Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jackin it in san diego (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via..
jackin it in san diego (törölt) 2013.01.09 07:14:50
Mint azt a newsokbol halhattunk, tegnap reggel szornyu incident tortent a Connecticut allambeli Newton varosanak Elementary School-jaban. Azota nem gyozom hallgatni a kulonbozo hirforrasok anyagait, igy a magyar hir-portalokat, commenteket is eloszeretettel olvasgatom. Egyes volt honfitarsaim…..
jackin it in san diego (törölt) 2012.12.31 07:09:54
jackin it in san diego (törölt) 2012.12.31 07:39:13
@wmiki: Evolution is bad, mkay?
Sokszor hangzik el baráti beszélgetésekben (és nem csak azokban), hogy Magyarországon az álláskeresés során (is) elsősorban a kapcsolatok számítanak és csak másodsorban a tudás és a tapasztalat. Csaszi leveléből az derül ki, hogy az elmúlt időszak eseményei benne is súlyos…..
jackin it in san diego (törölt) 2012.12.23 02:10:26
@Void Bunkoid: "a linkedin amúgy kicsit csalós, én azt ilyen izének tartom...rongyrázós ájtí szagemberek fészbukjának, ahol felsorolja mindenki a 35 darab nem saját zsebből (többnyire még az egyetem vagy a munkaadója által) finanszírozott Microsoft/Cisco certifikációját..."

Ezzel nem értek egyet, nyugaton komolyan veszik a linkedin-t, mind a cégvezetők, mind a fejvadászok és az álláskeresők is. Van értelme, engem például már kerestek meg párszor régi kollégák a linkedin-en állásajánlattal. Ott vannak a recommendation és az endorsement funkciók, és eddig még nem láttam olyat az ismerőseim között aki úgy ajánlott volna valakit, hogy ne vállalta volna bármikor azt, amit leírt. De értem mit mondasz, ismerek olyan figurákat is, akik viszont még az XML-t is odaírják hárombetűs buzzwordként (ebből is látszik mekkora fogalma lehet az egészről), csak hogy többnek tűnjön. De szerintem nem ez a jellemző.