Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shepherd'eL

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Shepherd-Artblog Bled 2014.08.06 13:23:41
Shepherd-Artblog Ljubljana 2014.08.05 12:35:46
Shepherd-Artblog Minimal Savaria 2014.01.21 15:35:52
Minimál fotósorozat Szombathely épületeiről, objektumairól. Továbbért többi fotó ..
Elefánt Rakéta PresszóHangadó..
A mostani sorozatommal a szánalmas partyfotózás másik oldalát mutatom be. Utálom azt, ha meglátják a gépet a kezembe egyből megy a bicepsz mutogatás, a csücsörítés, ahol mindenki szép és csinos a mű arcukkal. A bulit a csúnyább oldaláról dokumentáltam, ahol a fontosabb a…..
Szentkirályszabadja Veszprém mellett egy kis település, ahol az oroszok letelepedtek, lakóházakat, laktanyát, kórházat, színházat, óvodát stb. építettek. Az oroszok kivonuláskor mindent itt hagytak, azóta ott áll, és a huligánokra, a paintball-osokra, a graffitisekre és a…..
(Egyből egy bocsánat kéréssel kezdem, volt még Viadukt koncert is, csak róluk sajnos nem csináltam fotót, ezért nincs benne a nevük a főcímben.)Tehát! Péntek este, hidegben, Veszprémben, a Metroban Fegyelmező Részleg buli volt. A fehérvári zenekar idén lett 10 éves és ők az…..
Shepherd-Artblog Vágás gyakorlat 2013.09.05 21:25:17
Nyersanyag hiányában csak ezt a kis videót tudtam össze hozni. Ahogy lesz több videó, szebb trükkök, jobb felvételek, akkor talán jobban sikerül a videó is! ..
Shepherd-Artblog Német várrom 2013.07.31 16:34:14
Shepherd-Artblog 2013.07.22 14:11:41
boardslide up - nosegrind line (Martin Hartai) ..
Hamburg volt utunk harmadik állomása, itt is sajnos csak két napot töltöttem. Hamburg miről híres? Arról hogy az egész város egy kikötő, és kész! Na talán azért ennyire nem egyszerű! Híres még a halas szendvicsről is, amit nem ettünk, sokkal étvágygerjesztőbb volt a kínai…..
Míg német túrámat jártam-jártuk, útba ejtettük Brémát is, ahol az állatok muzsikálnak, a döner nyers és sós, Willehad püspök pedig dómokat építtetett. Sajnos csak egy délelőttöt töltöttünk ott, ezért nem fotóztam annyit, mint Nürnbergbe vagy Hamburgba, de azért…..
Nem régibe volt szerencsém eljutni Nürnbergbe, a piros sör, Lorenzkirche, a szép Altstadt, a legjobb Döner, Dürer, wurst, náci pártnapok, majd perének városába (újra!). Más szemmel néztem a várost, mint először. Annyira nem akartam turistás képeket csinálni. Egy hetet…..
Igaz, hogy tavalyi fotók, de szépen lassan feltöltök kategória szerint munkákat,meg ezt-azt...Szar idővel jár a "bezártság" is (gördeszkázásban persze), ezért ezzel a kisebb fotó sorozattal kezdem, amit '12 nyarán csináltam Pesten, az Erzsébet-téri parkban. Profi deszkások…..
Shepherd-Artblog 2013.05.27 23:21:28
Az idei média érettségi egyik projekt feladat az volt, hogy film noir stílusban kellett egy kis jelenetet, rövid filmet leforgatni. Mivel én nem igazán foglalkoztam eddig filmezéssel, ezért én ugyan ezt megkaptam fotó-sorozat feladatban. Nem szeretném feltölteni mind a 45 képet, amit…..
..
..
"Amit megteszel szombathelyen, azt vidd ajkára!" - mondta egy híres pigova pap ...Tehát újra lesz kiállításom, csak most Ajkán, szülőfalumban, kedvenc szórakozó helységemben a Rakéta Presszóban.A nagy sikerű Bumps fellép az este folyamán és megcsinálja a hangulatot. Lesz…..
Megnyílt egy klub Szombathelyen,amely lehetőséget ad új művészeknek,zenekaroknak, hogy megmutassák a világnak, mit is gondolnak róla! Ez a Magház Kultúrkocsma. Eldöntöttem 2012 októberén, hogy miért is ne próbálnám meg,én is kirakni a munkáimat. Tökéletes volt a hely, kocsma,…..