Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FÁSSISZTA mert szeretem

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy vásárlásból származó blokk fotója járta be a svéd internetet, amin a náci köszöntés, "Sieg Heil" olvasható. Az ügyben érintett Coop üzletlánc belső vizsgálatot indít. Egy hölgy, Kerstin Stockholmban, miután elhagyta a kasszát, szokásosan átnézte a blokkot, és akkor…..
FÁSSISZTA mert szeretem 2014.09.19 11:24:13
A magyar internet tapsikolva ünnepli, hogy az RTL Klub tegnap páros lábbal beleszállt a miniszterelnök strómanjába, Mészáros Lőrincbe és az esti híradóban előadták róla mindazt, amit már évekkel korábban kellett volna. A fellelkesült ellenállók most azt emlegetik, hogy ha…..
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
FÁSSISZTA mert szeretem 2014.04.09 20:37:39
@judy7: "hiszen az ország nevében állítják fel azt szörnyűséget), az igenis fontos."

Az en nevemben ugyan nem. Mert ha rajtam mulna, akkor ott, egy 100 meter magas elegedetten vigyorgo Hitler szobor allna.
Az ózdi önkormányzat június 27-i ülésén úgy döntött, hogy a város 123 közkútjából mindössze 34 működhet tovább változatlanul, a többit elzárják (28 db), illetve a kapacitását szűkítik, hogy „a kútból kinyerhető víz 2,5 és 5 liter/perc közé essen.”(61 db). Az…..
Az enyém a szabadság perspektívája. Régen elfeledtük, mi az, és miért van rá szükség, jobban, mint egy falat kenyérre. Például, mert nélküle nincsen kenyér. Ehhez elég körbenézni, milyen a szabadsághiányos társadalmak gazdasági sikeressége. Észak-Korea, Belorusz,…..
Gerendás Péter zenész tegnap egy, a Facebookon közzétett írásában jelentette be, hogy felhagy magyarországi karrierjével és külföldön próbál szerencsét. Önmagában a levél is illeszkedik a Határátkelő profiljába, de nem ezért szeretnék írni róla, hanem a kapcsolódó…..
FÁSSISZTA mert szeretem 2013.04.01 17:48:10