Regisztráció Blogot indítok
Adatok
murinnyó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap Sajó kolléga írt egy fasza cikket az éve eddigi újoncsorozatának első évadáról, de hát az Indexre, ott meg nem lehet kommentelni. Na, ezért van ez a poszt, ami alatt már lehet. Egyébként a Tabu második évadát berendelte a BBC/FX-páros, lehet örülni. Ja, és lesz majd egy exkluzív interjúnk is…..
Jó, értjük, a Nagytétényi útról nézve Debrecen is csak egy nagyobb vidéki tanya ( villamossal, baszki!), az ország határán túl meg város már nem nagyon van Moszkváig. Ezért lett a Fókuszban Marosvásárhelyből, a 154 000 fős megyeszékhelyből erdélyi kisfalu (sic!). Itt a…..
murinnyó 2012.12.25 20:06:32
@agent scully: Debrecen sokkal inkább falu, mint Gyöngyös??? Neked nem fejlődött ki az agyad, scully. Sokat voltál Pesten!
murinnyó 2012.12.25 20:08:43
@vitaygeorgina: Kedves Georgina! Nem általánosítanék én a világért sem, ha nem nézné annyi idióta a Retek Klubot. De minthogy igen sokan nézik azt kis hazánkban, így kénytelen vagyok mély következtetéseket levonni. :)
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..