Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robyyy

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előbb kutyás képet posztolt, majd kutyás interjút adott a miniszterelnök, hogy élét vegye a keddi eseményeknek. Lám, befogad egy ki- és összevert kutyát, nem is olyan rossz ember ő. De aztán látták, hogy ez nem lesz elég. És beadtak egy népszavazási kezdeményezést. Amivel…..
Robyyy 2016.02.25 12:19:04
@$pi$: Akartam irni egy hsz-t de a tieidben pontosan leirtad amit szerettem volna. Tokeletesen egyetertek.
avagy, amit a LED-ekről tudni érdemes! Napjaink slágercikke a LED, amelyet boltok és webshopok százai kínálnak. A rengeteg típus és változat közt nehéz eligazodni, ráadásul annyi mértékegység és fénytechnikai jellemző keveredik a csomagolásokon, hogy ember legyen a talpán, aki…..
- Kik az észbontók?- Egy olyan társadalmi csoport, akik azt hiszik, hogy rendelkeznek műveltséggel, ámde dehogy. Na ilyen kérdésekre és válaszokra lehet számítani hamarosan a Viasat3-on, ahová visszatér az Észbontók című vetélkedő, csupa olyan műkörmössel és kigyúrt…..
Robyyy 2015.09.18 15:28:42
@Zár Balta: Egymast valtogatva kerulgetnek: Eloszor a Nap tesz egy kort a Fold korul majd a Fold a Nap korul, utana kozosen megkerulik a Holdat is... te nem jartal iskolaba?:) Mondjuk azt en se tudom kozben a tobbi bolygo mit csinal:)
„Láthatatlan életet élünk és láthatatlan a halálunk is”, mondja muszlim vezetőjük. „Ha meg kell halnunk, akkor nézzék végig a halálunkat!” Néhol egy-egy kerítés, máshol kevesebb, mint 20 kilométernyi vízfelület választja el egymástól Afrikát és Európát. A…..
Robyyy 2015.08.04 11:16:14
@mojoking77: Hat eleg furcsa mert az IsaJezust jelentene az al Mahdi pedig a muszlimoknal az eljovendo muszlim megvaltot jelenti (a 12.imam) szoval nekem olyan osszerakottnak es nem valosagosnak tunik ez a nev es a szemely is.
A fenti képen Ivana Gudelj látható, az idei Miss Dalmácia szépségverseny győztese. A sajtó még sem vele van tele, még csak nem is az első udvarhölgyével, hanem a másodikkal, akit úgy hívnak, hogy Nika Laličić. Mégis mi Nika titka? Roppant egyszerű: a díjátadó gálaműsorra…..
Amikor a gerincbetegség nyugvó fázisba kerül, vagyis szinte panaszmentesek vagyunk, akkor a rendszeres otthoni gyógytorna-végzés mellett egyéb sportot, testmozgást is ajánlatos a mindennapjainkba beiktatni – természetesen amellett, hogy a hosszú üléssel töltött időt gyakran megtörjük egy kis…..
Fuzhouban, Fujian tartományban egy boltost elzavarta a bankja, amikor 100.000 jüant (3.5 millió forintot) akart befizetni a számlájára érmékben. A bank nem volt hajlandó megszámolni a 0.10 "jünaosokat" (1 jiao), amit Wang a zöldséges az évek során halmozott fel, és már nagyon…..
Akkor is meg kellett volna néznie a gyereket, ha egyáltalán nem oda tartozunk és egyáltalán nincs kártyája. Valamiért csak kitalálták a Hippokratészi esküt. Tisztelt Praxis!   A napokban sikerült olyan sajnos rossz tapasztalattal gazdagodnunk, amit szeretnék önöknek megírni.…..
Robyyy 2014.04.30 10:42:59
@Tempus-Anh: Nem lesz repeta:) Addigra vagy a fellazadt nep takarit el benneteket hazug, agressziv, alnemzeti demagogok vagy 18-ban a Jobbik. 44%-ot kaptatok ami kevesebb mint a szavazatok fele ebbol vagy 10% Magyarorszagon soha nem elt kulfoldi magyar szavazata. Tehat elmondhato, hogy a Magyarorszagon ELO allampolgarok korulbelul 1/3-a szavazott ratok. Ebbol hazudtatok ti 2/3-ot csalassal, manipulacioval torvenyeket valtoztatva meg hozza. Ezt 4 ev mulva mar nem tudjatok megtenni, kis torpe partta fogtok valni ami bejut a parlamentbe de sok vizet nem zavar majd. Persze utana jon majd a felelossegre vonas a nemzet es ember ellenes buntetteitekert...
