Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GGZs

246 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ÁJEMDIBI Film vs Könyv: Solaris 2020.06.30 12:54:28
Bumm, új rovattal jelentkezem, amiben a könyvek küzdenek meg a belőlük készült filmmel, vagy fordítva. Az első összecsapás a Solarisé, amit az tesz majd különlegessé, hogy nemcsak Stanislaw Lem könyve száll ringbe Tarkovszkij filmjével, hanem Steven Soderbergh 2002-es amerikai változata is, viszont…..
A válasz: nem és nem. Hogy mégis hogyan fér össze egy témában a kettő? Nagyon jól, a mai témánk ugyanis Hollywood és a gyűlöletkampány. És hogy mi köze ennek Soros Györgyhöz?..
A kérdés mindenki fejében felmerül, aki valaha is beleszaladt már David Lynch klasszikusába, és a film azóta is elméletek garmadájával árasztja el a filmkedvelő társadalmat. Mi lehet a megoldókulcs Lynch művéhez, mi lehet az a minden elméletet és teóriát félresöprő megfejtés, ami mindenki számára…..
ÁJEMDIBI Leah 2016.01.23 14:31:44
A valaha volt egyik legszomorúbb, legjobb és legelgondolkodtatóbb Pókember-sztori egy néhány oldalas rövid történet, amit alant megtalálsz és eldöntheted, hogy igaz-e, amit mondok...
ÁJEMDIBI Daisy Ridley meztelen 2016.01.19 23:17:34
Az Ébredő Erőben Reyt alakító színésznő karrierje nem túl hosszú, de azért egy meztelenkedés már belefért; a BBC-n futó az A néma szemtanúban már sikerült felfedni bájait. A rossz hír, hogy hullát alakítva tette mindezt, de ugye semmi se lehet tökéletes. Kép és videó alant...
ÁJEMDIBI 69 poénos pornós sztori 2014.11.19 21:49:11
Kis hazánk legismertebb pornóguruja, Kovács Kovi István már jó pár éve a Twitteren is nyomul, ahol főképp vicces sztorikat oszt meg a felnőttfilmek készítésének kulisszái közül. A 120 karakteres szösszenetek egyrészt tényleg baromi humorosak, másrészt ha egybefüggően tekintünk rájuk, akkor egy olyan…..
GGZs 2015.12.03 11:20:15
@SeagalSteven: Kovács Kovi István
  Idézetek, párbeszéd-töredékek és szállóigék a ma 80 éves Woody Allen-től, minden idők egyik legnagyobb művészétől! Isten éltesse sokáig- még ha Ő nem is hisz benne,- az embert, aki nem a művei által akar halhatatlanná válni, hanem úgy, hogy nem hal meg!   Nem…..
GGZs 2015.12.02 20:33:29
@Emily Cave: Szívesen! :)
GGZs 2015.12.02 20:58:49
@B-Bird: so true :)
GGZs 2015.12.03 10:14:51
@kék madár: ó, elnézést, azt nem is várja tőled senki, hogy lesüllyedj a szintemre, még a hideg is kiráz a gondolatától, de azért azt elmesélhetnéd hogyan jutottál erre a következtetésre és mik azok a tények, amik annyira makacs dolgok? Kérlek, vezess minket a sötétségben!
Jeff Hong animációs művész számos Disney-rajzfilmen dolgozott, most pedig a tumblr-én dobál nekünk fricskákat, amin klasszikus Disney-karakterek kerülnek a mi világunkba. Művei eléggé elgondolkodtatóak ahhoz, hogy szánjunk rá néhány percet és szomorkásan magunkba és a világra…..
  Igen, a posztban a szuperhősgúnya is lekerül! Vigyázat, durván tizennyolc pluszos tartalom! Nemrég indult a CBS új, az én várakozásaimat mindenképp felülmúló, cuki és önmagát sem túlságosan komolyan vevő szuperhőssorozata, a Supergirl, amiben a címszereplőt Melissa…..
ÁJEMDIBI TWDS06E05 2015.11.11 19:15:26
  Tele van már a tököm, hogy mindenhol azt hallani egy ilyen rész után, hogy unalmas, átmegy Barátok köztbe, töltelék, sehova se vezető nyávogás. Most komolyan, lement már öt teljes évad, úgyhogy nem tudom, mit várnak ezek az emberek, arról meg végképp nincs még halvány…..
GGZs 2015.11.12 09:28:14
@zsszucsi: á, az nem repedés, hanem vér.
Ereborn, a Törp Királyság, ahol  több arany( és drágaszág) van, mint Fort Knox-ban valaha, elbukik Szmaug, a sárkány támadásakor, a törpök lelépnek, Szmaug meg ott dekkol tovább a mindennél jobban imádott kincsein. Tölgypajzsos Thorin és másik tizenhárom törpicsek azonban…..
GGZs 2015.11.11 13:48:55
@Vlagyimir Iljics: Amennyire szeretem az első trilógiát, annyira nem csípem a másodikat.
GGZs 2015.11.11 23:13:38
@Vlagyimir Iljics: Valóban nem olvastam, de igazából mindegy, mert más médium. Sz@r könyből is lehet jó filmet csinálni, meg remek könyvből is lehet nézhetetlen filmet.
