Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fehér Folt

0 bejegyzést írt és 274 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés szórakoztatóbb dolog létezik az amatőr rappereknél a Youtube-on, azonban egy bizonyos Miss Beretta és Szókimondó egészen új dimenziót nyitott a műfajon belül. A tavaly feltöltött szuper low budget videóban egy szexturkálóból kisemmizett jelmezbe öltözött nő és egy ördögmaszkban parolázó csávó…..
Fehér Folt 2013.04.09 20:15:53
A Femen ukrán nőjogi szervezet félpucér aktivistái zavarták meg Vlagyimir Putyin és Angela Merkel látogatását a hannoveri kereskedelmi vásáron, hétfőn. A nők a pucér mellükre írt feliratot, "fuck dictators" (basszátok meg diktátorok) mutogatták, és csúnya szavakat kiabáltak…..
Már a második napja zajlanak az elsősök beíratása, így természetesen máris újabb részletek látnak napvilágot ebből a sikertörténetből. Míg tavaly 100 195 elsős iratkozott be, idén a megváltozott jogszabályok miatt a becslések szerint kb. 20%-kal több. A területileg…..
Nehéz felismerni a valóságot. Akkor is nehéz, ha az képünkbe vigyorog, ha kupán csap bennünket göcsörtös bunkójával, ha elgáncsol, földre taszít, ránk tapos és hintázva üldögél hátunkon egy kicsit. Álmaink, fantáziáink, a világról alkotott mesés hiedelmeink, képzelt…..
Fehér Folt 2013.04.08 03:53:33
@netnepper: "Állj oda a Mona Lisa elé a Louvre-ban, miután a Flickr-en megnézted és talán magadtól rájössz a különbségre."

Láttam pár éve, éppen undorító tömeg volt, zajongtak, elém léptek, majdnem eltaposták a lábamat. Múzeumba, hangversenyekre stb. talán jár néhány sznob, de az igazság az, hogy az ember tényleg jobban be tudja fogadni a művészetet, ha bevitte azt a saját privátszférájába. Flikkeren, empéhármon, amin épp.

A cikk amúgy hülyeség, Gerendással pedig a fő baj, hogy tehetségtelen.
Ahogyan az 1950-es évek Rock 'n' Roll forradalma sokkolta a nyugodt és konzervatív fehér közönséget a fekete rhythm and blues átültetésével, a jazz népszerűsége a 20. század korai szakaszában okozott faji pánikot és szociális szorongást. Hosszú idővel az európai fasizmus…..
A jereváni rádiós bejegyzéshez, mert azt a videót töröltette az MTVA. A felvételen össze volt vágva magyar és német közszolgálati híradó, hogy plasztikusan látszódjon, hol mit is tartanak fontosnak, közpénzből tájékoztatásnak érdemesnek. És míg nálunk sonka körül…..
Fehér Folt 2013.04.03 23:02:43
Geekblog G.I. Joe: Megtorlás 2013.04.03 06:00:00
Én lepődtem meg rajta a legjobban, amikor annak idején ültem a moziban, és élveztem A Kobra árnyékát. Főleg, hogy az év legnagyobb vackára számítottam, mivel ugye a film a minden szempontból tolerálhatatlan Transformers sikerének farvizén úszott be – ráadásul, vállalva annak…..
Csak annyi pénzt tarts a bankban, amennyiről hajlandó vagy lemondani. Egészen a múlt hétig úgy tudtuk, hogy a bankokban lévő betétek tabunak számítanak. Ciprus óta tudjuk, hogy ez nem így van. Az egyszeri, rendkívüli esetként bejelentett betétsarcolási javaslatról a…..
Fehér Folt 2013.03.27 13:40:00
@Fejesrob: te tudod egyáltalán, mi az a marxista?
Fehér Folt 2013.03.27 13:41:08
@himpellér: ez kurva erőltetett, nagyon gyorsan hagyd abba.
Fehér Folt 2013.03.27 14:59:57
@Fejesrob: hát én nem lennék rá ilyen büszke, ha nem tudnám, miről beszélek. te kis szellemi fogyatékos...
A Parlament nemrég még semleges portál volt. Először a felvilágosultak csaptak le rá, azonban az ellenállók elfoglalták tőlük.  Eközben a Budai Várért megállás nélkül folyik a harc. Nem újabb tüntetésekről van szó, hanem egy helymeghatározáson alapuló androidos…..
A minap arról írtam, hogy immáron a fővárosi ún. elit gimnáziumokban érettségizők egyharmada tervezi, hogy külföldön jár majd egyetemre. A posztra reakcióként született meg Diák325 írása, aki azt mutatja be, miként is néz ki a rendszer belülről. Sokkal nem lettem…..
Fehér Folt 2013.03.27 13:01:14
@HgGina: olyan kommentet sikerült ideszarnod, amiben nyoma nincs a szövegkohéziónak. kár volt beléd a diploma, de már az egyetemi férőhely is. te "tanár szüleim havi bére", te.
Fehér Folt 2013.03.27 13:15:40
@Távmunkás: "csúnya az épület"
na igen, ez kb. szemlélteti a magyar társdalmi "elit" (valójában a kádár-rezsim által kitermelt ún. "műveletlen értelmiség" tagjainak a módszerváltás tájékán jó helyen szopkodó ivadékai) szellemi színvonalát. ezek könyvet is csak a színe miatt vesznek.

