Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freddiffi

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még jó pár évvel ezelőtt voltam egyszer egy konferencián, amin a brit egészségügyet mutatták be Budapesten. A sok dicséret hallatán elgondolkoztam, mert akkor már volt személyes (és nem túl jó...) tapasztalatom egy neves londoni kórházról. Mindezt csak azért írtam le, mert…..
Tatár Csillának nagyon bejön Mila Kunis, harsogja a mai Bors! Leszbikus ábrándozások reményében ide kattintson! Becsajozott Az ének iskolája nyertese, Farkas Zsolti! - ez a mai vezető hír a Blikkben. A bulvárlap úgy tudja, a mindössze 14 éves tinisztárt műsorbéli…..
freddiffi 2013.06.20 23:30:05
@EligorDoky: viheted, látom nincsenek nagy igényeid, és ne aggódj, a sok "homokos" meg inkább baszná az olyan gusztustalan egyedeket, mint adriana lima, sofia vergara, miranda kerr stb.
Pamela Anderson szinte semmit sem változott Baywatchos C. J. Parker szerepe óta - pedig annak már több mint húsz éve... A sokszoros Playboy nyuszilány (sok férfi örömére) újra levetkőzött, ám egy teljesen más olvasóközönségnek. A brazil Vogue kérte fel őt, hogy júniusi…..
Fotó: estately.com Egy amerikai ingatlanos oldal, az Estatly blogja összeszedett 17 olyan szomszédtípust, akit jobb elkerülni a lakásvásárláskor. A listát erősen befolyásolta, hogy mihez volt épp vicces képük, mi a beszédtéma az USA-ban manapság, meg hogy egyáltalán miből lehet…..
freddiffi 2013.05.07 12:47:20
@Terézágyú: rólad jut eszembe a számomra legidegesítőbb szomszédtípus: a kötekedő, kákán is csomót kereső banya, aki egész nap az erkélyen ül és azt nézi, hogy mások mit csinálnak, mire szólhat be éppen. bár nem szomszéd volt, de ő is a házban lakott, kibaszott idegesítő volt. már rég óta tervbe van véve, hogy visszamegyek és összekenem kutyaszarral az ajtaját a retkes kurvának, bár a fentebb olvasott lábtörlőre szarás se rossz.
freddiffi 2013.05.07 12:59:42
@Terézágyú: oké, ha a szomszéd egész nap/állandóan valami hangos dologgal baszakszik az kurva idegesítő, aláírom. én most konkrétan arra gondoltam, hogy a fűnyíróra panaszkodtál, amit nem tudok hova tenni. az zavaró, ha 14-16 óra között megy, mert pihi van. az zavaró, ha 12-14 között megy, mert ebéd van. az zavaró, ha 8-12 között van, mert az emberek ki akarják pihenni magukat rendesen egy fárasztó hét után. estefelé értelemszerűen megint nem jó. akkor mikor kéne füvet nyírni??? ha meg nincs lenyírva, akkor meg 'azabaj', mert igénytelen dzsumbuj.
8ker Kutyaszarató utca 2013.05.04 09:54:30
 Kutyaszar megint - örök téma. Szia, Pár éve azon gondolkodtunk a Köztársaság tér Erkel Színház felőli sarkán lakva, hogy le kellene cserélni a Bezerédi utca táblákat Kutyaszarató utcára, esetleg Hugyálda-Szaroda utcára - na nem másért, csak mert annyira tele van…..
freddiffi 2013.05.05 01:53:39
@Helyszíni zsemle: így van, szarjanak/hugyozzanak otthon a kutyák, játszani meg leviszik. mondjuk nem tudom, hogy a betonrengetegben hol játszanak a kutyákkal, de ez már nem az én dolgom.
