Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babo81

0 bejegyzést írt és 520 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt írtam múlt héten, Lilu új műsorának indulásakor, hogy ráfért már a kereskedelmi tévére egy olyan műsor, amiben valós érzelmek és emberi sorsok szerepelnek. Ez most is igaz, tényleg kell egy ilyen műsor, úgy meg pláne, hogy a Bors utána ment az első adásban szereplő egyik…..
babo81 2015.11.19 18:51:50
Tóth Laura is megtalálta a helyét a sportcsatornán, írja legújabb sajtóközleményük, ami nagyjából arról szól, hogy Laura, aki modellként is ismert, rúdtáncolt egyet, amiről azt hitte, hogy csak kurvák szokták, igaz nem manapság, hanem az ötvenes években. Hogy ezt honnan vette,…..
A Blikknek nyilatkozott tegnap Los Angelesből lefekvés előtt Király Viktor, aki már javában készül a jövő heti élő adásra. mint elmondta, Mestere, Gwen Stefani (46) egyik kedvenc dalát adja majd elő a show-ban. Jelenleg húszan vannak versenyben, és az, hogy ki jut tovább, lehet…..
babo81 2015.11.05 12:53:42
@NastroAzzurro: Miért nem lehet szimplán örülni egy pozitív hírnek? Ócsárolni meg magyarságot firtatni az bezzeg nagyon megy! Lehangoló ami itt folyik!
babo81 2015.11.05 14:21:54
@high up!: Amúgy neked nem rohadtul mindegy, hogy ez a Viktor gyerek hol és mennyire fut be? Felvázoltad az életét egészen hetven éves koráig. Apropó, te mit fogsz csinálni hetven évesen? Ja, hogy fogalmad sincs? Na ugye!
babo81 2015.11.05 16:04:43
@high up!: Savanyú a szőlő? BEFEJEZHETNÉD!
Ahogy azt sejteni lehetett, és meg is jósoltuk: Király Viktor a The Voice legutóbbi párbajadásában alulmaradt csapattársa, Jordan Smith-szel szemben, Adam Levine mester inkább a fiatalabb srácot vitte magával a jövő héten élő adássorozatba. Van ám itt még valami. A The Voice…..
Ha egyetlen dolgot kellett eddig mondani, hogy miben különlegesen jó, utasbarát a Wizz Air, akkor ez feladott poggyász 32 kilós súlyhatára volt. De úgy tűnik, ami az utasnak túl jó, az nem maradhat meg: mától 23 kilót lehet venni annyi pénzért, mint amennyiért eddig a 32-t, aki…..
babo81 2015.08.11 22:27:22
@cradbox: Igazad van,de lassan ott tartunk,hogy egy kozmetikai táskát engedélyeznek.Egyre több a feszkó ezekkel a fapadosokkal!
Szokjunk hozzá a gondolathoz. Aki ilyen plakátokat kitetet egy országban, az fasiszta diktátor. Aki idegengyűlöletet terjeszt szándékosan és tudatosan, pláne párszáz nyomorult ellen, az holnap hagyja felfesteni az üzletekre, hogy ZSIDÓK, KIFELÉ! Ha ehhez az ország asszisztál,…..
Harmadik évfolyamát kezdte meg Az ének iskolája vasárnap, és mivel egy sikeres formátumról van szó, semmi nem indokolta, hogy a TV2 a műsoron bármit is változtasson, így nem is nagyon nyúltak bele. Jó, a zsűriben vért frissítettek, a kissé merev és nem túl szimpatikus Király…..
babo81 2015.04.06 21:32:48
Arra szó szerint emlékszem, hogy kis k***-nak nevezett, és arról beszélt, hogy biztos már rengetegszer kellett ilyen tabletta nekem Tisztelt blog! Egy ideje olvaslak titeket, de most sajnos saját magam is kénytelen vagyok írni egy történetet. Nőgyógyászati problémáim akadtak,…..
babo81 2015.03.07 10:30:44
@mig54: Talán rosszul fogalmaztam!Még véletlenül sem szerettem volna általánosítani.Csupán csak egy észrevétel volt,hogy az "idősebb" orvosok egy része kiégett!(tisztelet a kivételnek!)Azért még nem kéne lebunkózni mert véleményes amit leírtam!
Ha minden igaz, ezt a szépségverseny-veteránt kukázta ki magának Berki az Éden Hotel forgatásán. A csaj majd csak később kerül a műsorba, csábítóként. ..
babo81 2015.03.03 17:02:07
@sweeney todd: Berkihez képest a nő égi tünemény!
Ne ragadjunk le az elmúlt hetek vérlázító húzásainál egyenként, Orbán Viktor működése egy jól kitalált és bevált formulát követ, a naponta kiderülő mocsokságok és a háttérben zajló folyamatok egy egészen visszataszító rendszerré állnak össze. Íme Viktor hét fő…..
Bence nyitja fel a tegnapi és tegnapelőtti események szerelembuborékját és próbálja jobb színben feltűntetni Őstulok Lacit, hogy ő bizony leérvelte Zsut a párbajon, hogy joggal térhetett vissza ő meg hasonlók. Ami engem illet, szerintem borult a papírforma, bár azt is teljesen meg…..
babo81 2015.01.20 13:43:08
@hannamontanna: Igazad van!Ha Edinának leadják Laci nyomulásáról szóló részeket,megúsztuk volna a csaj nyivákolását!A szerkesztők manipulálják a játékosokat.Nem újdonság.Edina nem százas az már tuti,a rokona is megmondta,hogy bosszúálló.Szánalmas!Csakúgy mint Dani akit mellőznek a csajok és ezért vergődik meg vagdalkozik látványosan.Fanni száját mossák ki egy karton mosószappannal!!!
