Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NicolettaxX

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Bedő Imre A húsvéti locsolás a Férfiasság próbája? című, a Férfiak Klubja honlapján megjelent írásával ma délelőtt találkoztam. Mint minden húsvéthétfőn, ezúttal is egy kerti partin vettünk részt, melyen - a sztenderd forgatókönyv szerint - a gyerekek bokrok tövébe rejtett csokitojásokat…..
NicolettaxX 2019.04.23 13:12:34
@bölcsbagoly: "Kérdezz meg egy fiatal nőt, akit senki sem locsol meg, hogy ettől jobban érzi-e magát?"
Igen, jobban érzem magam.
NicolettaxX 2019.04.23 13:58:59
@bölcsbagoly: Ha az lennék az se jelentene semmit. Szerencsére vannak értelmes, normális férfiak (többség) és én eggyel élek boldog párkapcsolatban <3. Amúgy meg minek kérdezel faszságokat, idióta. :D
Ennek a blognak az ötlete még akkor fogant meg bennem, amikor otthon indie-ként a saját játékomon dolgoztam. Akkor én ezt egy sokkal személyesebb blognak gondoltam, amibe beleszórom a fejlesztés során ért tapasztalataimat, frusztrációmat és örömömet. Örülök, hogy végül kicsit átfogóbb lett a blog…..
Valamikor 1996 második felében a Blizzard úgy döntött, felül a kalandjátékvonatra, és elkezdtek dolgozni egy Warcraft Adventures nevű játékon. Rajzfilmes grafikája lett volna, és az animációk nagy részén egy orosz gyökerű stúdió, az Animation Magic dolgozott. 1997-ben akarták kiadni, de a projekt…..
NicolettaxX 2016.09.12 09:08:20
Megtöröm a légköri zavart, és újra megkezdem a sugárzást. Mondjuk ki: vége a nyárnak. És vége a nyári szünetnek is, ami kicsit hosszúra nyúlt sajnos, egyszerűen nulla időm volt foglalkozni a bloggal. Valamelyest a menekültválság is odakent, illetve egy projekt, aminek az…..
A Glu egy neves mobil játékfejlesztő cég, és korábban már kihúzták nálam a gyufát a gladiátoros Infinity Blade klónjukkal. Bár nagyjából megfogadtam, hogy többet nem nyúlok a cuccaikhoz, most, készüléktesztelés közben annyira a képembe tolta a Play a legújabb játékukat, a…..
Régen az Android egyenlő volt a meg nem értett mobilosok fellegvárával, kevés, de kimondottan értelmes és mondhatni tehetős, de bizonyára művelt és tájékozott ember használta, de így 2012-re a népszerűségének és a már olcsón is megvehető Androidos beugró szintű telefonoknak…..
NicolettaxX 2012.12.20 02:40:02
Sziasztok!
Először is a cikk írója nem arra célzott szerintem, hogy valaki csak azért bunkó lenne, mert most karácsonyra olcsóbb telefont fog kapni, hanem arra, hogy így olyanok is lesznek ebben a tömegben (sok ember között nagyobb a szórás ugye), akik csak azért kapnak androidos telót, mert ez a legkönnyebben elérhető és most ez a "kötelező divatcucc". Természetesen lesznek olyanok is az új felhasználók között, akik mondjuk már régóta akartak egy androidos telót és most végre megengedhetik maguknak, hogy nem is rossz kis készülékeket vehessenek magyar pénztárcához szabott áron. Inkább csak arról van szó, hogy geek/kocka/a technikai fejlődést jobban nyomon követő/hardcore felhasználói réteg által használt platform helyett itthon is tömegcikkek lesznek az androidos kütyük, nyilván sokkal szélesebb, változatosabb lesz a felhasználók köre ennek minden előnyével, de inkább hátrányával együtt. Szerintem nincs abban semmi rossz, ha ezt valaki kimondja, ez nyilvánvaló.
Viszont fejlesztőként annyit mondhatok, hogy tényleg a magyar felhasználók a leghálátlanabbak és leggonoszabbak (akinek nem inge...). Az hagyján, hogy milyen stílusú kommenteket írnak, de amilyen e-maileket kapok, az külön megér egy misét. Főleg egy ingyenes alkalmazásnál nem értem az ilyen dühkitöréseket. Ha nem tetszik uninstalláld, kész. Nekem még az 1 csillag + szar kombó is belefér a szabad vélemény nyilvánításba, de a k...a anyázást nem értem. Ilyen a magyaroktól fordul elő szinte kizárólag.
Valaki írta fentebb a kommentekben, hogy a fejlesztők szinte könyörögnek a leírásban, mégse olvassák el a felhasználók (elnézést, hogy nem keresem ki a nevét). Ebben teljesen igaza van. Sajnos eljutottunk oda, hogy az emberek 2 mondatnyi facebook posztnál hosszabbat nem hajlandóak olvasni (akinek nem inge...). Pl. van pár fizikai szimuláció alapú wallpaperem fenn. A leírás első sorában benne van !!! ... !!! jelek között (ennél feltünőbban már nem tudom írni), hogy ahol megérinti a kijelzőt, ott megjelenik egy tárgy (pl. egy mém, hópehely, stb.) és utána ez úgy mozog, ahogy mozgatja a telót (mintha hatna rá a gravitáció. Körülbelül napi 10-20 e-mailt kapok, hogy hogyan kell használni... Ez még elmegy, de a magyaroktól ez kb. így néz ki: hogy ....nálak szájba, hogy jelenik meg ez a retkes ...?!
A másik, ami kikészít a magyarokban, hogy mindent ingyen akarnak. Ne legyen az alkalmazás fizetős, ne legyen demó és ne legyen benne reklám, de azért legyen tökéletes és ahogy ő megálmodta. Eszébe se jut, hogy a másik ember az idejét szánta arra, hogy elkészítse azt a játékot/alkalmazást. :( Ez is magyar specialitás, más nemzetiségnél ritkán fordul elő.
Sokszor kérdezik ismerősök, hogy miért nem lokalizálom az alkalmazásokat magyarra. Az hagyján, hogy nem éri meg, ettől még nagyon szívesen megcsinálnám, de így hátha nem vonz annyi ilyen stílusú magyart az alkalmazás. Ez a szomorú igazság...
NicolettaxX 2012.12.20 13:18:48
@karacsi_maci: "sajnos ez ilyen, de a sok kis sulinetes csicskából lett azóta a sok kis vásárló, akik kifezetnek x$ -át az appért, akik ugyanazok a kis csicskák, akik odaírják egy másik apphoz, hogy szar."
Nem, ezek a típusú emberek mindent ingyen, reklámmentesen és full verzióban akarnak, pont úgy, ahogy megálmodták.
@Mindenről Orbán tehet!: "A posztoló meg egy igazi, beszűkült magyar, aki azt hiszi, hogy Magyarország a világ közepe, és csak itt gyűlik össze minden szenny, ami előfordulhat." Hát elég egyszerű megnézni a különbséget a magyarok és mások kommentjei között, ugyanis developer console-on látod az összes értékelést, ami az appra érkezett és tudod nyelvre is szűrni. Nem hiszem, hogy itt gyűlt össze a világ összes szennye, de mivel nálunk jópofa ez a stílus, ezért még bátorítást kapnak az ilyen emberek. Pl. te is majd tuti kapsz majd egy buksisimit a haveroktól, grat!
Remélem, hogy a Google+ accal történő kommentelés majd visszaszorítja ezt a stílust Google Playen. Bár itthon minél bunkóbb vagy, annál menőbb vagy, úgyhogy lehet, hogy ez csak rontani fog a magyar értékeléseken.