Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Autocar

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók! Eljött a Ti időtök, most eldönthetitek, hogy milyen témákról szeretnétek többet olvasni, vagy egyáltalán olvasni a blogon! Az alábbiakban adok néhány támpontot, amik alapján válogathattok, de nyugodtan bedobhattok új témákat is: - Formula-1 - Le Mans és…..
Autocar 2015.02.23 21:59:48
Forma.Túra.Rally. A Matador autói 2014.12.20 13:02:55
Carlos Sainz pályafutása nem csak a számos rekord és a kilencvenes évek többi nagyágyújával vívott küzdelmei miatt emlékezetes, hanem a spanyol gyakori csapatváltásai okán is. A "Matador" mindig a legversenyképesebb autót kereste, de a csapatok is előszeretettel alkalmazták, hiszen minden…..
Elmúltak már azok az idők, amikor az újságkészítés csak fotózásból és írásból állt, végeredményben pedig cikk- és hírközlésből. Amely újság ma nincs ott a közösségi média ilyen-olyan felületein, az annyit is ér. Mi is annyi helyen vagyunk már ott, hogy a…..
Forradalom. Ezzel a szóval jellemezhető leginkább az a folyamat ami az 1970-es évek második felében végbement a Formula-1-ben. A Tyrrell 1976-os hatkerekűje, majd a Renault egy évvel később bevetett turbómotorja és a Lotus "ground effect"  elvet alkalmazó autója felkavarta az állóvizet. Többé nem…..
Összesen négyszázmillióba került az a négy Setra S 517 HD, amit a Trans-Tour Kft. ezekben a napokban állít forgalomba. Amíg a Volánok a jelenlegi kormány hathatós segítségével, egyáltalán nem tudnak beszerezni korszerű autóbuszokat, addig az ország keleti végén…..
Alapvetően ez egy autós blog, de ha valaki gépi hajtás nélkül megy igazán keményet, akkor helye van, kijár a tisztelet. Ezen a videón Danny Hart, a huszonhárom éves downhill-ikon mutatja meg, hogy milyen az, amikor versenyre készül. Igen, ez csak egy edzőkör, de már a pálya elején…..
Karma-geddon Biztonságos? 2014.03.10 02:59:42
Bombay alatt dolgoztunk az elmúlt száraz évszakban. A monszun után egy másik projektet kezdtünk el, úgy 1200 kilométerre, délre, a felszerelésünk konténerekben utazott, természetesen közúton. Amikor megérkezett a konvoj, kibújt belőlem a gumináci és szakértői segítséget…..
Autocar 2014.03.10 03:06:04
Belsőség Te mit mondanál utána? 2014.02.21 16:21:18
Csúnya dolog raliautóval esni, ráadásul ritka a kicsi bukás, mert ami kívülről nem tűnik annak, az azért odabent eléggé megcibálja az embert. Ilyenkor bizony elkél a szerencse, na de ha már az megvolt, akkor azért csak elszólja magát az ember. A jól vagy? után jöhet a…..
Nyár végén már jeleztem, hogy befejezem az ún. muszáj posztok írását, tehát nem fogok minden F1-es és WRC futamról írni, végül pedig elmaradtak az év végi összefoglalók is és nem lesznek év eleji előzetesek sem. Egyszerűen nincs értelme olykor pár nap késéssel olyan…..
Úti jelentés következik. December végén égető szükségünk támadt némi horvát menetrendkönyvet beszerezni, ezért egy zágrábi út mindenképp szükségeltetett. Viszont nem akartuk az unalomig ismert ködös dél-balatoni tájat sem bámulni 4 órán át (Rippl-Rónai IC ekkor még…..
Mohó Hiénák, figyelem, a Michelintől származó ajándékaink megváltoztatják az életedet. Például, aki eddig nem viselt baseball-sapkát, az mostantól igen. Akinek eddig nem volt egérpadja, annak lesz. Akinek eddig csak akkor tűnt el a jég a szélvédőjéről, amikor leolvadt, annak…..
Autocar 2013.12.23 13:01:03
600
Megvan Brinkmann professzor autója? A klinika volt a sorozat címe, golfos Udóval, Christával és a Quelle-katalógusok mesevilágával a nyolcvanas évek végén. És az első Timothy Dalton-féle James Bond, a Halálos rémületben turistaautója Tangerben? Pedig ugyanaz az autó, de valóban…..
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
Autocar 2013.09.08 12:25:26
Belsőség Heti merítés 2013.06.02 12:06:10
Gyönyörű hobbi, de egy kiszámíthatatlan autó Nagy vágyam volt egy sportautó felújítása, saját ízlésem szerinti kialakítása. Egy barátomnál meg is találtam a megfelelő kiindulási alapot, egy Porsche 924 targát. Szegénykét bontásra szánták, mert már a hócipője tele…..
Belsőség Egyszer az életben 2013.01.26 06:58:46
Milyen buta halál már buszbalesetben elpatkolni – nyilallt belém egyszer csak, ahogy meg-megcsúszó hólánccal küzdötte felfelé magát a King Long a Turini hágó irányába. Közvetlenül az ablakom alatt még három szint látszott a behavazott, szorosra fűzött szerpentinből, az…..
Autocar 2013.01.26 13:49:49
@Mazzzzu: azt hiszem, a Rally Trophy-ra gondolsz :) manapság WRC 3-at, meg Dirt 3-at tolok, a kettő keverékéből egész kellemes hangulatot lehet varázsolni :)
Zsiga barátom nem nagyon régi porschés. Volt már pár érdekes autója, többek között egy Olaszországból behozott régi Citroen DS, de az én Cougarommal is hosszasan szemezett, vagy legalábbis követte a hirdetés árcsökkenését. Rengeteg kiváló autós története van, a legtöbbet…..