Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jirlan

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes A wannabe emigráns 2013.09.23 13:07:10
Sajnos szinte mindnyájunknak vannak olyan rokonai, vagy barátai, akik a reménytelennek ítélt hazai gazdasági helyzet miatt nálunk szerencsésebb országokban kénytelenek szerencsét próbálni. Ők, azok, akik akár napi 10-12 órát is güriznek, és zsíros kenyéren élnek, hogy egyszer,…..
Jirlan 2013.09.24 12:17:30
A gyerehaza.org -on lehet látni a posztban emlegetettek tipikus beírásait. "itt diktatúra van mer' nem lehet drogot kapni a sarki tuskóban, és még Józsi sem házasodhat össze Bélával (vagy egy kecskével). :P

Szociáldarwinizmus hívő szakbarbárok jellemzően, emellett ?hazájukat? lenéző sznobok. Gyalázkodnak itt és máshol a jobboldal ellen, általában ékezet nélkül. Gyökértelen, ide-oda költözködő, mélyebb emberi kapcsolatok nélküli idegbeteg világpolgárnak lenni sokkal rosszabb mint itthon maradni.

Csak és kizárólag a neoliberális fórumtrollokra értem a fentieket, nekem is vannak kinnt rokonaim. XD Sajnos elég sokan, ráadásul idősebbek is!

No nem játékgépüzemeltető maffiózók, kaszinóútulajdonosok vagy egyéb hasonlók, az olyanok biziszét nagyon helyesen korlátozták '10 után. A társadalomnak nem érdeke a szenvedélybetegségek terjedése. A társadalom létét tagadó individualista libsik véleménye annyit ér mint maga a papír amin áll. :D

Úgy látom vidékről sokan elmennek, Bp-ről és Győr-Sopron megyéből mondjuk kevésbé. Sz'al igen, a pénz miatt. Viszont aki itthon is messze átlag felett kereshetne mint pl it-sek, programozók mégis elvándorol és vissza se akar jönni, annak tényleg nem sok köze-kötödése lehet országunkhoz. Hát akkor ne is mocskolja azt.

Aki fiatal direkt nem politizál és nem is kíváncsi rá miben él, azt majd megfogják a mosoporreklámok intelligenciaszintét is alulmúló politikai üzeneteikel azok, akiknek több pénzük van médiára. Azokat ugye tudjuk kik. A saját érdekei ellen fog szavazni - valamelyik ballib nemzetvesztőre, azokra akik miatt olyan állapotok álltak elő hogy el kell mennie külföldre ha boldogulni akar. :(
Jirlan 2013.10.01 16:29:19
Blogtulaj + többiek jé, ezekről beszéltem, íme tessék. Szerintem itt a bloghúúúúún akár szervezett vagy fizetett ballib trollok is előfordulnak, főleg ott feltűnő ahol egymás klónjai alkotnak valahol. A shiftfóbiások. :P

Nem sok értelme van vitatkozni velük, úgyse fogják fel hogy maguk alatt vágják a fát. Buta ám a bosszú népe, nem bölcs csak aljas és ravasz.

Nincs igazság bennük, mert az ördög az ő szellemi apájuk aki kezdettől fogva hazug volt. Mindegy is, hogy egyből lezsidózással, vagy csak visszafogott ellenvéleménnyel reagálunk rájuk, az eredmény ugyanaz - semmi érvet sem fogadnak el se tőlünk se mástól. Max. a pontosítás kedvéért nem érdemes általánosítva kivetíteni őket erre a bizonyos sokat emlegetett népcsoportra.

Igen, mivel vannak és nem láthatatlanok, azért néha szokták emlegetni. Még akár dicsérni is. :Đ

Bármi itteni beszólás rájuk csak reakció a neoliberális agyatlan droidok nemzetgyalázására, az a szarmagyar aki itthon vagy másutt gyalázza a magyarokat, az országot általában. Általánosít!!!!! Nekik lehet?! Az ilyen tán akkor is mélymagyarozik, ha egyedül van. :)

Mélycionista neolib lúdmillások.

