Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TupakkaMinutti

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bedübörögtek újra a moziba gyermekkorunk kedvenc akciófilmsztárjai, és bár a pénztáraknak tuti bukás lesz A feláldozhatók 3. része (melynek legfőbb oka, hogy már egy hónapja fent van a screener a neten, csak az nem nézte meg, aki nem akarta), de ettől függetlenül szerintem nem…..
TupakkaMinutti 2014.08.24 06:33:23
jah es ez hol van:
www.imdb.com/title/tt0096945/?ref_=fn_al_tt_1
www.imdb.com/title/tt0092675/?ref_=fn_al_tt_1
www.imdb.com/title/tt0094602/?ref_=nm_flmg_act_45
es a mad max 2, 3?
meg a bosszuvagy 2,3 ?
clint eastwood bekaphattya, na de a dirty harry filmek? na meg a kibebaszott gecijo black rain?
bocs kislany, fiatal vagy :D
Spanyolországban egy héttel később, azaz május második vasárnapján ünneplik az anyák napját, így a Desigual, sokakból felháborodást kiváltó reklámfilmje éppen a napokban aktuális csak igazán. De hogy miért is háborodtak fel sokan a videón? Nézzétek meg ti is! Boldog…..
TupakkaMinutti 2014.05.10 11:17:37
Hogy eddig mi volt Westeroson és Essoson, az innen kiderül, aki most kezdi a sorozatot, az meg azonnal hagyja abba az olvasás, és nézze meg az első 30 részt, mert egyrészt érdemes, másrészt meg anélkül fogalma nem lesz arról, miért keveri a szart a kisfickó, és miért van három…..
TupakkaMinutti 2014.04.08 14:34:20
Hogy mi a kastély, azt épp olyan nehéz meghatározni, mint hogy mi a régi.  Kicsit önkényesen fektettem le a szabályokat: háború előtti, különálló épületeket kerestem saját parkkal, melyek egyetlen családnak épültek. Kirostáltam a városi palotákat és villákat, a…..
TupakkaMinutti 2014.03.30 09:53:39
@kuki123: nemhat! igazad van, sokkal jobb dolog a kezunket dorzsolgetve hokuszpokosan vihova nezni ahogy szetrohad
 Olyan piszok menő vagyok, hogy a telefonszámomat az egész országból díjtalanul lehet hívni.   Úgy emlegetik Ford Fairlane, a rock'n'roll detektív. Szabad bejárása van a legmenőbb klubokba, a legmenőbbek öltözőjébe és a legmenőbb csajokhoz. Renny Harlin(Die Hard 2.)…..
TupakkaMinutti 2014.03.30 09:39:56
@GERI87: nagyon rapacsaltal ocsi! beszosz az oregek nosztalgia estjebe, nezegessel dizni rajzfilmeket.
butitajm...szuperprodukcio...esszem faszom megall!
Az Iltalehti című finn bulvárlap számolt be a napokban egy segélykérésről, amelynek feladója harminchat éve zárta üzenetét egy üvegpalackba. A különös küldeményre egy fiatal pár talált rá a Rautjärvi település melletti tóparton.       Tiina és Manu…..
TupakkaMinutti 2013.06.13 15:35:59
Már tényleg mindenki DJ, és ez az állítás annyira igaz, hogy nemrég a Trónok harca tévésorozat bőbeszédű félóriásáról, Hodorról is kiderült, hogy az őt megszemélyesítő Kristian Nairn DJ-ként tevékenykedik Írországban. A Kremlin nevű szórakozóhelyen…..
TupakkaMinutti 2013.06.13 15:18:42
Tavaly elkövettük azt a hibát, hogy nem indultunk a Meki "Az én hamburgerem" című versenyében, a Meki pedig elkövette azt a hibát, hogy nem hívott minket zsűrizni. Idén arra gondoltunk, megmutatjuk, hogy velünk nem lehet szórakozni. Mindent vagy semmit lesz. Vincent Vega. Egy…..
TupakkaMinutti 2013.06.12 07:17:57
@goldblum: sebaj, mi majd megeszunk teged is!:)
Pilipecz Mária blogja Bár elmúlt május 25-e, egyszerűen nem hagy nyugodni a téma. Megdöbbenve hallgatom az egyik kereskedelmi tévé könnyed, reggeli műsorában: Minden évben csak Magyarországon 80-90 között van azoknak a gyerekeknek a száma,akik soha többé nem kerülnek…..
Artinterior Könyvtár csúszdával 2013.05.15 09:57:00
A napokban egy lakberendezési magazint lapozgattam, amelyben egy fiatal hölgy csodásan felújított lakását mutatták be. Jó dolog, amikor olyan otthonokról nézegethetünk képeket, amelyekben valóban laknak emberek, nemcsak tervezőprogrammal készült és élethűre renderelt virtuális…..
