Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DezInf

0 bejegyzést írt és 2600 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkinek, aki szereti! BÚÉK! Piros lesz a paradicsom, nem sárga, Orbán Viktor elmész te p...csába! Nem tudom, ki a Viktor mémkezelője, de igen hülye szegény, ha olyan csasztuskával nyomul, amely ilyen könnyen a gazdája ellen fordítható. Viktor, nincs eleged belőle?..
Mai árfolyamon több, mint 1000 milliárdot ér a kincs, de sajnos a megtalálásához sivataggá kéne változtatni a tavat...
DezInf 2021.01.18 21:53:24
@Agent eM:
emlékeim szerint egy nagyhatalmú párttitkár vetette fel, hogy a tó kiszárításával mekkora mũvelhetö mezőgazdasági területhez juthatnánk
ez kádár alatt történt
talán papp jános volt az illetö
Írolvasgondol Monolitok évada 2020.12.23 05:38:11
Stanley Kubrick 2001: Űrodüsszeiájának rejtélyes monolitja jutott milliók eszébe világszerte, amikor tavaly november 18-án a utahi sivatagban Bret Hutchings amerikai helikopter-pilóta, akinek a Siklás Hegységben legelő birkanyájak figyelése volt a feladata, fentről meglátott egy ismeretlen tárgyat,…..
Tekerés közben Itt a fal 2020.12.01 20:06:40
Ha jól sejtem, a FIDESZ-ben most nagyon komoly brainstorming folyik, hogy kerüljenek ki abból a slamasztikából, amibe Orbán Viktor belekormányozta a pártot. Biztosra veszem ugyanis, hogy ami Szájer Józseffel a napokban történt, az nem a véletlen műve. Azt, hogy Szájer melegbárokba jár, már régóta…..
A diákok nem féltik az egziszteciájukat, nem esnek hasra holmi ezredes, államtitkár, miniszterelnök nem létező "tekintélyétől" és felette állnak a kisszerű politikai adok-kapoknak. Ők az európai kultúra magyarországi zászlóvivői és a Magyar Kultúra és Tehetség képviselői az európai és a világ…..
       I am not happy.   ..
DezInf 2020.08.31 19:16:41
Kezd egyre szánalmasabbá válni a magyar külgazdasági és külügyminiszter. Mivel jachtozásával kapcsolatban érdemi válaszokra nem méltatja a sajtó munkatársait, az ősi fideszes műsort adja elő minden egyes megszólalásában. A mindig magabiztos Szijjártó Péter most azzal szembesül, hogy saját…..
DezInf 2020.08.25 18:55:11
@MAXVAL bircaman közíró:

