Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fülelek

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Friderikusz Sándor fog folyni a tévéből ősztől: szeptember 17-én indul az ATV-n meglepő módon Friderikusz névre keresztelt közéleti talkshow-ja, amiben tudósokkal és a kulturális élet szereplőivel fog beszélgetni, majd október 11-től a TV2 új zenés hakniműsorát, a Sztárban…..
Nem mondjuk, hogy csodálkozunk a Kasza! című új talkshow első vendégének kilétén, hiszen pinázással mindent el lehet adni, még egy alapvetően sötét, és meglehetősen csehszlovák esztrádműsorra hajazó díszletbe telepített, láthatóan kényelmetlen bútorokon feszengő Kasza…..
Álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha egy szépségverseny finisében szívből fogok drukkolni valamelyik versenyzőnek aki nem a csajom vagy rokonom, de Kocsis Korinna kihozta belőlem az állatot. A Miss Bikini címről alig lemaradó jákfai versenyző ugyanis miután megnyerte a…..
Az mmonline.hu híre szerint Komárom-Esztergom megyében kapcsolják le a leghamarabb az analóg adást, már július 31-én, azután csak a földfelszíni műsorszolgáltatásban csak a korszerű digitális adás lesz fogható. Csak a megye észak-keleti régiójához tartozó 17 települése…..
Az RTL klub már maga mögött tudhat 57 részt a német Berlin Tag und Nacht magyar kópiájából és a nézettségi adatokat dollárjeles szemmel nézegető szerkesztők, producerek mohón dörzsölgethetik a kezeiket, mert marhára bejött a számításuk ugye, megint. Nincs ezzel semmi baj,…..
Nem szoktunk ilyet csinálni, de most kivételt teszünk, mert az RTL Klub begőzölt a Tv2 tegnapi, Az ének iskoláját fényező sajtóközleményében félreérthetően megfogalmazott nézettségi adatokon, és tiszta vizet önt a pohárba. A finoman induló, majd egyre durvább oltás szó…..
Egy tévés tehetségkutatóban elindulni még úgy is kész főnyeremény lehet, hogy az ember nem nyeri meg, sőt, az első ötben sem végez. A tévészereplés adta ismertséget ügyesen ki lehet használni, vállalati bulikra, gyáravatókra, aratóbálokra és keresztelőkre simán el lehet…..
Teljes Az ének iskolája című áprilisban induló új műsor stáblistája. Ahogy azt már megírtuk az énekes tehetséggondozó show műsorvezetője Friderikusz Sándor lesz, és az is kiderült, hogy Hajós András ennek a műsornak a kedvéért hagyja ott a Heti hetest. Zsűri nem lesz,…..
Attól, hogy valaki megnyer egy tévés tehetségkutatót, nem lesz lemezmilliókat eladó világsztár, bármit is igyekeznek a szerencsétlen énekesekkel elhitetni a műsorok zsűritagjai akkor, amikor élő adásban olyanokkal tömik a fejüket, hogy "jobb vagy, mint az eredeti" és…..
Németh Kristóf újra feltűnik a Barátok köztben, az általa megformált Kertész Géza ugyanis megszökik a börtönből - írja a Blikk. Hogy Kertész Géza mennyire lesz tartós szereplő a sorozatban, egyelőre nem tudni, de az a lap infói szerint biztos, hogy szeretne egy-két dolgot…..
Fülelek 2013.02.19 20:04:42
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..
Hiába akarnak a Tv2-nél minőségileg szórakoztatni, ha a jónépnek nem a minőség kell, hanem a bulvár meg Jimmy fia Krisztián. A The Voice nézettsége a legutóbbi adásra már arra a szintre csökkent, amit nem nagyon lehet megmagyarázni a heti értekezleten, így lépni kellett, de…..
A Bors számolgatott egy sort, és kiókumulálta, hogy mire elkezdődik az X-Faktor negyedik szériája, Ördög Nóra éppen a gyermekével lesz elfoglalva, és nem a műsorral. A műsorvezető éppen öt hónapos terhes, tehát valószínű, hogy a műsor beindulására tényleg nem lesz még…..