Orbán bábu megvuduzó, Solymosi Eszter vérét vevő, ávópincében embert daráló, El Qro szemkilövető, és legbelül a minden rajtuk kívüli nép iránt talmudi sötétségből eredő engesztelhetetlen gyűlöletete hordozó szamuely - kunbélaoid típusúak. Valahogy tudatilag - szellemileg egyek, csak több testben vannak.

Ezeknek még a fidesz is náci pedig a valagukat kinyalja!!!!!! Nem lehet, és nem is szabad megfelelni az elvárásaiknak, követelőzésüknek ami valójában a mi pusztulásunk.

Különben is, rendes magyar ember tapasztalatot szerezni vagy kalandvágyból, a családját támogatni, PÉNZT KERESNI megy el legfeljebb, és nem másért. De amint lehet hazatér, és főleg nem árt onnét Magyarországnak ugyanúgy kicsiben, mint a nemzetközi lejáratókampány cionistái nagyban. Wass Albert nem megvetendő, szintén érthető a 70-80 ezerért robotoló vagy épp munkanélküli magyarok külföldi munkavállalásának motivációja, és más akinek muszáj volt menni nem megvetendő, tom lantos és paul lendvai valamint 'karmester' schiff például igen undorítóan viselkedtek, a MI kárunkra. A ti fajtátok vélt hasznára dolgoznak, ám az utálat mindig azt érinti jobban aki elérhető, szerintem nem éri meg dehát ti tudjátok. Most konjunktúra van, de ami fennt van lesz még lennt is. XD

And anyway. "Kik támadják Magyarországot és miért" "Háború a nemzet ellen" "Ávósok" ezek szellemi unokái a libernyák trollok is :DDDDD

Ne azt nézd a hazád mit tehet érted - názd azt TE mit tehetsz a hazádért. Szegény Kennedy elnök szavai, őt is a cionista zsidók ölették meg.

Ismerős az önként vállaltan hazátlanok alapállása : "szdsz vagy mucsa"

tortenelemportal.hu/2013/02/raffay-erno-demokrata-interju/

Lényeg az, hogy mi volt előbb, ki tmadott előbb. Ki hívta őket ide amúgy is, maradtak volna inkább Galíciában.

Ez itt off, bár nem egészen : it kávéről ismerős nikk ez a tildy, hát az is egy nagy hely, és van nála is sokkal rosszabb ottan : tele van piacbolsevik agyamosott elkényeztetett burzsigyerekkel, megy a fröcsögés a kormányra folyamatosan a hitközség részéről, ám a mezei magyar gyereknek tilos politizálni. Maga a lap is elfogult természetesen, dajkó elvtárs félék minden cikke tömény uszítás, az is valahol az amerikai népszava mélységeiben. 10 előtt a kormányt ekáző revolvercikk szerzői bezzeg kussban voltak, illetve 9-ben tiltották le a politikát - mikor már nagyon népszerűtlen volt az álbaloldali vadkapitalista tolvaj honvesztő kúrmány.

Ezektől a belpesti agyhugyköves liberráltaktól amúgy is el kéne venni az állampolgárságot, húzzanak csak el, nagy szarok ezek zsidónak és magyarnak is. Az a nem mindegy hogy csak származásilag zsidó-e valaki, vagy konkrétan megszemélyesít egy olyan zsidót aki miatt a zsidókat utálják!

