Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ingatlanutca

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gázkészülékek típusai Aszerint, hogy a berendezés honnan nyeri a működéséhez szükséges levegőmennyiséget, megkülönböztetünk nyílt és zárt égésterű gázkészülékeket. A nyílt rendszerű berendezések összeköttetésben vannak az elhelyezésükre szolgáló helyiség…..
Íme néhány népszerű és bevált módszer arra az esetre, ha nem tudunk vagy nem szeretnénk sokat költeni ahhoz, hogy kellemesebbé varázsoljuk otthonunkat: "Ingyen" végzett munka: ha olyan szakipari munkát szeretnénk megcsináltatni, amely bontással jár és a beépített anyag…..
Ingatlanhirdetésünk információtartalmát növelhetjük a lakás alaprajzának csatolásával, ezáltal teljesebb képet tudunk adni a lakásról és komolyabb benyomást kelthetünk az érdeklődőkben. Az ingatlanirodák általában erre a pontra ügyelni is szoktak, a magánszemélyek…..
A lakásonként egyedi vízmelegítést olyan házakban alkalmazzák, ahol nincsen házközponti kazánnal vagy távhőenergiával biztosított melegvíz-ellátó rendszer. Hátránya, hogy a megoldás helyigényes és a hálózati melegvíz-ellátással ellentétben nekünk kell gondoskodnunk a…..
Nagy előny, ha van konkrét elképzelésünk az áhított lakást illetően, hiszen ez esetben – némi szerencse kíséretében – jelentősen kevesebb idő és energia szükséges a kereséshez. Ettől függetlenül az alapos átgondolást és tervezést ne akarjuk megspórolni, mivel egy…..
Ingatlan-eladási szándék esetén kézenfekvő és népszerű megoldásnak tűnik felkeresni egy ingatlanirodát, akik reményeink szerint (jutalékért cserébe) leveszik a vállunkról az eladás terheit és találnak nekünk egy potenciális vevőt. Bízunk abban, hogy a tapasztalataik,…..
Legtöbbünk számára a lakásvásárlás életünk egyik nagy döntése. Általában nem jellemző, hogy sok tapasztalattal rendelkeznénk, viszont ezen egyszeri, jó vagy épp kevésbé jó döntésünktől függ, hogy hosszútávon mennyi örömet vagy épp gondot okozunk magunknak. Bár a…..