Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aaaaa1111

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Viktor, te gyáva! 2014.02.06 15:03:57
Pártunk és kormányunk úgy vélte, minek várni a Putyin elé térdeléssel még egy hetet, mikor kézen fogva térdel le velük kisöccsük, a Jobbik is? Nosza, hajrá, amit ma megtehetsz azt ne halaszd holnapra, eladósított orosz gyarmat nem lehetünk elég hamar. Azon nem lepődtünk meg…..
Idén lesz 25 éve, hogy Kövér Lászlóval együtt tüntettünk egy szovjet-típusú, környezetromboló gigaberuházás, a Bős-Nagymarosi vízlépcső megépítése ellen. Tiltakozásunk a fejünk felett meghozott, nemzedékek életére kiható döntés ellen a rendszerváltás egyik fontos,…..
aaaaa1111 2014.02.08 16:22:24
Az nem biztos hogy olyan nagy baj lesz, ha stabil és korrekt orosz támogatásunk lesz hozzá. Talán még Székelyföldet és Kárpátalját is visszakapjuk. Norvégia, Svájc sem úniós, és azért elég jól elvannak nem? ;) 5 éve még nem ezt mondtam, de 10 év tagság után, látva hogy SEMMIVEL nem lett jobb az átlagembernek az unióban, sőt inkább lefelé csúsztunk; már belátható bizony az EU nem a kánaán, a hozzá fűzött remények, hogy 10 év alatt nyugati szintű ország leszünk, szertefoszlottak. Eltelt 10 év és uniós tagként VISSZACSÚSZTUNK mély balkáni szintekre... és ez nem csak Orbán bűne. Orbánnal nem az a baj hogy unió ellenes, és az oroszoknak pitizik, bár ez lenne a legnagyobb baj vele. Ez lehet egy reális stratégia szerintem, amit akár a ballibek is megfontolhatnának, ha hatalomra kerülnek netán vagy valaha egyszer még. Mivel bolhafing ország vagyunk kell verődni valahová, az unió nyilvánvalóan nem jött be, hát tényleg lehet hogy keletre célszerű nyitni és megpróbálni viszonylag önállóan valamit. Csak ezt nem egy pszichopata diktátornak és maffiájának kéne vezényelni, mert már miattuk így is élhetetlen az ország, elviselhetetlen a közhangulat, egy pokollá vált már most rosszvoltukból a hazánk.. ha maradnak ez még fokozódik, s ebben a hangulatban viszont nem fogunk tudni sikeresen a lábunkra állni, a próbálkozása, garantált kudarc, csőd és tragédia lesz, oroszok ide vagy oda... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
Nem várt hatást váltott ki a szeptemberi fizetések megérkezése kerületünk iskoláiban. A technikai dolgozók közül sokan jelentősen kevesebb fizetést kaptak, mint egy hónappal korábban. "Ilyet még nem láttam!" Nyilatkozta szerkesztőségünknek az egyik döbbent szülő. "Zokogó…..
„Teljes siker, rekordidő alatt” – így jellemezte sajtótájékoztatóján a kormányszóvivő a „Trafikmutyi” néven elhíresült kormányzati akció tapasztalatait, egyben helyükre téve a dohányforgalom „feketepiacon való durva növekedéséről” szóló – megalapozatlan –…..
aaaaa1111 2013.09.23 15:12:13
Nem pacsizott össze Gyurcsány az MSZP-vel, a DK önállóan indul a választáson. A szocik érdekes helyzetbe sodorták ezzel Gyurcsányt, és választásra kényszerítik majd a DK egyébként Fletó iránt elkötelezett híveit is.  Csuda egy választás lesz ez a 2014-es. Az…..
Hát ettől rettegett a Fidesz teljes vezérkara, a Nemzetgazdasági Minisztérium több emelete és persze a Magyar Nemzet szerkesztősége. Ez az imperialista baloldal titkos fegyvere, ami agyhalott, szoci szavazót csinál mindenkiből, aki csak odakapcsol. Ha az unió összehangolt támadása,…..
Hozzászólások A többség hülye 2013.08.31 14:33:41
Az emberek többsége hülye. A több éve tartó EU ellenes propaganda eredményeképpen többségünk már úgy gondolja, hogy az EU tagságunk rossz. Ez nem meglepő, ha azt vesszük, hogy a médiából (egy bizonyos részéből) árad az EU ellenesség. Brüsszel felelős a magyar gazdasági…..
"Szelíd ember vagyok, tehát nem fenyegetőzésképpen mondom, de hogy ha mi egyszer politikai szempontokat akarnánk egy ilyen pályázati rendszerben érvényesíteni, ott egy, azaz egyetlen baloldali sem nyerne". Trafikország, örülj és hajbókolj! A nagy testvér figyel téged. Tudja, hogy…..
A hőskorban már megtanulta minden bemondó: "Tilos rögtönözni, a leírt szöveg felolvasandó" - énekelte néhány évtizede az LGT. Ilyen messzire nem nyúlunk vissza, de a tegnapi Híradós bazmegelés kapcsán összeszedtünk három emlékezetes káromkodást a magyar televíziózás…..
Szebeni Istvánnak szól a dallam, mert már megint felbaszta az agyát. Meg is lett a baj belőle egyből: a közszolgálati  Híradó műsorvezetői székéből pikpak a szopóroller kormánya mögé került. A hétfő esti híradót szétkáromkodta, ami persze lement adásban ,úgy ahogy…..
Gyönyörű levelet hozott a posta, ami szerint a köztévé éjszakai Híradójában Szebeni István káromkodott egy isteneset, majd bakit bakira halmoztak. Mivel a közmédia videótárába nem töltik fel az éjszakai Híradókat, sokáig nem akartuk elhinni a történteket, de az MTVA…..
Az nlc nagy szextesztjét vettük kicsit szemügyre, melyből megtudhatjuk: a férfiak és nők között nem is olyan nagy a különbség szexuális érdeklődés, szokások szempontjából- összességében. Részleteiben viszont rengeteg. Talán köszönhető mindez a pornó terjedésének és a nemek e téren való ízlésbeli…..