Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tagena

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Fránya dolog ez a hálálkodás, különösen akkor, ha kötelező jellegű. Mert a kézfogás, meg a tábla csoki még csak-csak elmegy Terka néninek a harmadikról, amiért a hétvégén öntözte a virágainkat, de ha pénzről és üzleti érdekekről van szó, akkor már furcsább,…..
Tagena 2012.12.22 13:44:03
@reszeg tengeresz:

Vezéretek nektek van, nektek van rá szükségetek, hogy megmodják miben higyjetek és miről mit gondoljatok, nekünk van saját agyunk, saját gondolataink épp ezért látjuk, hogy ti milyen szerencsétlenek vagytok.

Libsi biboldok pedig azok, akiket éppen foggal-körömmel védelmezel te szerencsétlen!

"A hozzám legközelebb állók, Kövér László és Fodor Gábor velem együtt egyfajta szociálliberális meggyőződésűek. A Századvég című lapunknál ugyanakkor dolgoznak olyan reformkommunista szerkesztők is, mint Stumpf István és Wéber Attila." - Orbán Viktor

"A Fidesznek igenis van elvi kiindulópontja... a modern XX. század végi liberalizmus." - Orbán Viktor

"A populizmus élő klasszikusai szájában a "liberális" szó káromkodás, szitok. A liberálisok ugyanis szabadságot követelnek a népnek, hogy vállalkozhasson és választhasson. A populisták ellenben fel akarják emelni a népet... Ezért vonzódtak a populisták mindig az állam gyámkodó hatalmához." - Orbán Viktor

"Ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan rendezni. Olyan polgári liberális kormány, amely... nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali etatista gazdaságpolitika csábításának. Csak egy ilyen liberális kormány látszik alkalmasnak arra, hogy megértesse a polgárokkal, hogy a privatizáció lehetőség, hogy meggyőzze őket arról, hogy minden olyannyira várt intézkedés - legyen szó nyugdíjról, gyedről, családi pótlékról, munkanélküli-segélyről - csak akkor lehetséges, ha előteremtjük hozzá a szükséges pénzt. Márpedig pénz csak piacgazdaságban terem, pénz és piac pedig nincs a pénzforgatáshoz értő vállalkozók, tőkések nélkül... Hangulatkeltés folyik a bankárok, a bankok, a pénztőke és a nemzetközi pénzügyi intézmények ellen." - Orbán Viktor

És ha ez nem lenne elég, akkor a komcsik is köztetek vannak:

Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag
Matolcsy György - MSZMP tag
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Fónagy János - MSZMP tag
Vonza András - MSZMP tag
Szabadi Béla - MSZMP tag
Varga Mihály - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Viktor - Gimnáziumi-egyetemi KISZ titkár
Kövér László - KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Hoffmann Rózsa - MSZMP tag

Ezen tényleg van mit ünnepelni!
Tagena 2012.12.22 14:13:08
@reszeg tengeresz:

Ja persze, rühelled, ez a hónap vicce. :))))) Nyilván azért véded úgy mintha az életed függne tőle, mert annyira rühelled. :)))

Szánalmas vagy ember, kurvára szánalmas.

Ha rühelled, akkor miért nem vagy kiakadva azon amit művelnek? Inkább csak nincs egy darab érved sem amivel meg tudnád védeni, ezért kínodban libsizel, amikor meg már vállalhatatlan a Fidesz akkor jössz azzal, hogy ja te jobbikos vagy. Mintha a jobbik nem a Fidesz pincsikutyája lenne. :)

Gyurcsánnyal meg végképp mi a frászt akarsz? Hol van már Gyurcsány? Tegyél fel új lemezt, legalább Bajnaizzál vagy valami! :)
Tagena 2012.12.22 16:17:27
@reszeg tengeresz:

Tipikus megvezetett ember vagy, aki magától kettőig se tud számolni, de ha nemzetí színbe csomagolva azt mondják neki, hogy 2x2=5, azt a csomagolás miatt elhiszi és felakasztana mindenkit aki azt meri állítani, hogy 2x2 márpedig 4.

Fejtsd már ki légyszíves, hogy mi az a liberalizmus? Mert csak az látszik, hogy halvány lila fingod sincs arról amiről ugatsz, csak meg lett mondva neked, hogy az fúj csúnya rossz dolog és azóta is azt szajkózod. Persze, hogy egyáltalán a véleményed szajkózhatod, már az is a liberalizmusnak köszönhető, de sebaj. :) Akiket védesz azok meg maguk a magyar liberalizmus megteremtői, csak aztán közbe rájöttek, hogy populizmussal több hülyét lehet meghülyíteni és többet lehet lopni. :)

Kurcsány bőrtönbe vágásra életed álma? Hogy közben Simicska és többi Fideszes oligarcha érdekében miket tesz a kormány, hogy tízezrek vesztik el a megélhetésüket a maradék meg menekül az országból ami minden szinten olyan mélyen van mint még soha azelőtt, azt le se szarod, csak, hogy a Kurcsányival mi lesz mert valaki azt mondta neked, hogy ő a főgonosz és ha ő sitten lesz akkor minden jó lesz? :)))

És mivel ékezetek nélkül írsz, lefogadom, hogy még csak itt sem élsz Magyarországon, csak valahonnan távolról ugatod a baromságaidat, miközben közöd sincs ahhoz, hogy itt mi történik.