ÁJEMDIBI Hófehér és a vadász 2013.01.10 18:07:08
Kristen Stewart ismét hozza zseniális színészi képességeit,ami igazából már nem is idegesítő, remekül feldobja vele filmjei hangulatát( mindig van min nevetni) ebben a felturbózott mesében, ahol a gonosz mostoha(Charlize Theron) madárbelsőséget eszik, kiszívja a fiatalságot…..
GGZs 2015.11.11 23:11:04
@Revolutionist: Mert pont a rendezővel kamatyolt akkortájt a forgatás alatt :)
  Avagy jó néhány válogatott baromság a Star Wars univerzumból, ami garantáltan jókedvre derít! Ha mégsem, akkor nem kell befizetned a jövő havi tagdíjat! De azért jó lenne, ha mégis befizetnéd...     Az a fránya…..
ÁJEMDIBI Amerika Kapitány rendez 2015.11.07 16:37:08
  Chris Evans, azaz Amerika Kapitány két Marvel filmbomba között szokott másfelé is próbálkozni, hogy még azelőtt kimásszon a hős skatulyájából, mielőtt az fojtogatóan szűkké zsugorodna körülötte. És milyen jól teszi! Itt van például ez az apró kis filmecske, amiben…..
  Te is ilyen fancsali fejet vágtál, mikor kiderült, hogy a Trónok harca évadzárójában mégsem Lena Headey ballagott végig meztelenül Dubrovnikon? Akkor most már ne csüggedj, alant egy csokorba szedve megtalálod a színésznő összes említésre méltó villantását, és ne aggódj, itt tényleg őt látod!..
A MONOLÓG "A japánok küldtek egy tengeralattjárót és megtorpedózták az Indianapolist. A visszaúton... amikor jöttünk visszafelé, miután leszállítottuk a bombát... a hirosimai bombát. Ezerszámra voltunk ott a vízben. A hajó tizenkét perc alatt elsüllyedt. Vagy fél óra múlva…..
  Vannak olyan pillanatok az életben és a filmekben egyaránt, amiket nehéz elfelejteni, pláne ha köze van hozzá a szexnek. Az alábbiakban olyan momentumokat láthatsz, amikről nem igazán beszélünk mostanság, pedig igencsak emlékezetesek, jöjjön hát néhány színésznő kevésbé…..
FULLSPOILERES mini nemzeti konzultáció Ned Stark fattyának a további sorsáról!       Az ötödik évad végén megtörtént az, amit a legtöbb rajongó baromi nem várt, és soha nem is akart, Havas Jon meghalt, méghozzá olyan fájdalmas, dühítő és szívszorító módon,…..
  Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle.  Bizony, maga a filmes Batman-franchise is megtette ezt az utat. Az 1997-es Batman és Robin olyan mély csőbe húzta a Bob Kane és Bill Finger által kitalált Bőregeret, ahonnan sokáig úgy tűnt, hogy nincs visszaút.…..
Michael Caine hazánkban is megjelent, roppant szórakoztató életrajzi könyvében, a Michael Caine: Egy angol úr Hollywoodban című kötetben rengeteg érdekességet találhatunk nemcsak a brit színészről, hanem az általa megismert és tisztelt emberekről is, például Heath Ledgerről,…..
1994. július 6.-án, azaz több, mint 20 éve mutatták be Winston Grow 1985-ös könyvének, a Forrest Gump: Avagy egy együgyű fickó feljegyzéseinek filmadaptációját, ami a világ minden pontján óriási kasszasikernek bizonyult és hat Oscar-díjat is bezsebelt, többek között a legjobb…..
GGZs 2014.12.09 18:26:28
@Vili Doli: mondjuk az ezelőtt megjelent poszt.
GGZs 2014.12.09 18:32:34
@doggfather: futottam már bele más oldalakon számos olyan mémbe és véleménybe, ami szerint Jenny az egyik legutáltabb karakter evör, de hál' istennek az itt futó szavazás mást tükröz.
GGZs 2014.12.09 18:35:00
@josérodrigez: ja és gondolom azért utálják, mert ivott, pasizott és drogozott, míg Forrest mindvégig csak róla ábrándozott. Nem egy szokványos női karakter, az egyszer biztos.
December van, szép lassan eljön az év végi toplisták ideje, a filmek és sorozatok minden meztelenkedését összegyűjtő fizetős oldal, a Mr. Skin például nem sokat cicózott és már most kijött 2014 általuk legjobbnak tartott pucér jeleneteit listázó Top 10-jükkel, amit itt és…..
   Senki sem becsül. Amilyen szerencsétlen vagyok, még politikusnak is becsületes lennék. Jacob Rodney Cohen 1921. november 22.-én látta meg a napvilágot New Yorkban. A család szegénysége miatt már fiatalon sokat dolgozó, fagyit áruló és újságot kihordó Jacob 15 évesen…..
  Az alábbiakban egyebek mellett azt is láthatod, hogy milyen az, ha egy statiszta hülyeségeket művel, vagy ha egy stábtag elkóricál, és mindez benne marad egy filmben.   A Quantum csendje(2008): A statiszta úgy gondolja, hogy ő tényleg csak statisztál, meg ugye minek még…..
GGZs 2014.11.27 20:42:02
@jet set: :D

és igen, kettő valóban nem az.