Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zwio

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csitulnak a hullámok a Ferencváros kontra RTL Klub ügyben, amiről tegnap írtunk, és ami nagyjából arról szól, hogy amikor pénteken este az RTL Klub Híradója bejelentkezett a Ferencváros sajtóosztályán a mai stadionavatóra, azt a választ kapták, hogy bocs, de már nincs hely,…..
Tisztelt Olvasók! Lapunk – előreláthatólag az év végéig – 16 oldalon jelenik meg. Annak érdekében, hogy ezt ellensúlyozzuk, néhány változtatást hajtottunk végre. Ezek mindegyike azt a célt szolgálja, hogy Önök ezt ne érezhessék meg, a megszokott tartalmat és minőséget…..
Holló Gábor kárpótlási jeggyel kezdte, mi mással. Amikor először elfogyott a pénz a Náncsi Néninél költötte el utolsó ötezer forintját. Aztán csöngött a telefonja, és megkérdezték tőle: fizethetünk? Hogyan vált milliárdossá a Hirkereso.hu alapítója? Részlet a…..
Dúlnak a viták a fórumokon az egyik nagyszerű színészünk váratlan halálának okán. A távozása mindannyiunkat megdöbbentett, de sajnos ez az élet rendje: amikor itt az idő, le kell lépni a színpadról. A felzúdulás oka nem a döbbenet szárnyain bontakozott ki, hanem a megemlékezésen. Azon a tényen, ami…..
Le vagyok sújtva, ég az arcom, és szégyellem magam! Imre! Tudom, hogy nem voltunk tegezőviszonyban, tulajdonképpen semmilyen viszonyban nem voltunk. Nem is lehettünk, hiszen Te nem ismertél engem, én Téged csak a képernyőről. És mégis, most így letegezlek, Kicsihuszár! Ne haragudj…..
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
A jól teljesítés egyik valós formája lehet a következő történet. Bármely hasonlóság, bármelyik családdal pedig nem a véletlen műve, mivel a következőkben leírtak megtörtént esetet tárnak fel... Jelenleg 15 forintja van a mi kis családunknak. December 24.-én karácsony…..
Zwio 2013.12.27 12:05:56
@martineden: Pont ezt a költeményt kerestem, köszi!

Sajnos nem jutott hirtelen eszembe, de gondoltam 3-4 mondattal kiválthatom, hogy a legelső trollcsicska bemásolja.

