Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Facel Vega

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több, mint 80 éves dicsőséges működése után októberben bezár minden halpiacok halpiaca, a tokiói cukidzsi, és átköltözik új helyére, ahol persze már semmi sem lesz olyan, mint régen. ..
Baszkföldön készítik, itt írtam részletesebben San Sebastiánról és a pintxobárról, ahonnan származik, most pedig itt van a recept is!..
Bizony, nem Pataky Attila az egyetlen STÁR, aki a rockzene lápos mocsarából dobta fel művészi csörlőjét a mulatós hegycsúcsára! Szóban forgó előadónk ugyanis hat kemény évig a Prognózis tagja volt. (Példának okáért ebben a kultikussá érett klipben is felfedezhetjük... jóllehet Vörös István…..
Lelövöm a poént, mert ettől még senki nem lesz okosabb: egy Kia Capitalt látnak. Még az sem visz senkit közelebb a megoldáshoz, ha elárulom: a Capital voltaképpen az 1982-87-es Mazda 626 levedlett gyártósorán készült Dél-Koreában 1987-től 1995-ig, tehát ez nagyjából az az…..
Bálint fiammal autóztunk hazafelé a szokásos szombati gimnáziumi felvételi előkészítőjéről, álltunk a Rákóczi úti dugóban, amikoris figyelmes lettem egy ma már mind ritkábban látható, csodás jelenségre. „Odanézz, az a szörnyűség a legérdekesebb autó, amit látsz,…..
Belsőség A főnök verdája 2015.01.15 11:56:57
Nincs abban semmi rossz, ha az ember többre vágyik, mint amit az anyagiak engednek, ilyenkor jön jól a kreativitás. Ha autóról van szó, a legtöbb próbálkozást a JDCS-n végzi, viszont van az a szintje a tákolásnak, ami csúnyasága ellenére is tiszteletet ébreszt. Mint a W123-as…..
Facel Vega 2015.01.15 15:48:53
Annak idején, amikor márkahű PR-osok és saját magunk, valamint a Becsületesnepperrel karöltve megcsináltuk az első vaktesztünket, azonnal eszünkbe jutott, hogy hű, de kellene még ilyen használtautókkal is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
"Azt beszélik a városban, hogy a közmédiában névsorok vannak, és a „k” betűsök között én is ott vagyok" - írta nemrég a Bors arra utalva, hogy Koncz Zsuzsa énekesnő pontosan tudja, tiltólistán van a közmédiánál. Az eset előtt nem sokkal Bródy János Facebook bejegyzése…..
Facel Vega 2014.12.18 14:07:42
@diósmetélt: Attól, hogy Bródy János és Koncz Zsuzsa megítélése az SZDSZ-közeli közjáték miatt negatív közöttünk, nemzeti érzelmű emberek között, attól még Bródy kiváló dalszerző és Koncz Zsuzsa remek előadó. (És innét még egyszer is köszönet a Gyermekjátékok című albumért, amely kisgyerekkoromban meghatározta a könnyűzenei ízlésemet. :))
Médiaviagra Pillanatok 2014.10.01 12:58:02
Alice X. Zhang ecsete által megörökített emlékezetes momentumok és karakterek filmekből, sorozatokból, játékokból. Galéria az alábbi kép alá rejtve.  ..
Rég volt új poszt az Autonánia-rovatban. Pista már nem álmodozik, hanem ha felhorgad, vadul vesz is. Dani áttette a fókuszt autókról robogókra. Bende Tibby épp a Bogara megültetésével, majd visszamagasításával, majd újbóli megültetésével, és az ehhez kapcsolódó filozófiai…..
A magyar James Bond lecsapA hatvanas évek hidegháborús hangulata kedvezett a kémfilmeknek, azon belül is leginkább a James Bond-sorozatnak, melynek – akármilyen fura is – kelet-európai megfelelője is volt. Révész György krimije tulajdonképpen a 007-es széria paródiája is lehetne – sőt, az is, a…..
