Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dsy

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai kiadás nem hoz sok újdonságot, ami valószínűleg annak tudható be, hogy a fejlesztők nagy része továbbképzésen van. Ennek megfelelően a teljes változáslista sem lett túl hosszú. Az egyetlen említésre méltó újítás az opr.stash API, amivel a gyűjtőlaphoz kapcsolódó…..
dsy 2013.12.02 21:50:08
@bonivek: Szia. A SEAMONKEY-t próbáld ki. Van benne beépített levelező, a firefox motorját használja.
dsy 2013.12.04 21:23:36
@Teddy Beer: Majd ő eldönti,hogy tetszik e neki vagy nem.
dsy 2013.12.04 21:24:07
@bonivek: Szívesen.
Talán a cikk megjelenési idejéből is látszik, hogy kicsit problémás újra felvenni a lépést. Mármint a folyamatosan érkező előzetesekét, amitől alaposan elszokhattunk az év első felében. A múlt héten azonban megjelent a radikálisan megváltoztatott Opera 15 első kiadása, ami -…..
Be- és felterjeszteni ugyan nem, de kiterjeszteni annál inkább érdemesebb az új Operát. Valószínűleg a „Presto és a Blink tábor” tagjai is egyetértenek abban, hogy most minden korábbinál nagyobb szükségünk lesz a jó kiterjesztésekre. Senkit nem szeretnék álomvilágba…..
Magyar Opera Opera 12.15 RC (b1742) 2013.03.20 01:20:56
A közelgő WebKites verziót (amiből még pre-alfát sem kaptunk, a végleges pedig még ennél is messzebb van) valószínűleg egy újabb, felfedezett biztonsági rés késlelteti, aminek a következtében a jelenlegi előzetes született. Elvégre mi más indokolná a nagy hajtásban…..
Remélhetőleg a negyedik előzetes - egészen pontosan kiadásra jelölt verzió - már célba ér. A fejlesztők állítása szerint már valóban nagyon közel van a stabil változat. Erre utal az is, hogy a ma megjelent kiadás összesen három hibajavítást kapott. Ebből talán a…..
Magyar Opera Opera 12.02 2012.08.30 19:30:35
Bár itt szinte mindenki az Opera 12.5 előzeteseit várja új funkciók és támogatott szabványok reményében, az Opera nem feledkezhet meg arról a többségről sem, akik a hivatalos végleges 12.0x szériát nyúzzák. Néha szó szerint, mert sajnos az utóbbi időben bevett szokássá…..
Soha nem értettem, hogyan adhatnak ki akármilyen RC-t is ismert hibákkal. De biztos megint én vagyok túl maximalista. Szóval következzen a lista. (el)Ismert hibák: Nincsenek FreeBSD buildek (még) Google Maps-on nem lehet húzogatni a térképet 64-bit Windows build összeomlik, ha…..
Közel 40 napos szünet után ma végre megkaptuk az idei év első 12.00 előzetesét. Az eltelt időhöz képest nagyon kevés változással, de legalább kaptunk egy olyan újítást, ami már sokan elég régóta vártak. Ez pedig nem más, mint mostantól értelmesebben priorizálja a history-t…..
dsy 2012.01.29 15:27:01
@Teddy Beer: Igaz a kinézete nem nagyon változik, de van olyan téma hozzá ami elég széppé teszi. Irigylésre méltó dolog pedig szerintem a jó működés, amit az operáról nem lehet elmondani. Operát nem lehet egy hétnél tovább elviselni mert mindig csinál valami hülyeséget.
dsy 2012.01.29 17:56:05
@Teddy Beer: Én aláírom, hogy az opera sokkal praktikusabb megjelenésű, és hogy a seamonkey ilyen szempontból elavult, de hogy az operával nem lehet sokáig nyugodtan böngészni mert midig van valami nyűgje. Egyébként szívesen használnám én is az operát mert tetszik, csak olyan mint egy szép nő, akivel nem lehet együtt élni mert csak jól néz ki de buta.