Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gesp

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2014.03.20 09:30:00
Jane Fonda és Lily Tomlin főszereplésével készít Marta Kauffman egy 13 részes sitcomot a Netflixnek. A Grace and Frankie két ősellenség nőről szól, akiknek akkor fordul fel a világuk, amikor férjeik bejelentik, hogy szerelmesek egymásba és összeházasodnak. Megvettük,…..
Isaiah Washington a Grace klinika első három évadában alakította Dr. Preston Burke-öt, a nagyszerű sebészembert, aki Dr. Yang zsinórtangájába is belemászott, de emberesen. Aztán egy forgatáson azt bírta mondani egyik színésztársának, T.R. Knightnak, hogy kussoljár már te kis…..
Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyzőjét kiválasztó műsor, A Dal ítészei (Rákay Phillip, Rúzsa Magdi és Csiszár Jenő) közé idén új tag kerül, aki nem más, mint Kovács Kati, derül ki a mai Borsból. A váltásra azért volt szükség, mert az előző zsűritag, Rakonczai…..
Jessica Lange bejelentette ugye, hogy neki ennyi volt, a negyedik évad lesz neki az utolsó, mire Ryan Murphy menten megszellőztette, kikkel tárgyal és tárgyalt már évekkel ezelőtt is a sorozatbeli szerepléssel kapcsolatban. Emberek, ha szerencsénk van, nemcsak Michelle Pfeiffer, de Reese…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.11.22 13:30:00
Jon Stewart úgy oltja le a cracket szívó torontói polgármestert, ahogy csak ő képes. A videó az első perctől az utolsóig zseniális. A szerda esti nézettségi versenyt a CBS nyerte a Survivor-Gyilkos elmék-CSI triónak köszönhetően, a Modern család nézettsége viszont négyéves…..
Íme az összes halál, takarosan bejelölve George R. R. Martin Tűz és jég dala-köteteiben. (forrás: Reddit) ..
Gesp 2013.11.20 15:14:48
Gesp 2013.11.21 19:45:33
@zooltek: Több, mint 60 millióan haltak meg. Azt is írják, hogy volt az 80 millió is.
175 és 225 ezer dollár közötti összeget – egy halom lóvét – fog kapni Lois, Chris, Meg Griffinnek hangot adó (szinkron)színészek, azaz Alex Borstein, Seth Green és Mila Kunis még minimum két évig. Így sikerült megállapodni a 20th Century Fox Television céggel. Az új fizu már…..
A kezdeti óvatoskodás és útkeresés után a TV2 saját fejlesztésű (értsd: nem vették, hanem lemásolták a formátumot) sztárénekeses műsora, a Sztárban sztár (egy mondatban háromszor is sztár, sőt, négyszer, booyah) a legutóbbi adásban végre teljesen elengedte magát, és egy…..
Az FX fejesei egy ideig nézegették az American Horror Story: Coven nézettségét, majd úgy döntöttek, negyedik évadot is kérnek Ryan Murphy és Brad Falchuk antológia-sorozatából. (Jól tették.) A negyedik évad ez eddigi háromhoz hasonlóan 13 részes lesz és jövőre kerül adásba,…..
Sebestyén Balázs és Vadon János új műsoruk, a Vundersőn és Zuperszexi első adásában (megsemmisítő kritikánkat a műsorról itt olvashatják) többek között a nemrég lemondott szövetségi kapitány, Egervári Sándor feleségével viccelődtek. Ez elég nagy bukóság volt, mert…..
A Forbes legfrissebb listája a tévészínészek fizetését listázza ki, vélhetően azért, hogy idegesebbek legyünk a megszokottnál is. Na nem azért, mert egy fillért is irigyelnénk Ashton Kutcher évente összevicceskedett 24 millió dollárjából, hanem azért, mert a palinál annyi, de…..
Az X-Faktor mentorházas rongyrázása az az eleme a formátumnak, amit a készítők minden bizonnyal kihagynának a műsorból, legalábbis ami az átlagnéző által elképzelt luxust reprezentáló, bazinagy házakat illeti. Ezeket ugyanis ki kell bérelni, lecígerölni a stábot,…..