Facel Vega 2014.07.01 15:10:21
Tisztelgés a világbajnokság igazi királya előtt, egy perc Mexikó szakvezetőjével az emóciók tengerében.   Ha nem csúszna az indav' itt van pxtr, mert a youtubost persze egyből leharapta a Blatter. Mielőtt pedig még ránk sütné valaki, hogy divatherrerások vagyunk: így…..
Facel Vega 2014.06.27 13:22:12
Elképedtem, amikor életemben először láttam termeszvárat. Ezek az apró rovarok hogyan hordanak össze egy ember nagyságú kupacot? Félelmetes, ahogy ott zsizsegnek körülötte. Itt valami nincs rendben, ha így folytatják, bekebelezik a következő falut. Nézd már, ott az a hatalmasra…..
Facel Vega 2014.05.22 10:03:39
@Tomato77: Mi gazdagabbak voltunk, mert apám hozzájutott egy Daciához. 1980-at írtunk és anyám eladatta faterral a tízéves 164-es Volvóját (levetett minisztériumi autó volt), mondván a Dacia legalább új és keveset fogyaszt... Én is mentem vele tízéves autóbuziságom minden komoly szakértelmével. Búzavirágkéket akartam. Találtunk. Nem indult. Hoztak akkut, mindent, de nem. Akkor adtak egy másik kéket, amivel elmentünk a benzinkútra, de nem lehetett leállítani a motort. Talán a negyedik kocsit tudtuk elhozni. Akkor fatert már csak az érdekelte, hogy működjön. Így aztán egy fosszínű, hányásszínű kárpitos példányt gurítottunk haza. Apámmal versenyt utáltuk, aztán fater még abban az évben fellázadt és beszerzett egy tizenéves fecskefarkú Mercit.
Facel Vega 2014.05.22 10:10:51
@Phteven: Igazad van! Olyat vegyen az ember, amit megengedhet magának, de muszáj, hogy szerethető legyen. Én folyamatosan 2x - 3x autókkal járok, de az nagyobb fogyasztást (Volvo 240) bőven kárpótolja, hogy nincs értékvesztés, igen ritka a javítás - és az is filléres - nomeg olyan géperejűt hajtasz, amiben minden méter megtétele öröm.
Lehetünk szerelmesek olyan emberbe aki nem vonzó a számunkra? Igen! Na és akkor most kedves olvasó ne borzadj el, eleinte én is azt gondoltam, hogy ez lehetetlen, de amíg az ember nem tapasztalja meg addig nem értheti meg teljesen ezt a helyzetet. Van aki ezt nem vallja be magának, de…..
Szimpla felsorolás, némi magyarázással. Ennyi ez a cikk, de szerintem mégis remekül megmutatja mindazt, amit kell. Egy igazi filmszerető ember nem a rossz, hanem a jó filmekben méri a szezont és azokból szerintem a 90-es években volt a legtöbb. Biztos, hogy ebben közrejátszik az is,…..
Facel Vega 2014.05.19 13:10:35
@Nyílméregbéka: Hál Istennek maga legalább kihagyta az Oroszlánkirályt!
Facel Vega 2014.05.19 14:08:03
@Barbaarb: Sosem értettem ezt az angol humor mániát. Csak jugoszláv filmből több legalább olyan humorosat láttam, mint a Monthy Python filmek (pl. Maraton család, Mester és Margarita, Sedam i po, stb., nem is beszélve az örökbecsű Forró szél sorozatról....), pedig a jugoszláv humorról sosem beszélünk. (És akkor még hol vannak a szintén kiváló humorú középeurópai, orosz, skandináv, francia, benelux, olasz, stb. filmek!)
Belsőség Így add el az autódat 2014.05.14 10:21:57
Vannak, akik az éjszakai utcán, esőben fotóznak mobiltelefonnal. És vannak, akik megadják a módját. (A végén a please epic!) ..
Facel Vega 2014.05.14 22:31:50
Ön szerint mi zavarja legjobban a budapesti tömegközlekedőket? A ganés ülések? A zsúfoltság? A részeg hajléktalanok? Esetleg az össze-vissza feltúrt utak? Netán a követhetetlen járatátszervezések? Hideg, hideg, és egyre hidegebb… Április végén egy 97E jelzésű Ikarus 280-as…..