Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R. Daneel

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A műanyagevő baktérium az emberiség nagy álma, ami képes lenne megszabadítani minket a Földet szennyező műanyagoktól. Nos, úgy tűnik két fiatal magyar kutatónak, Madaras Liznek és Lévay Krisztinának sikerült megalkotnia egy olyan baktériumkoktélt, ami az egyszerhasználatos műanyagokat, mint a…..
R. Daneel 2021.03.24 07:22:31
@lion10: Már hogyne lenne?
Majd a feltaláló(k) úgy döntenek, hogy eladják az egész hóbelevancot szabadalmastól-mindenestől valami külföldi cégnek egymilliárd ruppóért, amivel az aztán majd letarolja a piacot, kb. óránként ennyi nyereséget produkálva. Többek közt Magyarországtól is.

Vagy az egész bizniszt en bloc kiköltöztetik valahova, ahol érvényre is tudnak vele jutni.
Mi meg legfeljebb majd építünk még egy stadiont Sepsiszentfasztuggyahová.
Azt mondják: itt márpedig jogállam, és sajtószabadság van! És én nagyon szeretnék hinni ebben, ahogy abban is, hogy egy demokratikusan az ország élére megválasztott csapat nem hazudhat egy ilyen fontos dologban! Mondjuk, másban sem! Csak... – valahogy én mást tapasztalok! Van-e szabad sajtó ott,…..
R. Daneel 2020.07.26 11:02:59
A mandalore-i amennyire faéknek tűnik, épp olyan mértékben komplex helyzetű. Az a fajta sorozat, ami nem ígér sokat, így érthetetlennek is tűnhet, hogy ekkora hájphadjárat lengi körül. Valahol viszont érthető, hogy az az alkotás, amelyik nem hitegeti nézőjét kreált kérdések garmadájával az…..
Ugye, az átlag ember mit sem tud arról, hogy miért és ki kedve miatt indult eljárás Magyarország ellen az EU-ban, egyáltalán mi okból. Ezeket majd egy másik bejegyzésben /bejegyzésekben/ részletesebben tárgyalom, azonban most az aktuális eljárásról, a Sargentini-jelentésről…..
Történt egy szép napon, hogy a papa 70 éves lett. Az egyszeri, nagy eseményt étteremben akarták megünnepelni, és már hónapokkal a szülinap előtt szervezkedni kezdtek. Ennek én annyira nem örültem, mivel régen állandóan étterembe kellett járnom. Igen, munkából kifolyólag, kötelező jelleggel. Sosem…..
R. Daneel 2017.08.21 08:11:44
TeleTök Fordítógép egyesekhez 2012.01.19 19:05:00
Első gondolatkísérlet: emlékezés. Gondolj egy nyelvre, amit tanultál. Emlékezz vissza azokra az időkre, amikor még csak 300-400 szót tudtál ezen a nyelven, és az igeidők felét sem ismerted. Nem ismerted a feltételes módot - pláne nem a múltidejűt, nem ismerted a műveltető és…..
R. Daneel 2017.06.10 15:19:20
Nemrég szembejött velem egy angol nyelvű lista, amibe instant beleszerettem, gondoltam megosztom veletek is. 10 tény, amit minden nőnek tudnia kell: Mindenkinek vannak "görbületei", amikor előre hajol. Mi ezt hurkáknak hívjuk köznapiabban :-) Amikor valaki azt mondja neked, hogy gyönyörű…..
John De Bello filmrendező életében nem sok produkció tett le az asztalra, azonban az elvetemült A gyilkos paradicsomok széria az ő agyszüleményei közé tartozik. Persze ennyire elvetemültnek és agyalágyultnak - ezt most a szó legjobb értelmében tessék érteni - egyedül nehéz…..
Vannak pillanatok, amikor a korábban viccesnek, vagy inkább röhejesnek tartott dolgok eldurvulnak. A Rich Kids of Instagram profil sosem a visszafogottságáról volt híres (finoman szólva), de most azért átléptek egy határt. Nagyon durván...
Bosszant a HVG, ahogy a szokásos majomságokat adják elő, mint egy rakás éretlen és értetlen hülyegyerek. Ezúttal az apák sorsát magyarázzák (félre) gyermekeik születése után, amikoris az asszony nem akarja a szexet. Na előszöris: a vágyhiányra nem kell semmiféle magyarázat, ugyanis önmagát…..
Most tekintsünk el azoktól, akiknek ez a végzettsége, és a munkája. Ők tudják, hogy nem értenek mindenhez az informatikán belül. Inkább azokról legyen szó, akik zsenik, mert soha nem tanulták, és mégis mindenhez értenek. A legfőbb jellemzőjük, hogy mindegyik takarékos felhasználó.  Megveszi a…..
Na hát kezdjük azzal, hogy én erről a kis szupercsodáról teljesen megfeledkeztem. A szovjet rajzfilmgyártás gyöngyszeme, mely bearanyozta gyerekkorom hétvégéit. Aztán, a comment.com-nak hála - valljuk be férfiasan - felidéződött a régi remekmű, és hugyoztam, kakiltam be, amint…..
Mostanában kevesebbet írtam ide a blogomba! Ki merem nagyon bátran jelenteni, hogy semmit! Nem mintha nem lenne mondanivalóm, de valahogy nem volt kedvem. Igaz, máshol annál többet írtam. Nagyon sokat vacilláltam, hogy az ember egy ilyen blogba mennyi személyes dolgot írhat le. Mennyit…..
Nem vizelet-, hanem szövegértési vizsgálatot tartana a fideszes politikus a fiatalok és az újságírók körében. „Sokat olvasunk mostanában a drogokról, de nem értjük meg a szövegeket. Ezért szeretném, ha minden tanuló, újságíró és politikus kitöltené a PISA-tesztet”…..
Mel Brooks régi vígjátékaiban mindig is az volt a zseniális, hogy az Űrgolyhókat, a Drakula halott és élvezit vagy a Robin Hood - A fuszeklik fejedelmét azok is végig tudták röhögni, akik egyetlen percet sem láttak a Star Warsból, a Draculából és a Robin Hoodból. Az…..
Amint tudjuk, a magyar bírói kar — miként a magyar köztisztviselői kar bármely másik része is — három alaptípusból áll: a rezsim által zsebre vágott korrupt gazemberekből, a fogalmatlan idiótákból és a lelkiismeretes szakmai munkát végző, megvesztegethetetlen bolondokból.…..
Kedves olvasóim. Miután a murder, a nyiltan feminista-ellenes nőgyűlölő férfihazugság oszlopos tagja, minden alkalommal törli a feminista topikból a frissen regelt nickeim, így kénytelen vagyok a feministán tobzódó gyűlölködő hímsoviniszta falkát a saját oldalukon rendre…..