Amilyen az Adjon Isten... azon sem csodálkozom, ha a közismert keserű történelmi tapasztalatokon alapuló utóítéletek okán valaki nem bízik meg bennük! Pedig írja a biblia, hogy a nemzetközi bajkeverők nem is zsidók hanem a sátán zsinagógája. 8)
Mert gyűlöletük szinte vágható, gyúrható, mérhető, darabos. Elég csak egy-egy óvatlan szót szólni, és érzed, ahogy csoportosan letámadnak, szétszednek, marcangolnak, porig aláznak. Ha hagyod. Egy idő után már szólni se kell, egyedül azért fognak támadni, mert az vagy,…..
Gerendás Péter zenész tegnap egy, a Facebookon közzétett írásában jelentette be, hogy felhagy magyarországi karrierjével és külföldön próbál szerencsét. Önmagában a levél is illeszkedik a Határátkelő profiljába, de nem ezért szeretnék írni róla, hanem a kapcsolódó…..
Amikor az előző bejegyzést kiraktam, nem gondoltam, hogy moderálni kellene a hozzászólásokat. Úgy gondoltam, ha én itt több ezer embernek elmondom a gondolataimat, akkor lehetővé kell tenni ezeknek az embereknek, hogy ők is elmondhassák az ezek olvastakor bennük megfogalmazódókat.…..
Január 16.-án nyilvánosságra hozták a Jobbik Magyarországért Mozgalom tavaszi választási proramját, mely átlátható és az ország érdekeit, valamint a kisemberek érdekeit helyezi előtérbe!!!Itt tudjátok megnézni illetőleg letölteni: www.jobbik.hu vagy…..
Mindennapi történet arra, hogy teszik tönkre a cigányok egy magyar lakóközösség életét. Persze nem az őrzött budai utcák biztonságában éldegélőkét. Ők csak kibicelnek, sajnálkoznak szegény cigányokon, és erőltetik a pozitív megkülönböztetést. Ha viszont cigány…..
Nevessünk együtt a látszólag is buzikból, cigányokból és zsidókból összeverődött csürhén :)..
Természetesen húsvét szent ünnepére is ünneplőbe öltözött kedvenc hírportálunk demokrata és kiegyensúlyozott blogketrece. Ezúton is köszönjük nekik, már akik éppen nem a Fidesz-székház előtt tüntetnek a hatalmas hömpölygő, kormánybuktató, özönlő…..
Jobbegyenes Halálnak kufárai 2013.04.12 15:11:42
Meghalt egy ember. Társunk. Felebarátunk. Mindegy ki, vagy mi. Nincs jelző.És nincs de.Szalai Annamária fájdalmasan fiatalon távozott, becsülettel, hatalmas tartással viselve súlyos betegségét, elment.Egy 'de' azonban van. A balliberális oldal 'de-je'.Ez a szó, az ő szavuk, a halál,…..
Feri tegnap óta éhségsztrájkol a Parlamentnél. Pénteken találkozzunk ott 18.30.kor, és kajáljunk egy óriásit -természetesen látótávolságban.Amilyen jó fej, a végén még egyéként az is lehet, hogy behív minket az ebédlőnek berendezett sátrába. A piknik ki-ki alapon megy,…..
Jirlan 2012.12.30 06:38:24
vágasd le a randa szakállad dánielpéterbácsi

kuruc.info/r/6/105928

nektek sem ez sem más európai ország nem a hazátok terrorista sivatagi söpredék, vérfertőző elmebeteg csürhe a talmud népe a cionizmus ideje járt le és ti fogjátok megkapni, rátok haragszik az emberiség, mert sok embernek és sok népnek ártottatok már

bűnbak csak a ti delíriumos, jehovaimádó álvallásotokban van, miként kol nidre is, ezért nem szabad a fajtádban megbízni, mozog a szája tehát hazudik.

"Alapszabály: Gondoljunk csak bele. Ugyan miféle isten lehet az, mely mások gyűlöletét várja el a szeretet helyett? Aki hatalmat ígér mindenki felett és nem megelégedett, békés életet és boldogságot? Isten ilyet nem követel. Isten nem is, de valami más az igen. Valami nagyon más. Lásd: János VIII:44!