Gesp 2013.10.06 19:39:52
@Chuck Νorris: Nekem van. Az "énekes" kinek a kicsodája?
Gesp 2013.10.06 19:56:42
@csicserierika: Kösz az infót. Valaki írta feljebb, sztár family, legalábbis a papa. Zenész, na.
Ahhoz képest, amit tegnap reggel Sebestyén Balázs előadott a Class FM Morning Show című műsorában, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma,…..
Gesp 2013.09.27 11:33:33
Gesp 2013.09.27 11:36:53
@Gesp: nem szóltam.
A Breaking Bad legutóbbi része potom 6.4 millió nézőt ültetett le. Újabb rekord. A nap híre, annak ellenére, hogy tegnapi: lesz The Walking Dead-spinoff. Mondjuk 2015-ig kell várni vele, de ha jól időzítenek az AMC-nél, akkor egész évben nézhetünk igényes zombihentelést. A…..
A Buzzfeed és más oldalak válogatásából mutatjuk meg, mit csinált tegnap Billy Cyrus Miley nevű lánya a gálán, hogyan állt össze az N'Sync, és még pár ikonikus mozzanatot. Nem sokat vesztettünk azzal, hogy kihagytuk. Egy gif az ugrás előtt, a többi utána, jó mulatást. Miley…..
Gesp 2013.08.26 18:22:18
@Attila1234: Teljesen egyetértek veled!

Megnéztem. Szörnyű volt. Akik valamit érnek közülük azok Jennifer Hudson és Bruno Mars, a többi meg szégyen.
Megírtuk, hogy a Starz Rambo-tévésorozatot tervez, egészen pontosan itt, és meglebegtettük, hogy a 67 éves Stallone akár el is vállalhatja a nyugdíjas halálosztó szerepét a kis képernyőn is.  Hát lófaszt. Sly ügynöke nagyon sarkosan és szárazon azt nyilatkozta, hogy…..
Nem mondjuk, hogy csodálkozunk a Kasza! című új talkshow első vendégének kilétén, hiszen pinázással mindent el lehet adni, még egy alapvetően sötét, és meglehetősen csehszlovák esztrádműsorra hajazó díszletbe telepített, láthatóan kényelmetlen bútorokon feszengő Kasza…..
Laura Bell Bundy érkezik az Anger Management című FX-sitcomba a kirúgott Selma Blair helyére, írja a Hollywood Reporter. A Lionsgate Television hétfői bejelentése szerint Bundy karakterét Dr. Jordan Denby-nak hívják majd, és ő lesz Charlie új kutatási partnere. A leírás szerint egy…..
Abaújbagos nagy napra virradt. A patikus, a fodrász és a cipész már reggel nyolckor ott toporgott a Petőfi Sándor általános iskola előtt, hogy a trafikos fiával egyeztessenek az esti műsorról. Az agytröszt, így hívták magukat. Minden évben ugyanaz, gondolta a patikus, az elmúlt…..
A Mokka erre a hétre (?) leköltözött Hajdúszoboszlóra, és miközben Vujity Tvrtko a Hortobágyon bohóckodott csikóskalapban, Tatár Csilla a hét elején, Demcsák Zsuzsa meg tegnap fürdőruházott egyet, hátha nő a nézettség (lásd még: csöccsel mindent el lehet adni). Kinek állt…..
Gesp 2013.06.20 16:04:01
@SzerződésSertés: Nem vagy semmi..milyen főzőműsor? 24 éves vagyok. Szerintem arra a amerikai reality idiótákra gondolsz, amit azért néztem, mert nevetséges és undorító (10rész). Jóbarátok? :D Nem tudsz olyan embert mondani, aki azt nem nézte. Ha annyira elemezni akarsz, olvasd el, amiket írtam.
És akkor sem értem meg, hogy egy nő rövid hajjal miért nem lehet szexi és nőies?! Válaszold meg..sőt, inkább elemezd.
Gesp 2013.06.20 16:07:28
@SzerződésSertés: Ja, hogy ne hazudjak szoktam főzőműsort is nézni, méghozzá a paprika tv-n a Jamie Olivert. Sőt, ezt figyeld, még húst is szoktam sütni, durva nem?