Regisztráció Blogot indítok
Adatok
celticspirit

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz, hogy valaki a COOL LIST HUNGARY legelső helyéig jusson, valami igazán különlegeset kell dobnia. Bianka csont nélkül oldotta meg ezt a feladatot: egyszerűen olyat csinált, amit még senki ebben az országban. Instagramja a véres pokoltól a pezsgős high life-ig húzódó…..
Talán megismertetek minket már annyira, hogy tudjátok, egyszerűen imádjuk, ha a cool arcok képesek újra és újra megújulni, főnixként feltámadni. Na, a Király Marci pont ilyen arc. Már az Aarionért megérdemelte volna, hogy egy életre előre köszönjenek neki a Pálmaházban, de…..
celticspirit 2015.12.10 11:09:04
...biztosan nem veszek belőle félmilliárd forintba kerülő házat. Se sportkocsikat. Mindazonáltal érdekesnek találom, és biztosan sokan kutatták már és valószínűleg rengeteg tanulmány is készült a témában, hogy az emberek, amikor arról álmodoznak, hogy megnyerik a…..
Dávid számára az idei év a változásról szólt, magánéleti és szakmai szempontból is, valami azonban állandó: Klág Dávid kúlsága! Mert nem elég, hogy hétről hétre segít a legnagyobb magyar internetes portál olvasóinak eligazodni a COOLtúrában, és jelen van minden COOL…..
celticspirit 2014.12.12 03:09:18
André Goodfriend, az USA ideiglenes - és kiutasítandó - ügyvivője útján az USA kormányának! Én, Molnárgörény∗, az ezeregyszáz éves Magyarország büszke állampolgára úgy döntöttem, hogy az USA aljas és méltatlan diplomáciai háborújára szeretett hazám ellen méltó…..
Szeretnéd lenyomni Dávidot COOLságban? Nincs más dolgod, csak teljesíteni az ötpróbás COOLtusát! Először is készíts magadról egy fényképet Budapest legcoolabb arcainak társaságában. Utána szervezz le pár, a menőbbnél is menő együttest Magyarországra. Ha ez is megvan,…..
celticspirit 2013.12.13 15:23:23
Egész évben érkeztek a levelek a Cool List Hungary szerkesztőségébe, hogy hello, nem tudjátok véletlenül, kit takar a rejtélyes †APE művésznév, és ki ez a képtelenül Cool Férfiikon, aki zenéjével pálmafás tengerparttá változtatja még az őszi budapesti utcát is? Hát hogy…..
celticspirit 2013.12.11 15:00:03