Jézus a zsidóknak

"A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja."
(János evangéliuma 8.44)

„Csak bűnbakok vagyunk”

- Bűnbak. Ilyen kifejezés nincs a kereszténységben, sem az iszlámban, sem a buddhizmusban, se a hinduizmusban, nincs egyetlen egy másik vallásban. Csak és kizárólag a zsidóban. Minden más vallás úgy tartja, hogy mindenki a saját bűneiért felel, a tettei terhelik a lelkiismeretét, a karmáját vagy bármi mást.
Ezzel szemben a zsidó vallás az egyetlen, ahol elég beletörölni a kezed egy szerencsétlen csirkébe Purim alkalmával, majd mélyzöld, vagy inkább sötétzöld, vagy inkább egyszerűen csak sötét állatvédő négy mancsos egyetértésben nagy lendülettel falhoz csapni szegényt és volt bűn, nincs bűn, Jehova előtt szende tiszta szűz a tömeggyilkos is."
Aki már használt Operát akár csak egy rövid ideig, az biztos szembesült már a beépített extra tartalmakkal, gondolok itt elsősorban a gyárilag előtelepített Gyorshívó bejegyzésekre, könyvjelzőkre illetve a keresőmotorokra. Aki jobban szemügyre is vette ezeket az láthatta,…..
Jirlan 2012.12.19 07:11:47
"pártatlan" viszont neoliberális érdekű index origó hvg fn népszabóság stb híroldalak ugyanúgy manipulatívak... sz'al jobbik.hu-t, barikádot, magyar nemzetet, magyar hírlapot, heti választ, demokrata.hu echotv.hu és egyéb polgári szájtokat nyugodtan lehet addolni a médiaegyensúly szent nevében

mainstream & politically correct wikipedia ellensúlyaként anti-establishment & conservative metapedia, mert nem mindenki pc-s komilfó, öltönybe született nyakkendőt nyelt fővárosi "liberális", nemzeti identitás nélküli önfeladó holmi talmi üveggyöngyökért cserébe, a nyugat úgyis csak lenéz és kihasznál minket

én elhiszem, hogy a lé léte meghatározza a tudatot, akinek jól megy a globálbrutálliberál hipszterkapitalista művilágban az nem érti mások mit elégedetlenkednek :D

a politika meghatározza az emberek életét, aki nem politizál, lemond a szellemi önállóságáról e téren, véleménye úgyis lesz majd, amit olvas, lát, és hall, részben a médiából, részben más emberektől akik médiát fogyasztottak, és na vajon milyen médiából van több, szinte hiába van kurucinfo és társai nem tesz semmit, 10 millióból csak 55 ezer ember lájkolja. nagy érték, ha egy média semlegesnek mutathatja magát aztán mást sem tesz csak gyengíti a jobboldalt, ugye index, hvg, origó mást sem tesz csak lázít a kormány ellen, itt blog.hu-n is mennyi index által szponzorált ballib blog íródik.

nemzeti.net/kategoria/fogyasztovedelem nemzeti.net/kategoria/zold innen is pár oldal talán belefér, habár a demagóg, tótaw-stílusú indexes vastagbőr blogot én kivenném onnét, kakukktojás sőt kakukkfióka

az androbit pc--s viszont nem (mindig) politika, ez is jó

azért tűnik mindegyik alterglob jellegű politika konfrontatívabbnak, harcosabbnak, konfliktuskeresőnek, beleértve jobbikot fideszt Ángyán féle real zöldeket egyéb civil mozgalmakat, mert nemzetközi érdekek kiterjedt rendszerével szemben a helyi érdekeket képviselik Dávid vs Góliát

dehát itt élünk, nem vagyunk milliárdosok, banktulajdonosok, és effélék, hogy mindent mi nyögjünk ki, tandíjért emgy most a cirkusz, 2-3%-os évi ingatlanadóhoz 100% rezsi áremeléshez és megfelezett minimálbérekhez mit szólnának vajon a mostani tiltakozók, a hatalomra törők ezt akarják bevezetni, sok más neoliberális intézkedés mellett, tandíj is lenne természetesen, már 2007-ben akarták volt is erről népszavazás...

Isten áldd meg a magyart, hogy a szocik vissza ne jöjjenek!!!!!!! akkor nem az lenne a legfőbbgondunk, milyen böngit használjunk, hanem hogy milyen bőröndökbe pakoljunk...