Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Black_Knight

2 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bólogató János október másodikára írta ki a kvótás népszavazást. Napnál világosabb, hogy a Fidesz a menekültellenes uszításban találta meg az utolsó lehetőséget, hogy túlélje azokat a korrupciós botrányokat (Rogántól Andy Vajnáig, az Orbán-kastélyoktól a Matolcsy-alapítványokig), amelyekbe minden…..
Abszurditásában egyenesen szürreális, ám attól még igaz: ősszel népszavazni fogunk arról, hogy az Európai Unió mit tehet vagy nem tehet meg a migránsválság kezelésében. Ennyi erővel szavazhatnánk arról is, hogyaszongya: akarja-e, hogy az Amerikai Egyesült Államok a magyar Országgyűlés hozzájárulása…..
Sok szó esett már a kultúrsokkról, arra gondoltam, mi lenne, ha ma megfordítanánk a történetét, és azt néznénk meg, vajon milyen kultúrsokk éri azt a külföldit, aki Magyarországra költözik. Colm Fitzgerald magyar feleségével Kalifornia déli részéből indulva szembesült olyan…..
Black_Knight 2016.04.30 23:05:41
@Zsuzsi65: Áramos kábítással, vagy sűrített levegős patronos lövéssel a fejbe, rosszabb esetben puskából lőnek.
Az áramos nem a legjobb, ha tartjuk magunkat a legalább 3-4 pálinka kell, mielőtt ölünk szabályhoz, megcsaphatja a böllért.
És általában a házi disznóvágásra is érkezik egy ismerős böllér, így nem szenved az állat ráadásul szakszerűbb a feldolgozása.
Látványnak tényleg nem szép, én is undorodom tőle, pedig voltam már párszor, de amint megérzem a sült vér, és a resztelt máj illatát, azonnal a múlté a reggeli "vegetáriánus leszek" érzés :D
Nyári Gábor A Magyar Narancs hasábjain „Türelmetlen és megrögzötten antiszemita személy volt” címmel jelent meg egy interjú Paksy Zoltánnal, amelyben a történész azt állítja, hogy Mindszenty József bíboros, hercegprímás nem érdemli meg, hogy egy róla elnevezett, munkásságát bemutató emlékközpontot…..
Black_Knight 2016.04.18 11:28:55
@erol: Munkatábor, frontszolgálat. Amik szintén nem a leányálom kategóriába tartoznak, de mégse a célzott megsemmisítés kategóriájába estek, mint Birkenau.
A másik, az az a jelenség, ami nem csak nálunk, hanem szinte mindenhol a világon megvan, hogyha olyannal történik valami, aki nem tartozik az adott személy ismerősi köréhez, akkor inkább félrenéz, nem vesz róla tudomást, majd a bűntudat hatására annyira elnyomja magában az emléket, hogy a végére maga is elhiszi, hogy semmi se történt.
Nemrég elolvastam az egyik fideszhívő blogot és óriási hibának bizonyult. Persze, meg is érdemlem, mégis mire számítottam? Lenyűgözött, hogy mennyire falsul látják a dolgokat, és hogy mennyire képesek racionalizálni és még a kudarcot is győzelemként értékelni...
Black_Knight 2016.04.15 21:16:45
@A megvalósult amerikai ólom..: Sajnos sok...
Nem szeretem a fideszt, de ezt az intézkedésüket támogattam. Nincs benne ideológia, csak barátnőm dolgozik egy boltban, és jó volt a vasárnapokat együtt tölteni.
A robbanásszerűen terjedő közösségi szolgáltatások használata során egyre inkább a háttérbe szorul a borravaló intézménye. Mivel itt eladó és vevő között nincsen közvetlen pénztranszfer, a vevők nem igazán szorgalmazzák a plusz juttatást, az eladók pedig gyakran el sem fogadhatják – írja az…..
72 nap múlva visszatér az HBO zászlóshajója, a hetente 10 millió amerikait és kismillió nem amerikait érdeklő Trónok harca, és rendes előzetes ugyan még nincsen hozzá, de egy rakás képet kiadtak az évadhoz. Az ugrás után jön a többi, a fenti csak egy ízelítő, nyugi. Ja, és SPOILERES...
Black_Knight 2016.02.12 15:48:57
@Dell78: Ha a könyveket akarod élvezni, akkor ne olvasd tovább ;).

De, Stark mama visszatérése a könyv alapján várható. Nem csak a vörös papnő tud vissza hozni halottakat, hanem van még egy másik pap, aki fel tudja támasztani a holtakat, és ha jól emlékszem ezt meg is tette :).
Január 28-án kezdődött a Doni hősök emléktúra, melyet a hagyományőrzők 16. alkalommal rendeznek meg. Ezen jeles rendezvény kapcsán tekintsünk vissza, hogyan zajlott január 12-én a doni áttörés 73. évfordulójáról szóló központi, fővárosi megemlékezés.A Mátyás-templomban nagyszámú megemlékező…..
