Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gregoory

17 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De most komolyan, csak nekem újdonság, hogy van olyan cucc, amivel simán ki lehet javítani a kőfelverődés okozta sérüléseket – amelyek amúgy simán tovább is repedhetnének – a szélvédőkön? Nemrég bukkantam az alábbi videóra, némi keresgélés után pedig kiderült, a hazai autós boltokban is lehet kapni…..
Ha az új Chevrolet Camaroról beszélünk, ami 2016-ban két coupe változatban jelenik meg az autópiacon, akaratlanul is a Ford Mustang jut eszünkbe. Tagadhatatlan ugyanis, hogy az 1967-es megjelenése óta a Camaro sosem tudott kilépni a sokkal híresebb versenytársa árnyékából, és ez a…..
Gregoory 2015.12.04 21:08:41
Gregoory 2015.12.09 16:37:19
@Kovács Árpi: Ez biztos nekem ment?
A november 13-i, párizsi események megrázták a világot, hiszen nincs semmi, ami indokolja ezt az embertelen és kegyetlen mészárlást. A megrendülés és a gyász után az első érzés, ami úrrá lesz rajtunk, a düh. Dühösek vagyunk, mert úgy érezzük, hogy nem tehetünk semmit,…..
Nagyon sokat, egy fél napot vívódtam, hogy ezt a cikket bevállaljam vagy sem. Aztán úgy döntöttem, hogy megvan a tárgyi tudásom, a lelki ismeretanyagom, és ami a legfontosabb, az önmérsékletem, hogy ezt a szörnyű eseményt kicsit más oldalról is megvilágítsam. Tegnap megint…..
Külföldön ugyan évről évre tarolnak a hazai gyártású produkciók, itthon viszont szinte senki sem kíváncsi rájuk a hollywoodi blockbusterek árnyékában. Mi lehet ennek az oka? Hol tart most, illetve merre kellene tartania a magyar filmiparnak? Van-e jövője egy kezdő színésznek a…..
Csöccsel bármit el lehet adni, szuperhősfilmet pedig végképp. Tervezik az Ant-Man folytatását! Jónővel erősít az Ant-Man című film folytatása. Legalábbis erre enged következtetni a Marvel, amikor közölték, már javában dolgoznak a Hangya film folytatásán, ami az Ant-Man and…..
Gregoory 2015.10.28 19:48:59
Az Artemisszió Alapítvány és a HAND Szövetség helyzetértékelő beszélgetésre hívta a menekültügyben érintett civil szervezeteket, a sajtó képviselőit és a Magyar Vöröskeresztet. Szántó Diana, az Artemisszió Alapítvány elnöke elmondta, hogy a magyar civil szervezetek egész…..
Gregoory 2015.10.14 14:04:07
@bértrollbosszantó_kovi1970: Persze, hogy nem állítja meg őket... A szerb határról valahogy mégis lepattantak...
Akár a legjobbat nyúlhatnánk le! Határunkat a migráns - Hesco-t a migrén kerülgeti. Az építőipari válság a kerítésépítőket is gyászosan érintette, nem is gondolhatták volna előre, hogy épp napjainkban köszönt be náluk a reneszánsz. A HESCO angol cég sem gondolta volna…..
Gregoory 2015.09.25 13:05:31
@Punxsutawney Mormota: Te meg nyilvan tudod, hogy 40x-es aron vettek... Kb 1x1 meter egy ilyen cucc. 178 km csak a szerb határ, az már 178 000 darab. Legalább kettot kell egymásra rakni, es jo ha van mélysége is. Alaphangon 178 000 x 3. A tetejére meg kene ugyanugy gyoda. Es ez csak egy 2 perces számvetés volt. Arra mar nem térnék ki, hogy ehhez mennyi munkaora es gep szükséges. Nem arulok el nagy titkot, hogy szerintem az egesz orszagban, civil kézben nincs Ennyi markoló....
Ujra leirom, ezt NEM erre találták ki.
Gregoory 2015.09.25 16:43:31
@Punxsutawney Mormota: 2 milliárd nem sok ekkora hatarszakasz lezarasahoz.
FashionKilla 5 őszi trend 2015.09.03 13:32:43
Ugyan az időjárás egyelőre még nem utal az ősz megérkeztére, ettől függetlenül az iskolák megnyitották kapuikat, valamint a ruhaboltok polcain is az évszaknak megfelelő darabokkal találkozhatunk. Utóbbit boncolgatjuk…       Báránybőrbe bújva A hetvenes évek után…..
Az Én Win 10-em Microsoft Edge 2015.08.08 13:59:02
A székely elmegy a fiával fát vágni. Vágják a fát, a fiúnak elege van már az öreg parancsolgatásából, és az apja hátába vágja a fejszét. Fiam, ez vicc volt, vagy direkt? -…..
Vasárnap reggel indultunk haza Romániából, és a kánikulára való tekintettel üresen hagytuk itthon a hűtőt, nem mertünk benne hagyni szinte semmit. Lázár Jánostól tudjuk, hogyha nyaral az ember, akkor ne vásároljon. A jogalkotók viszont nem a valóság alapján törvénykeznek,…..
JogÁsz Négy év. Sok vagy kevés? 2015.07.20 21:23:02
Oskar Gröninget, talán az utolsó életben lévő volt auschwitzi SS őrt 4 évi börtönre ítélte a Lüneburgi Tartományi Bíróság. Gröning a tárgyaláson  Kép: zeit.de Franz Kompisch, a bírói tanács elnöke hirdette ki az ítéletet: a vádlott bűnös abban, hogy…..
Ebben az országban mind a kormányzati, mind az ellenzéki propaganda rendre igyekszik úgy elferdíteni a lényeget, hogy egészen konkrétan kifordítja az embereket a valóságukból. Ergo hülyének nézi őket. Megalázza. „Hiteltelenséget a hitetleneknek”. Ez lehetne a…..
Pár nappal ezelőtt kiraktak a magyarországi Batman-rajongókat tömörítő Batman Hungary elnevezésű facebook oldalról, mert már sokadszorra feszegettem egy Marvelt gyalázó kép alatt, hogy mire jó a DC és a Marvel közötti faszméregetés.  Akkor pár napja felindultságomban írtam…..
Plakátot rongált pár ifjú pártmunkás a nagy melegben, hogy aztán éber rendőrségünk rekordsebességgel csípje fülön a renitenseket. Kattant a bilincs, lecsapott a törvény ereje, minden rendben. Azazhogy semmi sincsen rendben. A "két hét alatt rend lesz" országában csak első…..
Movie Tank Supernatural - 10. évad 2015.05.31 16:17:06
Emlékszem, hét évad létezett Eric Kripke fantasy-horror sorozatából akkor, amikor én magam megnéztem a Supernatural első részét. Aztán a másodikat, és ahogy azt előtte a 24 esetében csináltam, szépen ezt a szériát is bedaráltam az aktuális évadig. A Winchester-testvérek…..