Robyyy 2014.04.30 18:33:21
@Tempus-Anh: Kulfoldon elo magyarokat irtam nem kulfoldit. Magyarul beszelnek de nem itt fizetnek adot, nem erintik oket Orban terrorista kormanyanak intezkedesei. Ok csak azt a latszat-nemzeti bohocot latjak akit ugyanaz a hatter elit kepzett ki (Soros) mint amelyik Gyurcsanyt is. Azt az elvtelen bohocot, volt KISZ titkart (mikor eppen melyik politikai iranyzat hoz neki hasznot) aki evrol evre hazudtolja meg korabbi elveit es kepes rovid ido alatt tobbszor is 180 fokos fordulatott tenni akarmilyen temaban. Ugyanaz a nemzetkozi hierarchia van a FIDESZ felett akik utasitasokat osztanak szamukra mint az MSZP eseteben is. Ezert se tortent meg soha a beharangozott szamonkeres. Majd megteszi a Jobbik!... Oszd meg es uralkodj. Latszat kulonbsegek a vegso cel ugyanaz. Az emebereknek megadjak a valasztas latszatanak lehetoseget.Lehet valasztani EU es Orban diktatura, Eu Oligarchak es Orban oligarchai kozott. Gratulalok.... Egyebkent nektek mindenki komcsi es baloldali aki kritizal?? Mert lassan fel kellene ebrednetek, az igazi nemzetit az igazi jobb oldalt mar a szerencsere egyre erosodo Jobbik kepviseli.
Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója személyesen sorolja a Bubi tarifarendszerét, és sorolja azt is, hogy milyen kedvezményekre lehet majd számítani. ..
Büszkén számol be a police.hu, hogy a készenléti rendőrök elkaptak egy nagyon súlyos bűnözőt, aki Nagykörű külterületén, "a Tisza gát partján lehullott faágakat gyűjtött össze és tulajdonított el". Nincs is szebb annál az államnál amely a legszegényebbeket cserben hagyja,…..
Vietnám és a "narancssárga hatóanyag": A vietnami háborúban 1962. és 1971. között az amerikai haderők 77 millió liter lombirtó vegyületet permeteztek Dél-Vietnamra. A permetezés fő célja a sűrű dzsungellombozat ritkítása volt, hogy az ellenséges, kommunista erők ott ne…..
Robyyy 2013.09.11 17:09:31
@smartdrive: Es a vietnamiak szerinted akartak, hogy az amerikaiak tonkretegyek az orszagukat es legyilkoljak oket? Mert ehhez ertenek, ahol megjennnek, a halal, pusztitas , anarchia, mnekultek millioi kovetik az USA hadsereget. Vagy kozvetlenul tamadnak vagy pedig terrorista bomlasztokkal anarchiat teremtenek utana hoskent bevonulnak " rendet rakni". Ok az igazi terroristak a vilagban.Persze demokracia helyreallitasa meg minden...veletlenul sem onos penzugyi , politikai, gazdasagi es strategiai erdekek miatt gyilkolnak es szallnak meg orszagokat ugye?idiota...
Robyyy 2013.09.11 17:11:32
@weinmaker: Ez igaz,ilyen pl a Neturei Karta ortodox zsido ANTICIONISTA mozgalom.
Rogán szerint legyen havonta két készpénzfelvétel ingyenes, hiszen az egész ország ezt akarja. Mi legyen még ingyen? Hetente 2 korsó sör, napi 2 dl tej, heti két kiló kenyér, napi két perc ingyen telefon, esetleg havi két numera? Az utolsótól eltekintve a többinek van annyi alapja,…..
Bármennyire is egyetértek azzal, hogy Adj gázt! néven az Élet menetével párhuzamosan a zsidó negyedben a jövendő honfoglaló zsidók (vagy mi a fasz) ellen tiltakozni elfogadhatatlan, ennél csak még egy elfogadhatatlanabb dolog van, amikor a miniszterelnök mindenféle jogkör,…..
Robyyy 2013.04.08 20:49:24
@bm613: Tegnap a Mazsihisz tiltakozott ma Orban betiltott. Eleg egyertelmu ki kinek a segget nyalja...Antiszemitaztok meg fegyhazbuntetes uszitasert... nevetseges...Izrael egy terror allam: egy egesz nepet tett foldonfutova ellopva a foldjuket, fallal korulvett koncentracios taborba zarva oket. Na ez a holokauszt... Tankjaikat kovel dobalo kisgyerekekt gyilkolnak halomra eles loszerrel de az egesz vilagot is sakkban tartjak es veszelyeztetik atomfegyvereikkel, arrogansan semmilyen egyezmenyt ala nem irva. Mocskos kepmutato cionistak ebben az orszagban ne diktaljanak!
Az ünnepek mindig jó okot adnak arra, hogy egyes zenekarok és előadók totál idiótát csináljanak magukból. Vass Veronika és MC DC azonban egészen új dimenziót nyitott ebben a műfajban a fantasztikus című Bejgli songgal, amihez voltak olyan jó fejek, hogy még egy videót is…..