te itt alszol a küszöbön bolgár fszb-s hazaáruló?
Sziasztok magyarok, mi több, véreim! Mondhatnám akár, hogy jó reggelt Vietnám, de az hazugság lenne. Há mi a fészkes fenét csináltok Ti itt kérem szépen?! Kiteszem a lábam a kies, de legalábbis földrajzi értelemben dimbes-dombos elsődlegeshazámból, erre Ti elássátok az indexet, meg hasonlók. Most…..
Tudom, másoknak kész válaszaik vannak olyasmire, amiről keveset vagy semmit se tudnak, vagy amiről tudhatnának, de arra sem emlékeznek. Nekem nincs. Akart a fene erről írni, de az emlékezetkieséses magyar közéletben muszáj. Felőlem mindenki azt gondol a történetről, amit akar, de pusztán a…..
DezInf 2020.07.26 00:11:29
@Közbiztonság Szilárd:
olvasod te a négyet?
csak ugatsz hülyeségeket :)
kommentek tiltása
anyám borogass!!!
ne igyál több kannást
A Fidesz-Magyarország, amely magát a világ legüldözöttebb vallásának, a kereszténységnek védelmezőjeként tünteti fel, most a muszlim (de türk és gazdag) Azerbajdzsán mellé áll, szemben a több mint ezer éve keresztény Örményországgal szemben. Lelkük…..
DezInf 2020.07.17 09:23:52
@MAXVAL bircaman közíró: kibillent?
ezt le bírod írni röhögés nélkül te bolgár bértroll?
Iskolai lőterek ellen érvelünk, de horogkeresztes náci egyenruhát gyűjteni értelmiségi magatartás? A hazai liberális ellenzék újabb mentális csődje. Az Orbán-rezsim nem csak szavakban él háborús retorikával, de mindennapjainkat, már gyermekeket is érintő döntésekben jelenik meg az egyre inkább…..
„Ma már tudom, hogy ami akkor végetért, csakugyan nagy és nevezetes stílusegység volt. Nietzsche és Rilke, Ady és Van Gogh, Rodin és Reinhardt csodálatos kora, a XIX. század emberének színjátszó káprázatos alkonyata… Ady és Babits költészete, Móricz, Szomory, az egész Nyugat, azután a külföldi…..
DezInf 2020.07.11 09:12:58
@apro_marosan_petergabor:
gratulálunk
a pénztárhoz fáradhat
       Hetven művész, színész, író, zenész, rendező tiltakozik a Színművészeti Egyetem kormányzati einstandja ellen.  Egyetlen nevet sem vagyok hajlandó kiemelni a hetvenből. Értük járok haza Magyarországra.     Az ex-szkinhed Békés Márton pártideológus többször is leírta, hogy a rezsimnek meg…..
Tragikomédia. Az uborkaszezonban egyetlen dolog foglalkoztatja a (még) politizáló magyarokat, hogy hova adják le azt a bánatos nemzeti konzultációs kérdőívüket. ..
Egyre aggasztóbb hírek érkeznek a magyar sajtóban uralkodó állapotokról, ugyanakkor nyílt háborúba kezdett az ellenzéki vezetésű önkormányzatok ellen az Orbán-kormány. Úgy tűnik, a Fidesz úgy szeretne nekifeszülni a 2022-es parlamenti választások kampányának, hogy nem maradjon a színen egyetlen…..
DezInf 2020.06.22 19:51:54
@illaim: majd megváltozik a vèleménye, ha egy nerlovag szemet vet a cégére :))
A magyar miniszterelnök ismét megvillantotta legendás lavírozó képességét, amikor Igor Matovič szlovák miniszterelnökkel tartott közös sajtótájékoztatót. Egyrészt nem feszegette a szlovák-magyar viszony problémás fejezeteit, ugyanakkor ismét emlékeztetett arra, hogy a sztyeppék népe vagyunk…..
DezInf 2020.06.14 12:44:36
@Talasz: ulpi ősi fideszes troll
már a vereckei hágót is telefirkálta rovásírással amikor ideette a fene :)
DezInf 2020.06.14 13:46:19
@kószák egyike: ő habony ükükapja
már elvtársozik,biztos a munkásőr egyenruháját vasalgatja
sol jó rendszert kiszolgált már :))
lgazi hungarikum
mekkora kár,hogy batyu elvtárs nem láthatja heroikus nemzetmentő kűzdelmét
ma már a múlt sem a régi
A most következő cikkben egy olyan akciót mutatunk be, amelyben egy amerikai ejtőernyős katona halált megvető bátorsággal küzdött. Az ejtőernyőst még ma is a legnagyobb hősként emlegetik az amerikai hadsereg berkein belül...
DezInf 2020.06.12 23:04:05
@szvsz: háború volt
volt már fegyver a kezedben?
lőttek már rád?
bexartál,vagy viszonoztad a tüzet?
nincs több kérdésem
Olyan, mint ama hetilapé, amelynek most jelent meg a századik száma. A Magyar Hang főszerkesztője, György Zsombor rövid cikkben fejtegeti, hogy „egyetlen orgánumot sem gyűlöl jobban a hatalom”. Ez talán túlzás, a hatalom ugyanis minden orgánumot gyűlöl, amely nem az ő nótáját fújja. Abban viszont…..
DezInf 2020.04.13 21:45:04
@Hallgass a szívedre Sorost rúgd fenékbe: Szánalmasok vagytok!
A blog rólatok szól. Hozzátok azokat a stílusjegyeket pontosan amit a szerző ír rólatok. A szervilizmusotok végtelen és röhelyes. Már a nickneveitek is ezt erösitik. Kár belètek a karakter nemzethy pógárok :)
Egy csapásra megoldódna a gazdasági vészhelyzet, ha visszafizetnék a közösbe az ebül szerzett vagyon csak egy kicsi részét is. ..
"A gyilkos a normalitás védelmében, önvédelmi reflexből ölt."..
DezInf 2020.02.22 22:47:29
@nincs1itt: sosem járt a bhg környékén sem :)
halandzsázik össze-vissza
nem véletlenül említettem litért
egy fidexjanicsár
DezInf 2020.02.22 22:49:52
@Tényelek: szerintem engedd el
bebizonyítottad, hogy fingod sincs arról amiről beszélsz
már kínos veled szóba állni :)
DezInf 2020.02.22 22:59:09
@Tényelek: ennyire agyalágyula nem lehetsz fidexmorzsi :)

lökd a rizsát, máshoz nem értesz
Beleszaladt a késbe a kormány és propagandája. ..
DezInf 2020.01.31 17:17:31
@Grimbusz Makszimusz: hát ez nagyon gyenge volt elvtárs
A Fidesz új kommunikációs stratégiájában ezúttal is Orbán Viktor jelölte ki a fő csapásirányt azzal, hogy két kártérítési ügyben is a bíróság döntésével szemben foglalt állást. Hivatkozási alapja az volt, hogy a társadalom igazságérzete sérül, ha kártérítést kapnak az államtól a szegregációba…..
DezInf 2020.01.25 19:10:49
@a nagy hohohorgász: a többi cap-os nicket hol hagytátok?
riasszátok már a többieket,így nem lesz prémium!
a sima havi hatvan az kevés :)
DezInf 2020.01.25 22:16:57
@a nagy hohohorgász: kicsit túlzásba viszed a szent harcod :)
DezInf 2020.01.26 09:45:43
@Grimbusz Makszimusz: lesz választás?
úgy hallottam orbánt addigra megkoronázzák oszt putlernek fogad örök hűséget
"Mi, a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának alulírott tagjai tiltakozunk Siklósi Beatrixnek a Kossuth Rádió csatornaigazgatójává történt kinevezése ellen. Fő indokaink Nevezett számos alkalommal, a legkülönfélébb fórumokon tett gyűlölködő megnyilvánulásokat...
DezInf 2020.01.07 22:33:48
@Tényelek: aki nem fidexes az gyűlöli a magyarokat.
de kik azok a magyarok akiket gyűlölni kell?
ez valami halmazelméleti paradoxon?
DezInf 2020.01.07 22:37:32
@DezInf: Siklósi és kettŏ az aláírók közül rasszista.
most akkor Siklósi is gyũlöli a magyarokat?
nagy a baj
DezInf 2020.01.08 10:27:59
@Tényelek:
tùl sok nickkel nyomulsz
nickenként jár a havi hatvan?