Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gázkamraépíő kisiparos

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi sem álljon távolabb tőlünk, mint hogy a velejéig romlott és korrupt rendszert felépítő Viktort éltessük, de a mai nappal tény, hogy az elmúlt hetekben volt egy, azaz valóban egyetlen ügy, amit szakpolitikai, illetve taktikai szinten kiválóan kezelt a kormány. Miközben épp a…..
Nyugodjon meg mindenki, végre megtörtént! Az Index visszarakta az euró és a svájci frank árfolyamot a fejlécbe. Nincs itt semmi látnivaló, már persze azon kívül, hogy egyre kevesebb a hiba, egyre kevésbé nyöszörög a rendszer, és amúgy is, ezentúl akár szexista cikkeink…..
gázkamraépíő kisiparos 2015.04.13 14:40:20
Orbán Viktor pár napja egy hosszú, négy oldalas levelet írt Dávid Katalin művészettörténésznek, a Magyar Művészeti Akadémia tagjának, amelyben kifejtette, hogy mit is gondol a „szoborügyről”, mint „bonyolult, történeti, erkölcsi, politikai szövevényről.” Orbán úgy…..
  Felejtsük el egy pillanatra, miről szól, mi van mögötte, ki van mögötte, mit gondolnak mögötte lenni, kit gondolnak mögötte lenni, ki gondolja mögötte lenni, tényleg mögötte van-e, egyáltalán: arkangyal vagy bérkengyel vagy mifene... Felejtsük el, magunk tettük vagy…..
Csepeli olvasónktól kaptuk a levelet, amelyben részletes választ ad arra, hogy ő miért nem szavaz Orbán Viktor kormányára és a Fideszre Miért nem szavazok az Orbán-kormányra és a Fideszre? 1, A Kósa-Rogán-Matolcsy trojka 2010-ben bedöntötte a forintot: 265 forintról 300 forint…..
Politikai közösség nem létezik Magyarországon -- nincs olyan tradíció, szöveg, esemény vagy alapérték, amely összetartson egy ilyet. Nincs alkotmányunk (szövegünk), amelynek alapvetéseit közösen osztanánk, a fülkeforradalom elvitte az organikus, lassú, vargabetűkkel írt, de…..
Mit jelenthet egy neves politikus karrierjében az a pillanat, amikor nem egy nemzetközi hírügynökség, hírtelevízió vagy országos napilap készít vele interjút, hanem az internetet is sugárzásellenes alufólia-sisakban használó összeesküvéselmélet-hívők egyik kis pánikhonlapja?…..