Mozgalmas és eredményes áprilist tudhat magáénak az LMBTQ mozgalom: három állam is legalizálta az azonos nemű párok házasságát, ezzel tizennégyre bővítve világszerte azoknak az országoknak a számát, ahol az azonos nemű párok egyenlő jogokat élveznek a különnemű párokkal.…..
freddiffi 2013.05.02 02:31:35
@Tom Bradley: Jesszus. Nagyon nagy butaságokat hordasz össze már ne is haragudj. Meleg embert is csak a tévében láttál maximum. Húha...
freddiffi 2013.05.02 02:34:52
@Napsugaras_szép_jónapot!: A tudomány jelenlegi állása szerint a nők örökítik a "melegségért" felelős gént. Nos, irtsuk ki ezeket a kártevő nőket, ne fertőzzék mán' tovább a társadalmat.
freddiffi 2013.05.02 02:37:55
@Napsugaras_szép_jónapot!: Egyébként meg kérlek áruld már el, mi a faszt foglalkozol te ennyit a melegekkel, pláne ilyen szenvedéllyel? Most vagy kurvára unatkozol és nincs saját életed, vagy látens homokos vagy, aki küzd saját maga ellen. Nem tudom melyik a rosszabb....
A "Budapesten minden rossz" típusú morgolódók egyik állandó témája volt, hogy miért nem képesek megtanulni nálunk az emberek, hogy jobboldalon állunk a mozgólépcsőn, hogy baloldalt gyorsabban  lehessen haladni (vesd össze autópályák leálló-, külső és belősávja). Nos a…..
freddiffi 2013.04.20 17:50:36
@Negyvenértelmiségi: egy sör megivása 5 órába telik? a kocsmában alszol talán? kocsim pedig nincs, úgyhogy a "magamfajtáknak" nem integetsz...
freddiffi 2013.04.20 17:54:45
@Negyvenértelmiségi: jujj nincs se albérletem, se koliszobám, legközelebb aludj a pályaudvaron, mondjuk...
freddiffi 2013.04.20 17:57:26
@Negyvenértelmiségi: lehet, hogy voltál, de nagyon régen lehett az, én meg most vagyok az. szerinted egy egyetemistának mennyi pénze van? és miért éjszakáznék a kocsmában, ha másnap korán reggeltől fontos órám/vizsgám lesz? ne magadból indulj ki, képzeld más embereknek lehet , hogy más elfoglaltságaik, körülményeik vannak, mint neked.
A H&M Beyoncéval népszerűsíti nyári fürdőruha kollekcióját. A képek csodásak, Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin a Bahamákon kapták lencsevégre a formás, kerek idomú énekesnőt. A H&M-et most semmiképpen sem érheti az a vád, hogy pálcika modelleken kívánja…..
freddiffi 2013.04.16 20:43:01
freddiffi 2013.04.16 20:46:04
Emma Watson ma ünnepli 23. születésnapját. Igen-igen, a kis Hermione Granger felnőtt nővé érett. Emma Charlotte Duerre Watson 1990. április 15-én született Párizsban két ügyvéd gyermekeként. A szülei Emma öt éves korában elváltak, a kislány öccsével és az édesanyjukkal…..
freddiffi 2013.04.15 23:06:46
Rihanna magasról tesz rá, hogy ki mit gondol az öltözködési stílusáról. Innentől kezdve felesleges is lenne boncolgatni a stílusát, hiszen azt vesz fel magára, amihez csak kedve van, függetlenül attól, hogy az adott darabok összeillenek-e avagy sem. Rihanna oly magas szinten űzi a…..
freddiffi 2013.04.15 00:50:15
@teddybear01: az ő alakján? szegény csajnak ritka rossz teste van. de azt el kell ismernem, hogy az a narancssárga ruha jól áll neki.
A Hősök nemrég mutatta be ötödik stúdióalbumát, az Érintést, ami a Lángoló Gitárokon volt hallható teljes egészében először. A magyar hiphop fejlődéséről, a diszkós fellépésekről és a hazai könnyűzene átalakulásáról beszélgettünk a népszerű rapcsapat három…..
freddiffi 2013.04.14 01:52:20
Az ember néha csak kapkodja a fejét, amikor egymáshoz finoman szólva sem nagyon illő hírességek románcáról olvas. Az elmúlt évek, évtizedek hoztak pár sajátos párkapcsolatot, melyekről nem mindig lehetett eldönteni (sokszor utólag sem), mennyire voltak komolyak vagy mennyire…..
