországon szinte mindenki a nyúlfarknyi pornós múltján csámcsog, azonban ez a közvetlen, helyes, belevaló szexi lány már több, mint egy évtizede sikeres DJ-ként járja a világot. Horvátországban egyike a legnagyobb sztároknak. Niki Belucci többek között azt is elmondja…..
Tony Soprano. Elsőre mindenkinek ez a név és ez a karakter juthat az eszébe a tegnap 51 éves korában váratlanul elhunyt színészről. Pedig Gandolfini már a „munkája” mellett pánikrohamokkal és mindenféle hétköznapi üggyel-bajjal is küszködő New Jersey-i maffiafőnök életét…..
Zenei értékelés: 10/9   A westernfilmek a kezdetek óta jelen vannak a mozivásznakon, fénykoruk pedig az ötvenes, illetve a hatvanas évekre tehető. Az ezen időszakban készült mozik közül elsősorban a Sergio Leone-filmek (mint például az „Egy maréknyi dollárért – A…..
Eltekintve attól, hogy Stohl Buci olyan fejet vág az egyik képen, mint aki éppen most akarja leszakítani valakinek a fejét és belehányni a tüdejébe, az István a király legújabb feldolgozásához (IK30, baszki, ez a hivatalos neve) készült felirat és állatfej igencsak indigóval…..
.Rafi. 2013.05.06 21:16:57
A Mulan-ba jót énekelt:
www.youtube.com/watch?v=XK2ZdGcL42k

Maga a szám is nagyon jó, mint minden Disney zene.
.Rafi. 2013.06.12 17:23:33
@Horányi Dubcsek László: Nem tudom minek okoskodsz.

castalbums.org/recordings/Mulan-1998-Hungarian-Soundtrack/16058

Hidd el a Stohl Buci énekel.
Ezt még a süket is meghallja.

A Miller az Aladdin-t énekelte.
Újabb szexi képsor Palvin Barbaráról! A gyönyörű magyar lányról ezúttal a spanyol El Pais napilap vasárnapi mellékletéhez készült egy fotósorozat "Sensualidad al Sol" (Érzékiség a napon) címmel.  Barbi a nyár jegyében vizes hajjal, többnyire testhezálló, szűk…..
.Rafi. 2013.06.12 17:09:11
@Fot L' Mondó: Legközelebb ha látod a nevét ne kattints rá és a probléma megoldódott...
Éppen csak elült a híradós Szebeni István káromkodása körüli botrány, erre tessék: itt egy újabb MTVA-s elszólás. Mazarin nevű olvasónk hívta fel rá figyelmünket, hogy az Kossuth Rádió péntek délutáni élő adásába is becsúszott egy nyelvbotlás, „Jaj, bazmeg!"…..
A Blikk infói szerint nem sokáig kell a munkanélküliek keserű kenyerét ennie Szebeni Istvánnak. A köztévé Híradójából egy óvatlan, adásba is bekerülő bazmegelést követően kirúgott tévést állítólag a SportKlub látná szívesen. A lap megjegyzi, hogy Szebenivel jól jár a…..
.Rafi. 2013.05.24 10:17:12
Helyére került a One World Trade Center csúcseleme. A 2001-es terrortámadás helyén újjáépülő felhőkarcoló legfelső darabjának beépítését egy go-pro kamerán keresztül láthatták az érdeklődők. New York legújabb felhőkarcolója így elérte az 1776 lábas magasságot, ami…..
.Rafi. 2013.05.15 13:08:02
@különvélemény: Talán 2001, nem?
Kovács István világbajnok ökölvívó és Kovács Ákos, Kossuth-díjas zenész nem rokonok. Ezzel az egészen megdöbbentő felfedezéssel mindössze arra szeretnénk rávilágítani, hogy az azonos vezetéknév nem feltétlenül jelent azonnal rokonságot, főleg testvéri kapcsolatot. (ez…..
.Rafi. 2013.05.09 16:13:12
@sárkányfő: Valószínű, hogy pont te fogod eldönteni, hogy ki az újságíró és ki nem. Azért, mert nem a te szád íze szerint irkálnak attól még lehetnek azok.
Akkor 2002-2010 között a népszabi sem alkalmazott újságírókat?
Te sem vagy az, és én se. Peace!
Miután sorra hagyták el az X-Faktort a mentorok, egyértelművé vált, hogy az RTL Klubnak új zsűri gárdával kell kezdenie a negyedik évadot, Geszti Péteren kívül ugyanis eddig mindenki kiszállt. Az új mentorok személyéről mindenki csak találgat, most azonban a Blikk biztosnak…..
A.J. Clemente napja egészen jól indult, felvette a legjobb öltönyét, kisuvickolta az ünneplő cipőt, belőtte a sérót és bement munkahelyére, a North-Dakota állambeli Bismarck egyik tévéállomásának stúdiójába. A.J, akit ekkor még a kutya sem ismert szűk családján és a…..
A Stargate Studios vizuális artistáinak köszönhetően. ..
.Rafi. 2013.04.23 14:19:32
@sweeney todd: Állítólag állandó szereplőnek felvették.
Ha esetleg magadtól nem vetted volna észre, Magyarország jobban teljesít. Részemről egy SMS-sel is beérném: Folytatja a kormány a "Magyarország jobban teljesít" elnevezésű lakossági tájékoztató kampányát. A Magyar Közlöny hétfői számában megjelent kormányhatározat…..
.Rafi. 2013.04.18 00:17:58
@P.Freddy: A fideszt jellemezted, akkor jöjjön a többi.
Mszp: annyira szar, hogy már lassan jó, mesterházy iszonyat gyenge egy figura.
Lmp: szinte nincs
PMP: :)
Dk: aki a gyurcsányra szavaz, na annak tényleg elmentek otthonról...
E2014: Bajnai nem politikus, plusz nem is akarja ezt az egészet
Milla: juhász, max a füves táborát tudja megmozgatni, ami mem baj, mert füvezni jó... volt, úgy vagy 12 éve...
Jobbik:Zagyvaságok vannak ott, bár a Vona egy okos ember
Mafia: Dopeman egy vicc, az a baj, annyira buta, hogy ő ezt még komolyan is gondolja, egy pozitívum van mellette, hogy szereti a Walking Dead-et
Szóval maradt a Munkáspárt Thürmer Gyuszibácsival!
Van két videónk, az elsőn a Címlaplány című Viasat-sorozat majdnem végleges főcíme látható (hogyvolt róla itt), a másikon meg a nálunk Kasszaikerként ismert Smash bevezető képsorai, és nem, nem a magyar műsor volt hamarabb. A képi világ, a lassított felvételes kamerába…..
.Rafi. 2013.04.17 14:57:15
Palvin Barbara fürdőruhát népszerűsít, ám ezúttal nem a Victoria's Secret egyik angyalaként, hanem egy ausztrál márka, a Mambo tavaszi/nyári arcaként vetkőzött bikinire a magyar modell. A kampányban Ashley Hart a partnere, vele bolondozik és örül önfeledten a bikininek. Hogy…..
.Rafi. 2013.04.13 16:08:33
@feketebarany666: Igazad van!
A sok pattanásos bigmac fejű kocka, meg csak fikázik, valószínű még életükben nem volt csajuk.
GO BARBI, GO...
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
.Rafi. 2013.03.31 11:01:54
@OttoMaster:
>"A német közszolgálati NRD" - 1 pont levonás...
>"követelni, de az NRD se hívja " - még 1 pont levonás...