Így is lett, köszi mégegyszer!
Az IMF októberi Fiscal Monitor jelentését nem terveztem végignyálazni, a magyar médiában megjelent összefoglalókat bőven elégnek gondoltam. Egészen addig, amíg rá nem bukkantam arra a főcímre, amit most én is kölcsönvettem.  A legtöbb magyar kiadvány cikkének az…..
Zwio 2013.10.21 11:28:31
Ma délelőtt éppen akkor jártam a Kossuth téren, amikor javában folyt a készülődés: rendőrök és más egyenruhások forró tea helyett gusztustalan meglepetésekkel várták az Éhségmenetet. Több képet is készítettem, ezeken látszik, hogy az egyenruhás rendőr laptoppal a kezében…..
Pénzkérdés Vállalkozói zóna 2013.02.05 17:06:32
avagy lobbizd magad hátrányossá! Az első hivatalos bejelentés szerint még 33 hátrányos térségből lett volna szabad vállalkozói zóna, majd alig egy hétre rá a végleges listán már 47 szerepelt. Köztük az ország egyes számú borvidéke és egy, a Balatonhoz nagyon közel eső,…..
Egészen elképesztő fordulatot vett naiv ügyfél esete, amikor teljesen átlagosan elromlott mosógépe miatt betelefonált az Auchanba. Kiderült ugyanis, hogy a termékei kiterjesztett garanciáját jegyző AIM Biztosítót január 28.-án a PSZÁF elkezdte felszámolni. Az Auchan pénzügyeit…..
Provokatív, tényfeltáró műsornak nevezi a Csatáry bácsi ellensúlyozása érdekében előkapart, Biszku elvtárs megszólításával elhíresült politikai szardobálást a port.hu, amely műsorismertetőjéből megtudhatjuk, hogy a havonta egyszer jelentkező adásban olyan témát dolgoznak…..
Zwio 2013.02.04 08:24:37
Az utóbbi 20 év legnagyobb hóvihara zúdult Jeruzsálemre, csütörtökre virradó éjszaka. Az ott rendkívül szokatlan fagypont körüli hőmérséklet és vastag hótakaró miatt a város közlekedése megbénult, leállt a tömegközlekedés és az iskolák is zárva maradtak. A helyiek…..
Zwio 2013.01.11 11:27:57
Varánusz Matolcsykám, pofa be! 2013.01.11 09:17:52
Te, Gyuri, édesmamára szoktál gondolni néha? És nem sajnálod? Eszedbe jut időnként, hogy a rendszeres heveny csuklás rohamoktól bizonnyal neki van a legfejlettebb rekeszizma ma az országban, de azért nem ez a létezés legkellemesebb formája?  „Világunk nem ésszerű, nem…..
Zwio 2013.01.11 11:24:55
Orbán jobbnak látja, ha inkább nem mondja el, mit gondol erről a zárt kapus meccsről, nyilatkozza a sajtófőnöke, Havasi Bertalan. Mert gondolni azért gondol ám Orbán is, egyelőre nincs ő még annyira lepusztulva, hogy ne legyenek gondolatai, s mondjuk Eduardo Rosa Florest…..
Zártkörű sajtótájékoztatóján a magyarok katasztrofális mentális állapotával magyarázta döntését Orbán Viktor, a legnagyobb hazai pénzügyi cég, a FIDESZ első embere. ÁLHÍR Mint a vezérigazgató elmondta, nagyot csalódtak Magyarország lakosságában, jelenleg pedig úgy…..
Zwio 2013.01.03 13:19:55
Kiemelkedően fontos döntés előtt áll a Nagyvezér, márciustól végre teljesen lenyúlhatja a Magyar Nemzeti Bankot is a magát kétharmadnak nevező törpe kisebbség. Jönnek is szépen a tippek arról, hogy kik az esélyesek a kamatcsökkentést csak elméletben ismerő offshorelovag…..
Habonyárpi letette a garast: a rezsicsökkentés lesz a numeró únó népvidámító intézkedés. Uff! - bólintott a téeszelnök arcú dakota törzsfőnök, ábrázata felragyogott, mint eresz alatt fészkelő turulcsalád láttán szokott, és intett: Álljon fel kommandó, kiszűrjük a…..
Zwio 2013.01.03 11:16:50
Slovensko, do toho! Karácsonyfake 2012.12.30 10:41:16
Alaposan megvezették a jobboldali sajtómunkásokat: tömegesen ülnek fel egy brüsszeli városi legendának a Fidesz-közeli médiában. A szlovák rendszámtáblás Hazafi karácsony alkalmával is megragadta az alkalmat, hogy egy kicsit gyalázza az Európai uniót, jó fideszes módjára…..
Zwio 2012.12.30 20:12:17
Megszabadult eddigi háromszintes, ám sok gondot okozó Beverly Hills-i házától – és sztárszomszédaitól - Rihanna, hogy birtokba vegyen a városban egy még nagyszerűbb, majdnem 12 millió dollár értékű villát. Éppenséggel azon el lehet gondolkodni (és csak félig viccesen),…..
Orbán Viktor szerint "azzal a reménnyel lépünk át 2013-ba, hogy a bérek nőnek, a rezsiköltségek pedig csökkennek. Joggal mondhatjuk, hogy ez az év jól kezdődik". És mindezzel a nép akarata is teljesül, hiszen a nemzeti konzultáción résztvevők 83%-a, azaz 559 ezer ember…..
Zwio 2012.12.20 20:00:50
@Engedjetek el kutyák, a Lajoséknak töröm az utat!:
Ausztriában az egy főre eső GDP 49.688US$
Nálunk ez 14.050 US$

49.688/14.050= kb. 3,5

900€/3,5=257€

A 257€ pedig kb. 75e forintot jelent.

Teljesen rendben van a minimálbér nálunk.

"Nem a zsemle kicsi, elvtársak, hanem a pofátok nagy!" - hogy Marosán elvtársat idézzem.
Madách az ember tragédiájának Falanszter színében van az a jelent, amikor a tudósok ránéznek a gyerek fejformájára és az alapján döntik el, milyen szakma való hozzá. A kormány frissen kiadott közleménye szerint a legversenyképesebb, a legtöbb embert váró szakokon nem lesz…..
Miféle pitiáner maszatolásra szorul a rendőrség (és feltételezhetően nem saját hatáskörben teszik, hanem fentről szóltak) ahhoz, hogy kicsit jobb színben próbálja feltüntetni saját magát és a feletteseket???LOL Köztudott, hogy tegnap este a diákok közül 3-at a…..