Egyszerűen félelmetes az, amit a CBS nálunk Agymenők címmel sugárzott sitcomja, a The Big Bang Theory művel a nézettségi versenyben. A 2007/08-as idény egyik "jó, nézzük meg, oszt majd kiderül" felkiáltással műsorba küldött sorozata tavaly novemberben ért fel a csúcsra úgy,…..
freddiffi 2013.03.20 16:36:50
@pizzaboy: zuhanórepülés a jóbarátok szint felé? nooooormáális???????????? a jóbarátok szintje fényévekkel e fölött van. bocs.
freddiffi 2013.03.20 16:37:28
@freddiffi: de az Így jártam anyátokkal tényleg egy fos, azt aláírom.
Megérkezett Mihalik Enikő legfrissebb fotósorozata, a március 8-án megjelent francia Elle-ből. Tegnap még csak a címlapot találtam meg, most viszont itt a teljes anyag 18 képpel, a csodálatosan szép magyar modellről, és a hasonlóan szép cicikről. A fotókat - a címlapképhez…..
freddiffi 2013.03.10 23:03:33
@sanyix: nem sok nőt láthattál életedben. a váll általában szélesebb, mint a csípő, nagyon ritkán egyforma széles a váll és a csípő. biológia tudásod is a nullához konvergál, ahogy látom, én a helyedben nem osztanám az "észt". ja és köszi a tájékoztatást, hogy a derék nem csípő! jesszus...
on
Enikőnek jó alakja van, szép a melle, de a feje valami brutál ronda (szerintem).
   A Victoria’s Secret angyalai, Alessandra Ambrósio és Adriana Lima is második babáját várja. (Őket tartják ugye a világ legszexibb modelljeinek!) Bár a két kismama között van némi időbeli eltérés, a lányok számára ettől függetlenül (még) nincs…..
freddiffi 2013.03.04 01:57:28
@pison: ez kurvajó :D csinos nőket le"okádékozni", nos...komoly problémáid lehetnek. persze nem kell hasra esni tőlük, ők is büdöset szarnak és nincs tökéletes bőrük, de az okádéktól távol állnak...
Policity Pártok és mozgalmak 2013.02.23 13:56:18
A felsőoktatásban tanuló biztos szavazók harmada szavazna a Jobbikra az Aktív Fiatalok felmérése alapján. A média „megdöbbentő” eredményként számolt be az adatokról: a „közvéleményben” a két legnagyobbnak mért párt alulmaradt a vizsgált rétegben. Ez az eredmény…..
freddiffi 2013.02.24 16:52:39
@Laci A Lakli: ember! tudsz olvasni? regress a gárdistákra írta, hogy még a 8 általános sincs meg, nem erre az állítólagos felmérésben résztvevőkre...
freddiffi 2013.02.24 16:54:32
@Gerilgfx: igazad van, ennek az elolvasása tényleg megárt!
Sajnos a Super Bowlon évek óta unalmas popkoncertek jelentik a bazi nagy half time show-t, ezért idén például Beyoncé lépett fel, akinek előadásából mi sem emlékezünk többre egy vaskos combnál meg egy csomó dögös fekete és félvér táncosnőnél. Valószínűleg Beyoncé…..
freddiffi 2013.02.06 21:16:51
@parajos tank: sajnálom, de ez a nő baszott ocsmány. igen, tudom, komoly gondjaim lehetnek, mert az olyan ocsmány "szőrösmellkasú, szakállas"(sic!) nők, mint mondjuk Adriana Lima, Monica Belucci, Marion Cotillard tetszenek. fujj. vagy inkább neked van nagyon alacsonyan a mérce;)
Vasárnap este lezajlott az USA legjobban várt 2013-as sporteseménye. A profi amerikaifutball-bajnokság nyertese idén, a Baltimore Ravens lett, meg volt némi áramszünet is. (Kim Kardashian a Twitteren közölte, hogy kinek drukkol, így az már biztos, hogy ő bukta a rájuk tett…..
Mindig is tudtam, hogy vannak "érdekes, fura", bár inkább betegnek nevezhető lányok. Értem  én, hogy telített a piac; egyre több lány vág bele ebbe, és mint a cégeknél: megy a verseny a vásárlókért, de azért egy határt meg kell szabni. Jó néhány lány képes arra, hogy…..
freddiffi 2013.02.04 23:02:49
@mojoking77: ez egy nagyon béna visszavágás volt, talán magadra ismertél valamelyik jelzőnél? inkább ne is válaszolj, gondolom igen.