>Helyesen: Norddeutscher Rundfunk - NDR ... részletkérdés de >zavaró... :)

>Házi feladat: számold meg, hány NDR feliratot látsz az alábbi >oldalon:

>www.ndr.de/unternehmen/organisation/index.html

Mondom, csökkent munkaképességű, légy vele elnéző...
.Rafi. 2013.03.31 12:02:59
@Zedder: NRD???? Vak vagy????
Az NRD nem fáj senkinek, max. az NDR!!!!
Amúgy meg, hogy jön ez ide, hogy hány euróba fáj a németeknek???
Kit érdekel???
.Rafi. 2013.03.31 12:08:36
@Dr. GGG77: Nem érdekel hány éve írogat, nem azt nézem, hogy hívják a cikk íróját!!! Jó a cikk, vagy rossz.
Akár 10 éve írogat, akár 1 perce, attól még csökkent munkaképességű...
Amúgy meg az internetto óta olvasom a későbbi indexet, kár, hogy a minőség romlik a hazug posztolókkal...
Jó, oké a hirtv hazudik, de akkor az indexnek miért kell???
Az egyébként is fejlett humorérzékéről közismert dr. Kövér László az Echo tévé mérleg műsorában Szanyi Tibor elgurult gyógyszerén élcelődött, a szocialista képviselő sajátos „bemutató” kézmozdulatára utalva. Az ott elhangzottakról a Magyar Hírlap a blikkfangos:…..
.Rafi. 2013.03.24 20:22:42
@Sanyi az alvégről: Úristen, Te tudod a zinternetet használni!?!
És még a kontrolVé-kontrolCét is használni!?!
Nagyon ügyes vagy...
Minden elismerésem...
Durva bakit, vagy ha úgy tetszik, kegyeletsértést követett el a királyi televízió stábja: pénteki reggeli műsorukban, a Ma Reggelben ugyanis elfelejtették levenni az ÉLŐ feliratot arra a kis időre, amíg lejátszottak egy amúgy a szerkesztőségünkben nagy tetszést arató…..
Egyszerűen félelmetes az, amit a CBS nálunk Agymenők címmel sugárzott sitcomja, a The Big Bang Theory művel a nézettségi versenyben. A 2007/08-as idény egyik "jó, nézzük meg, oszt majd kiderül" felkiáltással műsorba küldött sorozata tavaly novemberben ért fel a csúcsra úgy,…..