Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forrest közlegény

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Kik vagyunk mi? 2013.04.08 14:11:33
Minden bánat oka:  az ország nem tudta fogalmilag meghatározni önmagát. Nem tudta meghatározni hová tart, és hogyan akar odakerülni. S nemhogy az ország, de az elit egy része sem. Mit jelent a Nyugathoz tartozni? Milyen gazdaságpolitika és milyen kultúra hoz létre jóléti…..
       A konzervatív értelmiségi fiatalok kedvenc témája az egyenlőség kérdése.  Arról van szó, hogy itt vannak ezek a cigányok meg a liberálisok, valamilyen sorrendben, és a liberálisok — különösen a jogvédők, ami ugye nyilván a legrosszabb fajta —…..
Forrest közlegény 2013.04.08 11:39:30
@Makkasz:
Jól látod, nem mondtam semmit, mivel csak kérdeztem. Kíváncsi lettem volna a megoldásokra is.

Akkor elmondom a véleményemet. @jotunder kiakadt, hogy mi az már, hogy a Lakner Dávid szerint a jelenlegi szegregált oktatást az esélyegyenlőtlenségek miatt kell fenntartani. Mintha azokat nem lehetne csökkenteni. Abban viszont igaza volt, teljesen megszüntetni nem lehet.

A szabad akarat, amiről te beszélsz nem minden. Te sem ugorhatsz át a Holdra, nem? A mélyszegénységből nem egyszerű kitörni.
Forrest közlegény 2013.04.08 15:01:21
@jotunder: Igazad van. Több szövegértés kellene, hanem…
Van ez az írása pasztörpercnek:

orulunkvincent.blog.hu/2012/12/31/jobboldali_koltok_borzalmasan_gyonge_versei_xcviii

Nem a versikékre gondolok, hanem a szövegre:

"Leadtam a jelentésemet, a lektor jóváhagyta, leirtották a vírust a gépemről, visszatérek mexokott tevékenységeimhez."

Emlékeim szerint ott egy rektor van, nem egy lektor. Nem mindegy, hogy l vagy r. Hozzáteszem, a szöveg is megváltozott.

Mert tudod nagyon furcsa. Nem hallottál véletlenül egy magnifico.blog.hu és forrestkozlegeny.wordpress.com-ról továbbá Jenőy Kálmán Facebook-os profilról?
Forrest közlegény 2013.04.08 15:23:54
A mai nap folyamán az MNB elnöke, mindenki  Matolcsy Györgye rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be legújabb gazdaságélénkítő ötleteit. Illetve azt is megtudhattuk, hogy az MNB külső és belső tagjai között teljes az összhang, nem tudjuk igazán, hogy ezen ki…..
Vincent: A Vincentblog mindig is szókimondásáról volt híres, úgyhogy mindjárt csapjunk is bele a lecsóba! Hetek óta rebesgetik, hogy a blogunk élére egy kereskedelmi televíziót, majd a közszolgálati adót is megjárt, ismert médiaszemélyiség kerül, aki a stúdiót néhány éve…..
Forrest közlegény 2013.04.01 13:24:59
youtu.be/L-yw4DTjohE

Üdvözlettel.
A turul alakja nemcsak a magyar hitvilágban, de a teljes eurázsiai sámánizmusban a mai napig fellelhető, érdekes, visszatérő jelenség. A sámán (nálunk táltos) repülésének, a különféle világok közötti utazásának fő kifejezője. Az eurázsiai sámánok hite szerint az első…..
Forrest közlegény 2013.04.01 12:06:57
Úgy tűnik a Magyar Narancs szerkesztőségében kiadták a kilövési engedélyt Schiffer Andrásra. Történt, hogy Schiffer annak a véleményének adott hangot az LMP sajtótájékoztatóján, hogy a Fidesznek ki kellene zárnia Bayer Zsoltot az elhíresült uszító publicisztikája miatt.…..
Forrest közlegény 2013.01.09 09:49:55
Az Európai Bizottság még pénteken csempészte a nagy európai karácsonyfa alá a kormányzati támogatásokkal kapcsolatos jelentését "2012 State Aid Scoreboard" címmel. Egyelőre csak angolul, németül, és franciául elérhető, de 2013 elejére igérik többek között a magyar nyelvű…..