Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pörgekalap

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy a baj Észtországban! Azt tudjuk, hogy nagyon látványosan mennek laza talajon. Az sem újdonság, hogy előfordulnak teherautók raliversenyen. Viszont az újdonság - legalábbis nekem -, hogy ez a kettő összekapcsolódik. Ezek a srácok a versenyzésre abszolút alkalmatlan GAZ…..
Belsőség Anand tartja a szavát 2012.10.10 18:11:06
Lehet egy vállalati PR-es jó fej, úgyse vált ki akkora érdeklődést, mint maga a tulajdonos, aki bár csak a 68. az India leggazdagabb emberei-listán, de azért mégiscsak áll a neve mellett 825 millió dollár. Anand Mahindrával jó volt interjúzni, ráadásul a fél szerkesztőség…..
Igaz, hogy a Jawa 250 a gyári gyújtást leszámítva aránylag megbízható motor, de egy kis műhely sosem árt a közelben. Oké-oké, nagy kalapálosakat nem enged meg a kipufogóra berhelt rendszer, de poénnak elsőrangú. Még mondja valaki, hogy a cseheknek nincs humorérézékük.....
pörgekalap 2012.09.12 11:23:04
pörgekalap 2012.09.12 11:36:06
@Gomulka Béla: ad1: csehekről van szó
ad2: sztem ez legalább 3 dl-es pohár. Na persze, abból is lehet pálinkázni ...
de a pálesz se jó túl melegen
Mindjárt kiderül, miért a hétvégi véleményesek között szerepel ez a darab, amikor pedig van benne fullos félrefordítás is, csak először nézzük dori beküldését -  előre szólok, hogy utána még én is majd hosszan fejtegetem a magam mondanivalóját, valamint lesz több videó…..
Az autós showman 2012-ben sem tűnik el a Rali Világbajnokságról. Igaz ugyan, hogy jövőre az amerikai ralikrossz bajnokságra fog koncentrálni, de több vébéfutamon is rajthoz áll majd a gymkhanás ember. Az viszont már most biztos, hogy nem fog minden futamon, hanem csak hat…..
A Lucerne tó fölött magasan, a svájci Alpok csúcsai között áll a Villa Am See, a kortárs északi minimál családi betonfészke. A részben a domboldalba ásott villa nehezebb időkben főhadiszállásnak is elmenne, tekintélye, zord, mégis vonzó karaktere alkalmassá teszi. Ahhoz…..
pörgekalap 2011.11.08 09:13:08
„Aki jót tehetne, de nem teszi, bűne az annak." Lukács 12:47 A történetet nagyjából megismerhetik, ha megnézik a videót, de ide kikívánkozik azért belőlem az, ami talán kimaradt belőle. Mikor Papp Tibivel nekifeküdtünk és elkezdtük intézni Zoli születésnapi…..
Belsőség A nagy dobás 2011.05.22 13:52:00
Bizony, a sokak számára már régmúltban egy igazán nagy dobás volt Budapesten: a Népligeti körverseny. Nemzetközi szintű, komoly megmérettetés szalmabálákkal burkolt fák között, nem kicsi tempóval. A Lepoldsportvideó jóvoltából (akik Bálint Árpád gyűjteményét dolgozzák…..
Belsőség Kend el a szájukat! 2011.05.14 17:17:00
Alig értem haza az Opel buliról, máris a Zengő Dension Team honlapjára vetettem magam. Vannak, akik sejtik már, miért, a többieknek elmondom, hogy a hétvégén a motorsportok Mekkája ad otthont a WTCC-nek, márpedig Monza nem vicc. Monza maga a történelem, a legenda, patinás helyszznek…..
A kőbányai Illatos Csirke büfében ebédeltem, kell néha egy kis kacsanyelv és disznóköröm a tésztaleveshez. Visszafelé a Dózsa György úton ért az első terelés: belefutottam a rendvédelmi dolgozók szakszervezeteinek monstre tüntetésébe. A demonstráció céljaival kapcsolatban…..
pörgekalap 2011.05.06 19:07:46
@focibuzi:
teljesen igazad van, de én akkor is túl eccerű pali vagyok:
én azokra haragszom, akik miatt elkések a melóból, mert ott viszont az én kicsi seggem lesz qrvára megrugdosva.
Szép is volna, ha az utca ember a te logikád szerint gondolkodna, és azt mondaná: ezeknek a fiúknak igaza van, holnap fogom a benzines kannámat, és klasszul körbelocsolom az ország házát.
De sajna nem ez van, elég csak a kommentekbe beleolvasni.
Jobb napot!
370 Beach Street, Highland Park, Illinois, USA Építész: A. James Speyer és David Haid (1957) Lakás méretek: 492 m2 Lakás árak: 1,65 millió USD A "Meglógtam a Ferrarival" című film helyszínéül szolgáló ház (1986) (klikkelj a nagyobb képekért)  ..
Kiss Norbert a KEH Társadalmi Kapcsolatok Hivatalának vezetője. Az esztergomi ferences gimnáziumban végzett, harmincas éveiben jár. Kamaszkorában kosárlabdázott, majd sportdiplomáciai pályára készült, így került kapcsolatba a Magyar Olimpiai Bizottságot 1989 óta irányító…..