Lilu fekete miniben, Bencus a szokásos farmeringben kezdi a műsort, és ironizálnak menten, eddig minden párbaj rémesen szoros volt, mondják, de majd most. Az állás, mint kiderül, 52-48, már ha kerekítünk egy kicsit, ami nem áll túl messze az én általam jósolt 55-45-től. Ugyan nem…..
VV "Vadember" László 0,12 százaléknyi különbséggel a földbe döngölte VV "Anyuka" Zsuzsát, a Kiskun tévé bemondónőjét, akit tulajdonképpen az első naptól fogva a villa falán kívül akart látni minden lakó. A párbaj szoros volt, a szavazatarányok alapján este nyolckor még…..
Olvastam egy blogbejegyzést arról, milyen zseniális trükkökkel adja el nekünk a hülyeséget a Fidesz. Általában elég a hazafias érzést erősíteni a választókban, elidegeníteni magunkat a külföldi megszállóktól, és máris elhiszik nekünk, hogy Magyarország akár egy dekával…..
babo81 2015.01.14 13:08:14
@ProsTata: Tökéletesen igazad van.Bár abba ne reménykedj,hogy a CBA ezt a lépést bármikor megteszi.Ahol a vezetőség egyik tagja emléktáblát állít magáról egykori munkahelyén...no comment!
babo81 2015.01.14 13:10:38
@KUHULIN: Talán jobb is így!
babo81 2015.01.14 14:37:07
@fagyospityóka: Kalap,kabát.Emigrálunk!!!!:))) (nem is olyan vicces a szitu)
Az év örömteli eseménye, hogy mintha magára talált volna a független magyar sajtó, volt bőven oknyomozás, leleplezés. A firkászok egy része tette a dolgát, adatokat pereltek ki, utánamentek a hatalom mutyijainak, lopásainak, ahogy kell, kalapemelés előttük. Ezzel együtt viszont…..
Az RTL II trashrealityje tegnap nagyot ugrott, mint a bekokózott kisnyuszi, és 7,9 százalékos közönségarányt ért a kereskedelmi célcsoportban. Tényleg csak a vicc kedvéért, de a TV2-n 22:00 és 23:00 között a Tények 9,2-es, Hajú Péter Frizbije 10,7-es közönségaránnyal futott,…..
babo81 2014.11.21 19:33:53
@érthetetlen chris: Van bizonyítékod öcsisajt???Számla,utalás stb.Nincs?Akkor meg mire vered a nyálad! Sokan vannak az országban,akik egy tollat nem raknak arréb és mégis egy rakás lóvét marékolnak fel!Azokat baszogasd!
Egy hét. Ennyit bírt ki az X-Faktor sztájlisztja, hogy ne olyan ruhát adjon Tóth Gabira, amiből bármelyik percben kibuggyanhat a másodlagos nemi jelleg, márpedig a tegnap este megint hiperaktív énjét hozó, az összes fellépő után lelkendezve ugráló és sikongató énekesnő minden…..
Az X-Faktor harmadik élő adása alatt végig azt vártam, hogy azok az érzelmek, amiket megszállottan keresnek a mentorok egymás versenyzőiben (mert a sajátjaikban mindig megvannak, jóhogy), bennem mikor törnek már felszínre, de az istennek nem jött semmi az utolsó 10 percig, és akkor…..
babo81 2014.11.02 16:03:14
@SmittyB: Pontosan!Elfáradt. Színtelen,szagtalan.Csak felvételről tudom nézni,nulla reklám,felesleges pofázás.Sőt!Ha az első fél percben nem jön be a produkció akkor is tekerek!Három órás élőből lesz nettó másfél óra,azt jól van!
Azt írja a Bors, hogy az egykori Playmate-nek titulált, éppen a legutóbbi Playboyban pőrén parádézó Bódi Sylvi berágott az RTL Klubra, mert a Celeb vagyok... előző évadában előadott pucér különszámát bemutatták, és nem átallottak az internetre kitakarás nélkül felpakolni a…..
A döntőben a zsűri már nem szólt bele a dologba, csak leginkább öncélúan poénkodtak, és röhögtek jókat, a nézők viszont szavaztak (hogy hányan, azt nem tudjuk, a tévék nem szokták nyilvánosságra hozni ezeket a számokat), és ennek alapján, teljesen megérdemelten, Pál Dénes…..
babo81 2014.10.26 23:37:01
@Guadalupei Szűz: A Sipos Peti hangja nagyon komoly volt!Őt sajnáltam leginkább, amikor kiesett! :(((
Éppenhogycsak megszokta az ember a menetrendet, október 6-tól megint teker rajta az RTL Klub, ezzel igencsak csúcsra járatva a nézettségkimaxoló gépezetet. Nem mintha most nem ez lenne a helyzet, márminthogy a hét hat napjának estéjét meggyőző fölénnyel nyeri az RTL Klub, de…..
babo81 2014.09.24 14:35:01
Nem vicc volt, tényleg lesz beszélgetős műsor a FEM3 csatornán, a címe FEM3Café lesz, és azt eddig is tudtuk, hogy a herevasalás hazai élő szobra, Berki Krisztián mellett Czippán Anett lesz az egyik műsorvezetői páros másik fele, de azt nem, kikre osztották a váltótárs…..