Regisztráció Blogot indítok
Adatok
John Medjai

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor olvastam, hogy remake-t terveznek egyik kedvenc westernfilmemből (amely ugye eleve egy remake volt, Kurosawa A hét szamuráj című alkotását gondolták újra az alkotók) először néhány percet álmodoztam azon, hogy kedvenc színészeim milyen jól festenének benne (Cumberbatch,…..
Mi az a háztartási napló egyáltalán? Régen ez egy valódi könyv vagy inkább füzet volt, amibe a gondos háziasszony fillérre pontosan feljegyezte a kiadásait, bevételeit, majd minden hónap végén egyenleget vont, és megállapította, hogy hol költött túl sokat, jutott-e mindenre.…..
John Medjai 2014.09.04 08:00:29
Többre vágysz? Ugyanannyi, vagy akár kevesebb energiával még több eredményt érhetsz el néhány egyszerű tanács betartásával. 1. Ha szeretnél birtokolni egy tulajdonságot, viselkedj úgy, mintha máris a tiéd lenne. Minden nap új lehetőség. Képzeld el magad, milyen vagy…..
Ünnepeljük az államalapítás ünnepét, pedig Szent István a magyar ősbűn elkövetője. Ha Szent István nem lett volna, az egész magyar történelem másképp alakul, ahogyan az Iwiw históriája, ha nincs a Facebook. Most az is kétséges, hogy még magyarok vagyunk-e egyáltalán,…..
Dwayne Johnson: a 21. századi Hollywood egyik titánja. Pályafutása ha nem is éppen Schwarzeneggerien mesebeli, de azért meg kell hagyni, hogy a középiskolai futballjátékosból lett pankrátor, a pankrátorból lett színész és a színészből lett világsztár röppálya már majdhogynem…..
Dánia bármennyire is kis ország, filmtermése szempontjából rengeteg nagyhatalommal is felvehetné a versenyt. (Példát vehetne a magyar filmszakma róluk.) Gyakorlatilag nincs olyan év, amikor ne hoznának össze egy olyan alkotást, amelyről a nézők még évekig emlegetnek. Így aztán…..
Librarium Egy város tragédiája 2014.06.19 19:03:47
Ungváry Krisztián könyve, a Budapest ostroma megkerülhetetlen könyv a második világháború magyar története iránt érdeklődők számára, hiszen a fővárosért folytatott hosszú, véres, és rendkívül pusztító küzdelem az egész világháború egyik nagyon fontos eleme volt. A…..
Az első három film apróbb témavariációi után örökös "magányos rendőrünk" következő dobása már az abszolút profizmusról és a nagyfokú műfajtudatosságról árulkodik. A '91-es Törvényre törve tökéletes egységbe forrasztja az addigi erősségeket, és egy laza…..