"a valamilyen okból hátrányos helyzetűek felzárkóztatására kitalált módszerekkel oktató iskolák egyre népszerűbbek a gazdagabbak körében"
ez is egy szép jele a magyar színvonalnak: burzsujkám kölke tanul a hátrányos helyzetűeknek kitalált módszerekkel, amíg a hátrányos helyzetű a gettóiskolában szop, közben pedig burzsujkám az ekótévé előtt bömböl, hogy nem akarnak beilleszkedni a cigányok.
A YouTube kiapadhatatlan forrása a vicces, meghökkentő vagy éppen pocsék politikai kampányvideóknak. És most nem a pártok hivatalos csatornáiról beszélünk, mert azok így vagy úgy, de általában eljutnak a nagyközönséghez. A Fidesz tandíjellenes kampányvideóit például…..
A fantasztikus, fiktív tájak és országok már az ókortól kezdve megmozgatták az emberiség fantáziáját, Platón Atlantiszát hamarosan korabeli térképeken is feltüntették, a középkorban keresztes hadjáratokat szerveztek János pap mesebeli országába, Swift Gulliverje eljutott…..
A határok átlépése: legyenek azok az ismert területek térben és időben, mikró és makró méretű ismeretek kibővítése, fizikumunk vagy elménk végső teljesítményének megugrása, axiómának számító szabályok és törvények kijátszása, a sci-fi az ismeretlen felfedezéséről…..
Valószínűleg kevesen vitatkoznának azzal a kijelentéssel, hogy a sci-fi a film médiumának legizgalmasabb zsánere. Már csak azért is, mert a tudományos-fantasztikumot gyakorlatilag nem is lehet zsánerkeretek közé szorítani, hisz olyan sokoldalú világról van szó, amely történeti…..
Képzeld el az elképzelhetetlent! Kelj fel, nézz le, nézz előre, nézz magadba, és indulj el olyan irányokba - gondolatban és képzeletben -, melyeket a valóságban nem járhatsz be! Még nem. Az alábbiakban mi is tovább vándorlunk a lehetséges jövőben, az alternatív jelenben és a…..
A múlt héten elkezdődött, vége a felolvasós szakasznak, élesben, egyenes adásban folytatódik a tárgyalás, enyhén retrográd beütéssel; az elmaradt tanúk, és tisztázatlan történetek kerülnek elő, a végtelenített debreceni helyszínelés meg a házkutatás Dombostanyán, és…..
Teadélután A nagy leleplezők 2013.03.18 12:21:29
Le kéne egy kicsit higgadni, azt hiszem. A közéletbe ilyen-olyan módon belefolyó, nevüket a nyilvánosság előtt nem vállaló civilek vagy közszereplők leleplezése eddig sem volt ismeretlen mifelénk, de kétségkívül az Orbán kocsijába beülő névtelen erdélyi pár utáni hajsza…..
Fehér Folt 2013.03.18 22:56:11
Az Ipsos legfrissebb politikai véleménykutatási eredményeit sajnos csak az MTI hírekből ismerhetjük, az intézet honlapja az utóbbi időben nem frissül - ez a kutatás sem található meg rajta. Korábbi IDEA-kommentekben már igyekeztünk felhívni a figyelmet más intézetek kutatásaiban…..
Fehér Folt 2013.03.18 22:52:55
A témajavaslatot és ezt a linket egy olvasóm küldte nemrég. A linkelt cikk szépen összegyűjtötte az álláskeresők legégetőbb kérdéseit, át is vette minden komolyabb portál. Választ viszont nem adott a felvetett problémákra, ahogy ez oly’ gyakran megesik ilyen cikkek esetén.…..
The AmericansA The Americanst, a CIA-ügynökből középiskolai tanárrá, majd abból íróvá mutálódott Jo Weisberg sorozatát az FX elvileg még azelőtt megrendelte, hogy a konkurencia Homelandje debütált volna, ettől függetlenül esélye sincs rá, hogy elkerülje az…..
Varánusz Sósavat az alkotmányba! 2013.03.08 04:56:49
Tegnap elég világosan kiderül mivel lehet a frászt ráhozni a Fideszre. Ráadásul akkora frászt, amitől összezavarodik a létező összes kommunikációs gépember, a teleszaladt gatyához pitbull szindrómás nyugdíjastól ráérő, munkásőr lelkű békemenet aktivistákon keresztül a…..
A melegházasság ellenzői azt hajtogatják, hogy a házasság férfi és nő szentsége, és kész. Alapvetően én is úgy érzem, hogy a házasság, az házasság, azt úgy képzelem el, mint férj és feleség dolgát. Azonban ha a férfi-nő frigynek tényleg az a sorsa, amit a televízió…..
Az sem hatotta meg őket, hogy  Selmeczi Gabi mosolyogva nyújtja feléjük az aprósüteményt! Az olajozottan működő igazsággépezet révén tudhatjuk: a Bajnai Gordon, valamint a magyarellenes liberálcionista, buzidrogos lobbi által felcukkolt vandál fiatalok főképp amiatt…..
Fehér Folt 2013.03.08 16:44:42