Regisztráció Blogot indítok
Adatok
0gábor

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorúan tapasztalhatod, hogy nap mint nap újabb hírek érkeznek katalizátorlopásokról. A némi nemesfémet (platinát, ródiumot és palládiumot) tartalmazó alkatrészt pár perc alatt gyerekjáték szinte hangtalanul leszerelni a legtöbb autótípus alól. A katalizátorok lopása egyébként Európa nyugati felén…..
Egy nagyon komoly intézet, a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete bírálja el a az engedélyeztetni kívánt utóneveket. Valószínűleg győzött a túlerő, a sok beadvány, és ezek a nevek megkapták a zöld jelzést: Szép új nevek .... Hogy kaphatott valamelyik…..
0gábor 2021.01.12 08:37:15
Salgótarján, ismét. "Politik ohne Populismus -- das ist eine Illusion." - kezdődik a német arte.tv videójának leírása, és a mondatot nyelvtudás nélkül is érti mindenki. A német tv-stáb a magyarországi szociális feszültségekről és a szélsőségek megerősödéséről…..
0gábor 2021.01.12 08:35:01
@KömKel: hazudsz!
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt MT, Tisztelt Despota! Sok blogot olvastam itt az oldalon, némelyikhez hozzá is szóltam és egyben el is szomorodtam, hogy milyen nagy mértékű méreteket ölt kicsiny hazánkban a munkahelyi terror, ami már lassan…..
0gábor 2020.11.19 09:38:58
Olvasónk saját bevallása szerint is csak többszöri nekifutásra bírta idegállapotba kerülés nélkül leírni a sztoriját, amin nem is nagyon lehet csodálkozni: a bank téves nyilvántartása miatt hetekig tartó ügyintézésre kényszerült, ráadásul 2 azaz kettő forint miatt, aminek nyilván a többszörösébe…..
0gábor 2018.12.21 09:51:46
@rpMaus: ne hazudj, mert később kártalanították!
Arról más sokszor volt szó, hogy a netes vásárlás esetén még nem érezhetjük magunkénak a kiszemelt terméket csak azért, mert betettük a kosárba és megnyomtuk a rendelés leadása gombot. Ezúttal azonban olvasónk ennél tovább jutott, mégsincs tabletje. A webshop szerint ő mondta le a rendelést,…..
Régóta tudjuk, hogy a fapados légitársaságok végtelen kreativitással találnak újabb és újabb lehetőségeket arra, hogy pénzt húzzanak le az utasoktól. Ezek sorába remekül illeszkedik a Wizz Air újítása: a reptéren vásárolható check-in előremenős jegy, amiben persze nem a pénzért gyorsabb sorba…..
Az "Ősz pechvogelje" címre eséllyel pályázhat Zsuzsa, aki egy lidérces esti teszkózós konzumroham végeredményeként hivatalosan tolvajnak lett minősítve egy olyan ügyben, amiben a világért sem döntőbíróskodnánk, de amiről annyi minimálisan elmondható, hogy nem…..
November 20-án sikerült megállnom egy fizetős parkolóban, amelyről az alábbi két dokumentum keletkezett: Az egyik egy SMS, amelyben a rendszer értesít, hogy fizettem a parkolásért, a másik egy büntetőcédula, egy perccel későbbről. Namármost, két eset lehetséges: 1. Ilyen…..
0gábor 2016.02.11 20:40:20
Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánunk! Sziasztok!  Látom mindenki mennyit nyüglődik az álláskereséssel és én is szaporítom ezek számát.  Már azt nem is említem, hogy mennyi helyre pályáztam, inkább arról írnék, hogy miért van az, hogy ha van interjú és…..
Ez az igazi Walking Dead, kiáltott fel egyik kollégám a hír láttán, és tényleg: a köztévé tegnapi szenzációs leleplezése olyan jól sikerült, hogy egy hónapok óta halott szír felkelőre sikerült terrorgyanút ráverni két pillanat alatt - mindezt egy névtelen forrásnak…..
Az Amerikai Egyesült Államok új közoktatási alaptantervet (Common Core) dolgozott ki, amely megkülönböztetett figyelmet szentel az iszlám hitnek, oktatni kívánják és egyúttal terjeszteni Mohamed tanait, ezzel együtt diszkriminálja a Biblia Istenét és Jézus Krisztust. Az amerikai…..
Az alábbi történet annyira abszurd, hogy akár igaz is lehet. Mondjuk azt a Homár nem fogja fel, ha vkit pofára nem akarnak beengedni egy szórakozóhelyre, az miért akarja mindenáron otthagyni a pénzét. Az meg végképp különös, miért megy vissza vki, miután megverték, hogy újra…..
0gábor 2015.11.19 20:13:03
Megengedhetetlen, trágár hangnemben beszéltek a betegekről a Miskolci mentők. Tisztelt Praxis!    Bocsánat, ha kicsit hosszú lesz. Apukám súlyos beteg, hétfőn nem tudott menni sugárkezelésre, mert, menni nem bírt, nem érezte jól magát. Kedd délutánra befulladt, kékült…..
0gábor 2015.09.30 15:07:08
@doktorkotász - Orbánné dr. Kotász Viktor a piktor: Aki egy 13 éves anya vagy 30 éves
nagymama alapján rögtön a cigányokra gondolt az te vagy kis pofám!
Úgyhogy kussolj szépen, amíg nem jársz úgy, mint a Bándi Kata!
Kedves Látogató! Kérlek, az alábbi bejegyzést olvasd végig (hosszú lesz, de megéri - sokat tanulhatsz belőle), amennyiben az alábbi feltételek valamelyik érvényes rád: - el szeretnél menni egyszer szexpartnerhez- már jártál szexpartnernél- rendszeresen jársz ilyen helyre Nagyon…..
  És ha van, akkor hogy kaphatta meg? Az alábbi videót ma délelőtt az iroda ablakából csináltam az újpalotai China Martból, miután az egyik kollégám már két perce ott röhögött az ablakban. A fekete Mondeo csodával határos módon megúszta az esetet. ..
Előzménynek annyit, hogy már 2008-ban több bevétel származott az USA-ban a számítógépes bűnözésből és elektronikus csalásokból, mint a kábítószer-kereskedelemből: 105 milliárd dollár. 2008-ban írtunk arról is, hogy a hamis antivirus bizniszben utazó Bakasoftware…..
0gábor 2015.04.14 14:16:40
Úgy rémlik, a kommentelés kultúrájában mindig vannak új fejlemények. Most például az, hogy az Alkotmánybíróság álláspontja szerint a valamilyen okból problematikus hozzászólásokért nem a névtelen kommentelők viselik a felelősséget, hanem a neves szerkesztőségek. A…..
0gábor 2015.02.23 15:53:22
Szex Pictures Roma csaj 2012.02.20 18:03:00
..
0gábor 2015.02.04 17:54:04
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
comment:com Hívjon most! 2007.05.31 13:24:00
Hogy minden telefonos játék ugyanolyan? Egy frászt! Én sem hittem, de tényleg a csatorna profiljába vágó vetélkedőt nézhetünk délutánonként, vagy éppen késő éjjel. Belenéztünk, mit kínálnak ebben a műfajban az egész világon piacvezető TeleMedia műsorai. A Kálmán…..