Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TRSoft

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly felvettem az éves hagyományok közé a Balaton körbetekerését. Ehhez egyetemi barátaimban találtam társakra. A fejlődés progresszív, mert míg tavaly csak ketten voltunk, idén már hárman tekertünk. Ideális létszám, ennyi embernek könnyű szállást szerezni, és ennyi különböző akarat a csapaton…..
TRSoft 2021.10.19 13:39:28
Kedves Gazz!

Ha legközelebb is körbe tekered a Balatont ajánlom az alábbi alternatívát Szepezdnél.
Zánkán mikor kiérsz a strandnál ne lefelé menj hanem felfelé a vasúti átjáró felé. Itt át a vasúton és a 71esen is, mintha a káli medence, hegyestű felé mennél. Aztán az első utcánál fordulj jobbra, úgy hívják, hogy Villasor utca. Ez a felső út Szepezdre és egy kellemes lankás rész. Szepezdre ott érsz be ahol a nagy emelkedő teteje van amit így nem kell megmásznod. Szép kilátás van a zánkai és a szepezdi szakaszon ami végig aszfaltos út szinte nulla forgalommal.
Szepezden ajánlom a Zsiráf cukrászdát ha igazi gyümölcsös fagyit szeretnél, közvetlenül a ott vezet a kerékpárút. Aztán a kerékpárút tovább megy az ABC előtt ahol vásárolhatsz. Ezen a részen limonádét és fügét szoktak kitenni a házak kapujába, vagy gyerekek kínálják. Tovább haladva lesz egy piac és ha épp nyitva gyümölcsöket is vehetsz. Ha sült keszegre vágysz, vagy egy harcsa gyros-ra ne hagyd ki a révfülöpi oldalon lévő halsütőt. Ez is a kerékpárút mellett van.

Sajnálhatja az aki a 71esen megy végig, hogy ezeket kihagyja, ott sajnos csak forgalom van és egyéb élmény semmi.

Sajnos a szepezdi emelkedőt elkerülő kerékpárút nyomvonal megváltoztatása Zánka miatt húzódik. Egyik megoldása a jelenleg is használható általam javasolt alternatív útvonal. Tényleg próbáld ki és írd meg az új tapasztalatod. :)
Biztosan mindenkinek vannak olyan volt osztálytársai, ismerősei, akik csodagyerekként indultak, ám valamiért mégsem futották be azt a pályát, amit sokan jósoltak nekik. Mi lehet ennek az oka?..
Nemcsak szép, hanem okos is. Erotikus képeket poztolgat. Összefolyik a nyál a férfi szájában. Képek a tovább mögött!..
TRSoft 2016.05.11 20:56:32
  Nagy örömünkre sokat érdeklődtek a szalmabála-építészet témájában, főleg a gazdaságosság kérdésében. Így Közösségi Energia jó példák sorozatunkat folytatva most a szalma-szigetelések árát és más gazdasági vonatkozásait vesszük górcső alá szakértőnk cikke…..