A rendvédelmi szervek fegyveres dolgozói húsz év szolgálati viszony után korkedvezménnyel mehetnek nyugdíjba. Sok vita volt erről az elmúlt években, szerintem megérdemlik. Az ehhez szükséges többletjárulékot a munkáltatójukat (rendőrséget, honvédséget, pénzügyőrséget)…..
pörgekalap 2010.11.28 19:47:46
@Kiss Géza Ilona:
Nyugi! Nem lesz itt se blog.hu, se internet. Igaz, mi se leszünk itt. (ha van egy kis eszed/lehetőséged)
A hír: A pápa szerint indokolt lehet az óvszer. Egy mondatban: Gyorsan megkérdeztem három óvszert: szerintük nem indokolt a pápa...
pörgekalap 2010.11.21 23:00:57
:-)
Jó reggelt.A kérdés a következő.Hétfőn a Hungaroringre kivittem a TC hőmérőjét. Úgy háromnegyed ötkor, az újságíró-autóztatás vége felé elővettem, odaballagtam a Porsche Carrera GT2 RS jobb hátsó kerekéhez, ráirányítottam, és megmértem a hőmérsékletét. Aztán jól…..
pörgekalap 2010.10.23 02:43:43
Drága Doktor Úr!Kérem nézze el, hogy levelemmel zavarom! De állapotom kétséget kizáróan furcsa, mi több, már-már számomra is aggasztó! Pedig szedem azokat a természetes alapú kiegészítőket amiket felírt. Csalódással állapítottam meg, hogy egy centit sem nőttem, cserébe…..
A minap, egészen pontosan hétfőn volt az a remek Porsche-program, ahol Walter Röhrllel autózhattunk. És nem jöttem el üres kézzel. Megkértem ugyanis a világbajnokot, hogy legyen kedves az autogramjával update-elni a belépő flepnimet. Fogadjuk el, hogy ezzel a plasztiklap kis…..
pörgekalap 2010.10.22 22:50:52
@Csumpi Hálidéj: :-) csak nem!
sztem a Röhrl körideje lesz a kérdés
a válasz pedig 1:59:61
a póló a tied, a Vályipistának meg coki!
pörgekalap 2010.10.22 22:56:44
pörgekalap 2010.10.22 22:57:49
Walter Röhrl jókor volt jó helyen. Gondoltam, ha már itt van a Hungaroringen, megengedem neki, hogy vigyen egy kört a Porsche GT2 RS-sel. Ja, hogy 620 ló... és hátsókerekes? Akarom én ezt?! Vélemények az azonos című írásunkról...
A lehető legtöbb hiba egyetlen ingatlanfotón Jól hangzik, jól is néznek ki a modellek, de egy-két fotó azért elkelne Nagy-Magyarországgal díszített családi ház Öt éve eladhatatlan a Győzike-villa (korábban ugyanerről itt) Falikutas, lugasos kert a Belvárosban…..
pörgekalap 2010.10.16 18:14:27
@Mj:
Kedves Mj, nem cincálnám a válaszaidat, tk., te sem mondasz mást mint P Mormota,de itt nem is ez a lényeg.
Ki- illetve sajnos kik azok a barmok, akik 2010-ben komolyan gondolják ezt az egész revizionista hülyeséget? És mit akarnak vele elérni?
Puerto Rico-i Arecibo Obszervatórium ad otthont a világ legnagyobb és legérzékenyebb rádióteleszkópjának. A Puerto Rico-i esőerdő közepén, egy természetes vízelnyelőben fekszik.Egy 305 méter átmérőjű parabolaantennával rendelkezik, melyet 40 ezer darabból összeillesztett…..
pörgekalap 2010.10.14 22:25:35
Csak egy megbízhatóan működő kisautót szerettem volna, ami a hosszú állásban és napi használati zajokat megszokott első tulajos birtoklásban cseppet elkanászodott. Leszakadt a kipufogó, nem működött a termosztát, nem zárt a hűtő és nem mérethelyes gumi volt rajta. Nem ment…..
A mostanában megjelent Mafia 2-vel kapcsolatban lehetne sok jót, és még annál is több rosszat is mondani, de mivel ez a rovat csak érintőlegesen szól a játékokról, inkább hagyjuk is, mekkora létjogosultsága van egy hatalmas városba megálmodott autós-maffiás játéknak…..
Visszaadtam a BMW 320d Efficient Dynamics tesztautót (teszt hétfőn), amivel sikerült 5,6 liter gázolajjal eljárnom városban. Persze még nyáron, amikor még kisebb a forgalom, de a nagy őszi dugókban is el lehet vele járni 6 literrel, arról nincs kétségem. Tízmilliós az alapára, de…..
Az idei, hetedik találkozónk (megy az idő rendesen), több szempontból is vízválasztó volt. Az összegzést a poszt végére megpróbálom megfogalmazni, ám előtte igyekszem időrendi sorrendbe rakni az eseményeket. Ez soha nem könnyű, hiszen a cselekmény mindig több szálon futott,…..