"ennyire nincs senkije, ennyire értelmileg és érzelmileg sérült, hogy egy vendég társaságára van szüksége ilyen szinten?!" - nos, a kérdésre válaszolva, a kurvák érzelmileg/értelmileg sérültek, ezzel meg is válaszoltad.
Mindig is tudtam, hogy a meteorológusok elvetemült egy népség. Eddig ugyan azt hittem, hogy a független piaci elemzők és a közvélemény kutatók még náluk is elvetemültebbek, de kiderült, mégsem. Az Elvarázsolt Kastély újabb közérdekű felhívása. Bevallom, én ezeket az…..
freddiffi 2013.01.26 18:46:14
@Dzsikule: aki annyira retardált és szerencsétlen, hogy képtelen utánanézni a dolgoknak a saját érdekében, az meg is érdemli. de ilyen életképtelen ember nehezen hiszem, hogy létezik.
A tegnapi Golden Globe díjátadón mindenki igyekezett magára felhívni a figyelmet. A született feleségek (volt) sztárja egy gyönyörű Pucci ruhát választott. Longoria kisasszony igyekezett kitenni, amije van. (Talán megirigyelte, hogy Angelina Jolie lábából egy másik díjátadó…..
freddiffi 2013.01.24 01:22:13
@doggfather: mer'? nincs lába vagy mi?
freddiffi 2013.01.24 01:24:58
@BLOUSE: teljesen átlagos, ideális termete van, mivelhogy ő egy nő, a ruha meg jól áll neki, bár Longoria kisasszony nekem már unalmas.
freddiffi 2013.01.24 16:09:09
@BLOUSE: szerintem csinos ebben a ruhában, de az igaz, hogy a hosszú ruhák alapvetően még jobban összenyomják optikailag a nőket, de az ilyen eseményekre általában ez az elvárt viselet, és összességében szerintem jól sikerült felöltöznie, de volt már ennél csinosabb is.
A Complex magazin februári/márciusi száma hét címlappal tiszteleg Rihanna előtt, az énekesnő hetedik, Unapologetic című albumának megjelenése alkalmából. Rihanna természetesen a tőle megszokott módon szexi, sok ruhát nem visel, bár a semminél jóval többet. ..
freddiffi 2013.01.16 18:46:49
A hóesés mindig felélénkíti a kertek élőlényeit. Aktívabbak a madárkák, lelkesebben keresgélnek a fák kérgén már ezerszer átvizsgált repedésekben, hátha ott maradt egy rovartojás vagy bábdarab. A hó rendkívül jó nedvességpótló, és a fagyvédelem szempontjából is igen…..
freddiffi 2013.01.12 16:58:01
@Dövan: remélem legközelebb anyádat sikerül elütnöd a szuperkocsiddal.
freddiffi 2013.01.12 17:07:36
@G.Z.: @ac07: @svinjahond: Csak egyetérteni tudok! Ejtsünk szót azokról a kibaszott madarakról is, aki reggelente állandóan azzal keltenek, hogy ott pofáznak az ablakom alatt. Eszem megáll! A kocsimat lefossák, a kertben meg széthordanak mindent, tele van gazzal, ha egy percre nem néz oda az ember, de azt azért elvárják, hogy etessük őket. A szomszéd kutyák meg egész éjszaka vonyítanak meg ugatnak, kibaszott dögök, meg a hülye gazdáik! Szerintem is irtsunk ki minden állatot, sőt a növényeket is, betonozzunk le mindent és több hely lesz parkolásra!
freddiffi 2013.01.12 19:27:06
@ac07: nem ismersz magadra? pedig mintha csak te írtad volna. nézz tükörbe néha.
A rockzene történetének kiemelkedő zenekarait láthatják viszont a nézők a mozivásznon az Uránia Nemzeti Filmszínház különleges koncertfilm-válogatásán. A január 11-től péntekenként zajló vetítés-sorozat keretében olyan kultikus együttesek digitálisan felújított HD…..
Subba Rúdtánc Dubstepre 2013.01.08 10:09:39
De hang nélkül csoda! ..
freddiffi 2013.01.09 17:59:10
@focibuzi: mondja ezt a "focibuzi"...