Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lujzika666

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyolc óráig lehet ráhangolódni az X-re, (Ezt írtam szombaton.) aztán meg már úgyis mindegy lesz, mert szépen élőben lekövetem a műsormenetet és ahogy az lenni szokott, némi fáziskésés és buffering után megírom a sallangmentes mivótot, meg a velős kommentárt. Addig a…..
comment:com Lilu kapta az X-Faktort 2013.05.17 10:00:00
Megvan Ördög Nóra helyettese az X-Faktor műsorvezetői posztján: az RTL Klub nem túl nagy meglepetésre a legrutinosabb személyt választotta a feladatra, azaz Lilut, aki a Csillag születik, a Szombat esti láz, a Feleséget keres a gazda és a Való világ háziasszonya is volt, szóval…..
A fél ország azt találgatja, melyik vetélkedőben fog szerepelni a mémmé vált két ostoba, frigid tyúk, na meg a kopasz tahó, aki az Esőemberrel számoltatja ki, hány betű van az ábécében. Lerántjuk a leplet: ezek a Viasat Észbontók című, április 11-én startoló,…..
lujzika666 2013.04.06 09:10:33
@kacagány: Mondjuk én azért megnézném, hogy ezt mennyien tudják :) Elég speciális dolog sztem.... Én is csak akkor találkoztam a Langerhans szigetekkel, mikor diabéteszes lettem.
Véget ért az első Voice-évad, aminek döntője pont azoktól a gyermekbetegségektől szenvedett, mint az egész műsorfolyam. Néhol lassú volt és vontatott, meglepően sok hamis hanggal, elbaltázott dalválasztással és üresjárattal. Az érdemi résznek kb. fél 11-re vége volt, utána…..
lujzika666 2013.01.26 12:09:36
@egyemakisszíved: 3x láttam élőben a műsort :) A lányom nagy rajongója az ikereknek, lévén ős is iker... Szóval: néha attól féltam, hogy szegény Kimmel Tomiért a mentőket kell hívni, annyira izgult, szerintem kb. ezért dülöngélt. Ami bennem legjobban megmaradt, és a döntőn neki is volt szurkolótábora , a tapsoltatós ember (azt hiszem így hívják a közönséget irányító munkatársat). Láttam az első és az utolsó adást is: profi volt, énekelt is -jól, szerintem- poénkodott -nem erőltetetten- jókor jókat szólt, szóval nekem ő tetszett a legjobban. Sanyinak hívják, (sajnos a vezetéknevét nem tudom), de ő volt a Jóban rosszban eposz esküvőszervezője :) Na én őt tenném meg műsorvezetőnek ! Tuti emelkedne a nézettség !
lujzika666 2013.01.26 12:38:32
@Simon Liza: Tegnap ahogy az LGT nyomta (élőben 2x mert újra fel kellett venni) ! Na ezért Presser a Presser ! Még most is feláll a szőr a kezemen..... És másodszor is ugyanolyan maximális erőbedobással. TV-ben nem láttam még, de élőben nagyon jó volt !
lujzika666 2013.01.26 19:31:09
@kamasuka: Igen, 2x, mert ezeket a plusz produkciókat mindig előre felvették, még adás előtt. Az első felvétel valamiért nem sikerült (valami technikai gond volt), ezért rögtön utána felvették még 1x. Amikor a Király Linda és Charlie volt, ők 3x ismételtek.De élőben énekeltek ettől függetlenül.
Tinireménységek nélkül maradt a The Voice, a Tv2 tehetségkutatónak is nevezett énekversenye. Tegnap egy adásban hullottak ki a Szécsi-ikrek és istenfélő Henderson Dávid, a legjobb nyolc közé pedig csak olyanok kerültek be a jógaoktató tatár nő mellé, akik már legalább egy…..
lujzika666 2013.01.12 15:34:47
@Traktorka: Egyet értek veled ! 16 évesen még valóban kevés tapasztalatuk van, de még előttük a jövő, ha tesznek is érte valamit :)
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..