Az Alien harmadik részének iszonyú hosszú és költséges produkciós története van, borzasztó nehezen állt össze a film. A gyártó Fox stúdió egyszer csak berágott és elkezdtek forgatni úgy, hogy a forgatókönyv még nagyon nem volt kész. És bizony ekkor történt az, hogy a…..
Subba Menő: Sárkányos híd 2013.04.10 11:30:00
Március végén adták át ezt a csodapompa gyíkos Sárkány hidat, amely a vietnámi Han-folyót íveli át. Tüzet okád, vizet köp. Majdnem olyan szép, mint a modern Rákóczi hidunk: ..
Tavaly vezették be Finnországban az új útlevelet, amelyben természetesen számos biztonsági jelzés található. A máshol alkalmazott technikákon túl a finnek egy kicsit játszani is mertek. Ha végigpörgetjük az útlevél lapjait, egy jávorszarvas futását követhetjük…..
Általános alapvetés: Magyarországon a politikát pártok csinálják. Következtetés: ha valaki politizál, akkor azt azért teszi, hogy valakit hatalomra jutasson. Teljesen ésszerű, ha valakinek így jár az agya, csak azzal nem számol, hogy ez nem az egyetlen lehetőség. A civil…..
TupakkaMinutti 2013.04.03 03:35:08
@Tyreo: naja, az onallo gondolatokra keptelenek nehezen szakadnak el a mondatokbol amit egyesek/masok a szajukba adnak. a mogottes tartalmakrol meg fogalmuk sincs, tehat nyilvan ervelni, vitazni, parbeszedbe elegyedni nem tudnak. ezert megy az acsarkodas. szomoru, de sokaknak konyebb mint nekialni gondolkozni.
Agyhalott, alulképzett, balfasz, barom, baromarcú, bugris, bunkó, buta, butuska, debil, dilettáns, hülyegyerek, idióta, írni nem tudó, kritikán aluli, kókler, kultúrbarbár, nyelvüket nem tudó, ostoba, otromba, paraszt, primitív, prosztó, seggfej, szánalmas, tahó, tróger, tudatlan…..
A mai történet arra példa, hogy cégen belül is micsoda különbségek lehetnek a magyarországi és a svájci kirendeltség között. Tibor Facebookon érkezett beszámolója az ügyintézés mikéntjére is rávilágít. „Nemrégen, idén január 3.-án kezdtem új munkahelyemen. Nem…..
TupakkaMinutti 2013.04.01 13:38:42
@dirtyfreebird: oh, hat en aztan a hejjes irast pont leszarom, csak aszinne a zember hogy a kozepvezetok olyan okos emberek vagymi, vagod, legalabb fogalmazni , meg irni tunnak...
Férjcserélő Bekezdek 2013.03.30 15:09:01
Már egy ideje foglalkoztat a dolog. És nemcsak engem, Gábor, a férjem is benne lenne. Szex közben legalábbis ezt mondja. Aztán utána meg nem beszélünk róla. Nem tudom eldönteni, hogy csak a vágy hevében mondja ki ezeket a fantáziákat, vagy csak engem akar felizgatni vele. Vagy saját…..
TupakkaMinutti 2013.04.01 10:56:44
@**büdösmackó**: laziccsaman vazze :D
en elhiszem hogy az alszenteskedo prud hulyek kiverik nalad a biztositekot, de mar uncsi a hisztid...
TupakkaMinutti 2013.04.01 12:08:25
@**büdösmackó**: "a mondatod végi szmájli arra utal, hogy nemi identításoddal és értelmi képességeiddel mindenképp gondok vannak."

igy is van. szal csicskam leszel, vagy a kocsogom?
Álláskeresési technikákkal, munkaerő-piaci és munkajogi információkkal csábítaná haza a külföldön élő fiatalokat a Gyere Haza Alapítvány, a programot támogatja az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) is. Önmagában szép gondolat, hogy segítsük a hazatérésüket, de…..
TupakkaMinutti 2013.03.26 05:15:59
@Kis ember: ez nagyon szep volt es nagyon szomoru...
Emlékszünk még erre a videóra 1999-ből? A Sötét Úrnő beköszön a Dungeon Keeper 2-be, és izzó vassal küld csókot a játékos arcába. Kétségkívül ő volt a játék egyik legjobban eltalált figurája, nem véletlenül reklámozták a szarvas démon mellett vele a programot. A…..
TupakkaMinutti 2013.03.24 03:45:04
Tevekiütés, keselyűnyak-elharapás, hatalmas, férfias őserő, ellenállhatatlan vadság és monumentális zene. Bár 1982-ben még aligha létezett olyan, hogy "tipikus Schwarzenegger-film", bő három évtized távlatából a Conan a barbár mégis inkább tűnik egy tipikus…..
fotó: www.nemzetisport.hu A napokban röppent fel a hír, hogy Vereckei Ákos, a kétszeres olimpiai bajnok kajakos felhagy az versenyzéssel, és edzőnek áll. De nem itthon, mivel elmondása szerint itt nincs szükség rá, hanem Vietnamban. Vereckei ma utazott el, de legalább nem akar…..