Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt Kovacs

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy pohár tej tiszta fej. A tej élet, erő, egészség. Tudom, hogy ezekkel a kijelentésekkel sokan vitatkoznának, maradjunk annyiban, hogy mindenkinek megvan a saját elmélete a tejről. Sokak szerint meg se bírjuk emészteni a tejet, meg mit akarunk mi a tehéntől, az a tej a borjúnak…..
Futóblog Csütörtök reggel 6:32 2014.01.14 08:00:38
Sötét van, csak az utcai világítás pislákol, amikor a műholdak bejelentkezését várom. Megjöttek a műholdak, elindulok dolgozni. Szokás szerint futva, lassan már másfél éve. Írtam már róla, de nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mindenki legyen kedves 16 másodpercet rászánni…..
eLzsÉ tegnap éjjel nagyon jól fogalmazta meg a problémát, ezért hozzászólását most teljes terjedelmében kiemelném ide: A köszönés érdekes dolog, én is mindig morfondírozok rajta. Amíg a Szigetre jártam, ott eszembe sem jutott köszönni, annyian jöttek szembe, hogy semmi…..
Nehéz volt ezt a szöveget összehozni. Újból átélni mindent. Egyfajta terápiaként ki kellett írnom magamból. A Spartathlon magnetikus hatással van minden résztvevőre. Már-már megrázó élmény. Mi következik? Gondolatok a kiborító versenyről és a mentális kalandomról. Pársoros szakmai appendix.…..