Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Papay Anami

22 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Photo by Zoltan BiroOutfitDress: ALEXANDER WANG X H&MHeel: ALEXANDER WANG X H&MNecklace: SaroltRing: Forever21 November elején nagy felhajtás volt az ALEXANDER WANG X H&M kollekció körül... Engem is elkapott a láz és gyorsan össze is raktam két szettet, egy feketét és egy…..
Divatélet nemcsak Párizsban, Milánóban vagy Londonban zajlik, idehaza is történnek izgalmasan trendi dolgok. S, hogy ne mindig csak a felnőtteké legyen a főszerep, szeretném bemutatni a Koka Baby Design legújabb kollekcióját, mely a pozsonyi divatnapokon már rendkívül pozitív…..
Remélhetőleg mire ez a cikk megjelenik nyoma sem lesz már a borongós, esős napoknak és javában tombol majd a kánikula otthon és itt Londonban is. A nyári szünet közeledtével elkezdődik a kerti mulatságok ideje – ennek jegyében összegyűjtöttem pár kis költségvetésű ötletet,…..
Az orgazmus lényed miniatűrje. Benne vagy teljes egészedben, s az a pár pillanat nemcsak az igazi éneddel egyesít, de az egész univerzummal. Mint ahogy a génjeid, az orgazmusod is önmagad tervrajza, egy villanása lényednek. Mindent elmond rólad, amit tudnod kell, testivé alakítja a…..
Mitől lesz egy bútordarab kultuszteremtő? A forma, az anyag, a funkció vagy csupán az adott korszak teszi azzá? Mint ahogy egyes filmsztároknak, a formatervezett daraboknak is van egyfajta vizuális hatalma és sármja, mely magával ragad és vonz egy életen át. Ha szereted a dizájnt,…..
Papay Anami 2014.05.20 09:17:11
@Mészáros Laci: Haha, nekem pntok vannak az egyesek helyett, ugyh ez amolyan technikai malor a reszemrol ezek szerint :) Egyetertek az alatald felsorolt darabokkal is, koszi a kommentet.
Anami
Papay Anami 2014.05.20 09:18:13
@konyvesviktor: Igen-igen, mindenkeppen ikonikus darabok ezek is, koszi a hozzaszolast.
Anami
Angliában a húsvéti nyúl vasárnap éjjel színes tojásokat és meglepetéseket hoz a gyerekeknek. Ez “csak” annyira bizarr, mint az egész kéményen becsúszós rénszarvasos ajándékfutam a Télapó esetében. Én mindkettőt elhiszem és nem óhajtok ebben a témában vitát nyitni.…..
Habár az étkező ma már általában nem különálló helyiség, de mint funkcionális tér, természetesen tervezést kíván. Elhelyezkedését a lakás vagy a ház alaprajzi kiosztása határozza meg, de akár a nappaliba, akár a konyhába vagy az előtérbe kerül, bizonyos dolgokat szem…..
 A kreatív emberek egy külön „alfaja“ a dizájnerek népes csoportja, melybe én is beletartozom. Ide sorolhatóak még a grafikusok, lakberendezők és webtervezők is. Márciusra összegyűjtöttem nektek párat fura szokásainkból, ismertetőjegyeinkből, amolyan használati…..
A konyha, mely valaha egyértelműen munkaterület volt, mára minimum kétfunkciós térré nőtte ki magát: egyrészt megmaradt munkahelynek, másrészt a családi élet egyik központja lett. Tervezésekor ezt a kettősséget mindenképpen szem előtt kell tartani. Manapság az építészek,…..
A nappali minden lakás ékszere. Leképezése stílusunknak, ízlésvilágunknak, egy rész belőlünk, melyet megmutatunk, ezért berendezése meglehetősen összetett feladat. A nappali berendezését életmódunk, a helyiségbe szánt funkciók és természetesen a rendelkezésre álló tér…..
Aki figyelemmel kiséri a közösségi platformjaimat tudhatja, hogy idén kimondom a boldogító igent. (olvasd el hogyan kérte meg az én drágám a kezem) Ugyan már elkezdtem az ötletgyártást, de igazából sosem voltam lagzi párti… Azt mondják minden kislány álma, hogy egyszer majd…..
“Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek…” Egy olyan dologról szól ez a cikk, amit leginkább tabuként kezelünk, de legalábbis csak suttogva “illik” róla beszélni, nehogy meghallják a szomszédok. Egy olyan dologról van szó, ami jelenleg a legnagyobb…..
Íme a történet, amit oly sokan kértek már tőlem: hogyan kérte meg az én drágám a kezem. Az alábbi sztori az olüdenizi útinaplóm egy része, gondoltam így Valentin nap környékén legyen egy kis romantika. Bár nálunk egyébként is minden nap szerelmes ( de jó nyálas lett ez) és…..
Aki követi a blogomat (www.anamiblog.com) az tudhatja, hogy már jó ideje működik a #FABWOMANPROJECT, melyben kreatív nőket mutatok be a világ minden tájáról. Az elmúlt évben hatalmas sikert aratott és remélem, hogy idén is jó kis csapatot hoz majd össze. 2014 első interjú alanya…..
Az enteriőr dizájn jövőjét egyre kevésbé lehet meghatározni egymástól elkülönített trendekkel. Manapság annyira egybefolyik a divattal és a „csináld magad“ mozgalmakkal, hogy sokszor nehéz kibogozni ki inspirált kit.  A merész színpaletták, a különc…..
Az előszoba általában az egyik legkisebb és legelhanyagoltabb helyiség. Pedig a belépés pillanatában  megérzett harmónia és rend kihat a lakásban eltöltött időre, és ez nemcsak vendégeinknek, de nekünk is fontos. A legtöbb lakásban, még a saját építésű családi…..
1. Egyszerűen nagyszerű Ne zsúfolj tele mindennel egy helyiséget! Keverd a klasszikus elemeket a modernnal, az mindig érdekes, halmozás nélkül is. Vagy iktass be 1-2 merész színt és struktúrát. 2. A méret igenis számít Viszlát sok-sok kütyü és apró bútor: invesztálj 1-1…..
Nem mindenki szereti, tudom, de nekem nagyon sokat jelent, főleg mióta Londonban élek, és nem mindig tudok hazamenni karácsonyra. Számomra duplán varázslatos ez az ünnep, főleg, ha a családommal tölthetem. Itt, Londonban már augusztus végén felbukkannnak a szezonális díszek - a…..
Az emberi hülyeség nem ismer határokat - ilyenkor karácsony tájékán mégis sikeresen feszegetjük azokat jobbnál jobb ünnepi ötleteinkkel. Sokkal inkább előtérbe kerül a szeretet és a megbocsátás fogalma, érezni és éreztetni akarjuk, hogy összetartozunk – minden…..
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a karácsony nem igazi mézeskalács nélkül. Régebben még a mama szokta csinálni, már jóval az ünnep előtt elkészítette, hogy aztán idejében megpuhuljon. Mióta Londonban élek én vettem át a stafétát, s kisebb-nagyobb sikerrel meg is alkotom az…..
Papay Anami 2013.12.18 21:05:33
@szemirámisz: Orulok, hogy tetszenek, valoban nagyon szepek!:)
Az idei karácsonyt Londonban töltöm, így ez kissé beárnyékolja a hangulatom. Ettől függetlenül azonban ugyanúgy készülök az ünnepre mintha otthon lennék. Összeállítottam egy karácsonyi mini-ötlettárat, hogy még stílusosabb és meghittebb hangulatot tudjunk varázsolni…..
Kedves olvasók! Nyolc magyar divatblog nyolc kicsi Jézuskája elhozza Nektek minden fashionista álom karácsonyát!  A játék végére közületek valaki egy 80.000 ft értékű vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb, amit az általa kiválasztott ruházati üzletben kedvenc…..
Papay Anami 2013.12.03 20:33:26
Szeretnél idén egy kis változást a megszokott karácsonyi díszítésben? Miért nem próbálod ki a rénszarvasok földjéről elesett ünnepi ötleteinket? A skandináv országok jellegzetességei közé tartoznak az északi fények és a behavazott tájak, ami így együtt akár a…..
Akár ez is lehetne az idei karácsony szlogenje, a Mikulás pedig hozhatna színes Miley cukorkalapácsokat. Biztosra veszem, hogy hatalmasat lehetne kaszálni, de Isten ments, hogy ezt valaki megvalósítsa. Még mielőtt átszellemülnék meghitt karácsonyi hangulatba szeretnék pár szót…..