Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RigoP

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt hét pénteken volt a Suzuki SX4 S-Cross ünnepélyes termelésindítója Esztergomban. Az efféle rendezvényen az újságíró csak másodrangú vendég a politikus után. Minket szűken kordonok mögé tereltek, ahonnan nem volt se ki, se be addig, amíg Orbán Viktor és köre el nem…..
Zsíros konc. Sőt, könnyen lehet, hogy a legzsírosabb! Ez a Carrera Digital Long Race versenypálya azon felül, hogy digitális (Hogy ez miért jó? Itt megtudhatja!) még a feláras, Wi-Fi-adapterrel is rendelkezik, így lényegében azonnal alkalmas egy csoportos versenyre, és naná, hogy…..
RigoP 2012.12.25 13:34:48
Kicsit megkésve, de én is elkészültem:

indavideo.hu/video/A_Totalcarert_barmit

Érthető okokból tangám nem volt, így egy passzos alsóval próbáltam áthidalni a problémát.
Az optikai tuningot egy méretes kígyóuborkával sikerült elérnem :-))
Van még egy másik ötletem is, ha belefér a délutánba még a karácsonyi mise előtt, akkor azt is felveszem, feltöltöm.
Hohó, egy digitális Michelin nyomásmérő plusz egy Hyundai pendrive. Rutinos hiénák már most tudják, hol kell keresni a választ a még fel sem tett kérdésre. De az csak a poszt végén lesz, előtte hadd mondjam el, miért muszáj vágyakozni a fotón látható tárgyak után. Pontosan…..
Nyereményünk egy Wolfsburg-póló és hozzá egy Golf pendrive, ezért kell egy nem feltétlenül könnyű kérdésre válaszolni. Persze aki tudja a választ, annak könnyű lesz. Ha már Wolfsburg, akkor Alsó-Szászország. Ki az az Alsó-Szászországban született autóversenyző, aki öt…..
RigoP 2012.12.22 08:24:39
Bah, ez konc a javából! Telós Bandi eresztette el láncáról a Hiénát Nizzában és az egy ilyen Bowers&Wilkins fejhallgatóval a pofájában tért vissza. A P3 - bár szinte belépőmodell - igazán elfogadható és jó cuccnak számít a hordozható, mobil fülesek között. Védőtok,…..