Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pinton

1 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután már egyértelmű lett, hogy a közeljövőben nem fognak lapot osztani Hajdúnak idehaza, a tévés egy brit céget vett be az első számú vállalkozásába. A Bors írja, hogy a Frizbi Entertainment Kft.-ben június óta az Ukrajnában élő, de angliai székhelyű céget alapító Leinart Valentina a…..
Olvasó kérdez: Sziasztok! Kínzó kérdésem van a reklámszünetekkel kapcsolatban. Hátha titeket is kínoz, megkérdezem :) Azt értem, hogy mostanában egy csomó adó összehangolja a…..
A Going Clear című, elég patent HBO-doksi (a csatorna történetének második legnézettebb dokumentumfilmje, csak úgy mondom) nem fog a brit tévékbe kerülni, ugyanis, ha jól értem a jogi szöveget a Guardiannél, Észak-Írországban más törvények uralkodnak, és ha a Sky leadná a…..
Pinton 2015.04.21 14:30:14
Már éppen indultam volna haza, amikor beesett a Tv2 kihagyhatatlan megabrékingje: December 15-től új műsor indul a TV2-n, Hungarikumok-Made in Hungary címmel. A műsor háziasszonya, Gombos Edina öt héten keresztül mutatja be a magyarság méltó értékeit. Gombos Edina vezetésével…..
Meg az első is, de az nem hazai premier. Novembertől. ..
Pinton 2014.11.08 16:14:13
Namármost. A House of Cards (Kártyavár) az egyik legjobb dolog, ami a sorozatvilággal történhetett - legalább olyan kiváló politikai sorozat, mint az Elnök emberei volt, csak hiányzik belőle Aaron Sorkin mindent átható optimizmusa és liberalizmusa. Ez egy olyan sorozat, ami pont…..
Pinton 2014.03.14 20:13:55
A Universal Channel március 24-től, hétfő esténként, duplarészekkel vetíti a Botrány (Scandal) című eszementül szórakoztató szappanopera harmadik évadát, amiben Olivia Pope élete legnehezebb helyzetébe kerül, de persze hogy megoldja, ez a nő olyan a pr-szakmának, mint az…..
Ismét természetesen akar kinézni VV Veronika, ami, elnézve a műmelleket és a feltöltött csalánszájat, tök jogos kérés. Veronika első körben menten drasztikus lépésre szánta el magát, és kivetette az ajka fölé beszúrt piercinget, így kell ezt, nem szarozni, anyám is egyből…..
comment:com Hírek kávé mellé 2014.02.14 09:30:00
Frank Grillo, Nick Jonas és Kiele Sanchez lesz a főszereplője a Navy St. című sorozatnak, ami egy MMA-iskolában vagy mi a pöcsömben játszódik, és a DirecTV-n lesz látható. Jövő héten indul az új talkshow-háború, a THR összeszedte, hogy Kimmel és Letterman mivel megy az újonc…..
aeon flux trailer: sabotage (2014) 2014.02.07 19:30:00
Egy kőkemény, bő háromperces, moziigazgató-sápasztó előzetes érkezett Arnold Schwarzenegger következő filmjéhez, melyben egy DEA-kommandó húz ujjat egy drogkartellel, és ha ez nem lenne elég, úgy tűnik, áruló van a soraikban. Figyeljétek csak Mireille Enost! ..
Két év után távozik Ullmann Mónika a TV2 sorozatából, így kissé megviselte az elválás. Az Aktív tudósítása szerint Ullmann sírva búcsúzott a stábtagoktól, hiszen annyira a szívéhez nőttek a kollégái. Már régóta lehetett tudni, hogy Ullmann Mónikát kiírják majd a…..
Pinton 2014.01.22 15:20:56
@netrion: Volt. A módszer a béremelési követelés visszavonásának egyik verziója.
Crespo Rodrigo, a tatabányai Jászai Mari Színház igazgatója, számos filmből és sorozatból ismert szinkronszínész lesz a február 4-én induló Fox csatorna hangja. A bolíviai-magyar származású 41 éves színész mondja alá a FOX összes filmelőzetesét és ajánlja a nézőknek a…..
A People's Choice nem egy nagy elismerés, abszolút közönségdíj, de nem lehet komolyan venni, mert leginkább tinik szavaznak rá, így lehet a legjobb színész Ian Sommerhalder a Vámpírnaplókból vagy a Reign a legjobb új dráma, és akkor a Super Fun Night győzelméről még nem is…..
A nóta iszonyú idegesítő, de a vicceskedés aranyos hozzá. ..
Itt az új csatorna első promója, a videóanyag még hagyján, de a betűtípus és a színvilág elég, izé, elhamarkodott.   ..
Eldőlt, hogy ki, az még nem, hogy mikor, de az már tuti, hogy lesz: a Fox International 2014 február 1-jén elindítja magyarországi sugárzását, elsőként a Telekom digitális szolgáltatásában, aztán majd szépen lassan a többi szolgáltatónál. Alant a sajtóközlemény, itt a…..
A comment:com egy médiablog. Ebbe belefér a készülő Hannibal-minisorozat, az X-Faktor, a Walking Dead-félévzáró kritikája és a köztévé összes elkúrása is. Mert ezek a média részei, azé, amivel ez a blog foglalkozik. Nem azért írtuk meg az 500 000. külhoni magyar állampolgári…..
A The Wrap nyilvánosságra hozott egy listát, amin annak megfelelően rangsorolják a tévésorozatokat, hogy mennyit keresnek havonta a nézői. A legszegényebbek, azaz évi 48 000 dollárt (10,5 millió forintot) keresők ezek szerint a Bob's Burgers című animációs sorozatot nézik, míg az…..
A választási regisztrációs rendszerről (lásd még: lajstromba vétel) kérdezte a Daily Show egyik riportere Don Yeltont, az észak-karolinai Buncombe megye egyik republikánus tisztságviselőjét. Az interjúban aztán elhangzott a "nigger" és a "lusta négerek" is párszor, így a…..
Ha valamit borítékolni lehetett, az az, hogy a Modern család ötödik évados premierje ki fogja verni melegbiztos biztosítékot ott, ahol az ilyesmire igény van. A Media Research Center nevű konzervatív médiafigyelő weboldal árgus szemekkel követte a négyszeres Emmy-díjas sorozat…..
Mivel is kezdődik? Egyáltalán honnan veszed észre, hogy kezdődik. Veled. Nem tudom, mikor érzékeled, hogy az élet és a halál határán vagy. Mondhatják, hogy fájdalom, bizonyosság, félelem, nagy fényesség, vagy az a bizonyos film arról, ami a múltad. Nem tudom, és senki sem tudja.…..
Mondhatnám, hogy az elmúlt napok semmilyen történései mögött ez a következtetéseim áll. Minden ugyanaz. Lótunk, és futunk és mindent megteszünk ezért vagy azért... talán az alapvető emberi civilizáció fejlődésének a záloga nem a tudás gyarapítása, hanem az irigység…..
A CBS azt mondja, a Hawaii Five-0 című sorozata jövő hétfőn, azaz január 14-én tévétörténelmet ír majd azzal, hogy a nézőkre bízza aktuális epizódja befejezését. Ilyenre, áll a network sajtóközleményében (amiben nem mellesleg legalább annyi üres frázist puffogtatnak el,…..
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..