Black_Knight 2016.02.06 12:08:38
@medium size devil: Jogod van a véleményedhez. Ahogy nekem is jogom van érzéketlen véglénynek tartani ez után.
Black_Knight 2016.02.06 12:52:31
@medium size devil: Ő, talán háborúban álltunk, és vitték őket? gimnázium utolsó évében legkésőbb tanulni kellett volna erről.
És nem, nem olyan egyszerű, hogy ha nem akar nem megy. Jobb esetben hadbíróság, rosszabb esetben kivégzés
Black_Knight 2016.02.06 15:09:43
@Dávid Kiss: Nem hinném. :D
Tizenkettedik alkalommal értékelte az évet Gyurcsány Ferenc. Ez önmagában is figyelemre méltó teljesítmény. Tizenkét év a magyar politika élvonalában (és főleg a magyar baloldalon!) nagy idő. Ha a konkurenciára nézünk: az MSZP forgószínpadán pár évente cserélődnek a molylepke-tehetségű…..
Black_Knight 2016.01.24 15:03:37
@bértrollbosszantó_kovi1970: Ha megint kihoznak egy olyan helyzetet, mint mondjuk 2006-ban volt, amikorm indenki tudta, hogy mszp vs fidesz két párti versenyfutás lesz.
Amíg a dk a futottak még kategóriában van, addig én békésen elvagyok a magam szimpátiájával egy 3. párt felé
Black_Knight 2016.01.24 18:20:06
@félázsiai nagymagyar: Igen , Gyurcsánnyal szemben Orbánt választanám, jól értetted.
Az, meg, hogy te erről mit gondolsz, a te dolgod. Én csak remélem, hogy soha se "kell" majd orbánra szavaznom, mert elkúró nem kerül többet a tűz közelébe.
  Sok okos és jogos meglátás került napvilágra a közelmúltban a női princípiumról, de a férfiéről hallgatunk. Javaslom, hogy törjük meg most ezt a csendet.   A férfi azért születik a világra, hogy szétdobálhassa a zoknijait. Arra, hogy valaki összeszedje utána az erőteljes szaganyaggal bíró…..
Felkavarta az állóvizet tegnapi cikkünk, melyben az Európát sújtó bevándorlási hullám valós veszélyeire hívtuk fel a figyelmet, és - levonva a 2015-ös drámák tanulságait - az európai emberek biztonságának megvédésére helyeztük a hangsúlyt. A legalpáribb módon talán Kakuk György horgadt föl, aki…..
Black_Knight 2016.01.15 16:07:03
@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: Szóval aki nem ért Veled egyet, az ostoba. Értem, köszönöm.
Hát ez is eljött. Végre itt van a legsikeresebb zombis tévés adaptáció szerelemgyereke, a The Walking Dead előzménysorozata, ami szereplők szintjén sem kapcsolódik a már említett eredetihez, csak annyi az átfedés, hogy ugyanabban a zombis filmektől és irodalomtól mentes világban…..
A hétfői monszun után egész üres lett a Köztársaság tér (Pápa tér), mondhatni az időjárás elvette Kocsis Máté munkáját. Persze ezzel párhuzamosan megtelt a Keleti tranzit zóna, Tarlós rögtön el is mondta, hogy a helyzet kezd kezelhetetlenné…..
Black_Knight 2015.08.25 15:34:01
@jt: Igen, de rövidtávon is lehet konfliktus, mert egyrészt, vannak közöttünk olyan bunkók, akik fizikailag bántalmazzák a menekülteket, és előbb utóbb ők is vissza csapnak majd, illetve adják tovább az információt a mögöttük érkezőknek, akik meg már emiatt idegesebben jönnek.
Illetve a magukat civil segítőnek hívók is tudnak problémát okozni. Volt, hogy egy "Eredeti magyar betyár" feliratú pólóban adtam vizet, meg péksütit (pogácsát) a keletinél pár gyereknek, erre arrébb lökdöstek büdös náci kiáltásokkal. Szerintem ez sem hagy jó nyomot az emberben.
Személy szerint amíg itt vannak, arra a pár napra, hétre a nem használt laktanyákba raknám őket, már amelyik még alkalmas arra, hogy emberek használják.
Mivel nyár van, meleg, és még a Pride is elindult, hozzászokhattunk már, hogy a jobboldalon ilyenkor kötelességünknek érzik kifejteni averzióikat a melegházassággal kapcsolatban. Némi különbség, hogy ezúttal a Mandiner egy visszafogott publicisztikát közölt, amely már érdemes…..
A wnd.com tudósít arról, hogy nem ment zökkenőmentesen Obama értékelése a melegek hónapjáról. Az elnök beszédét megzavaró személyről kiderült, hogy transznemű illegális bevándorló, aki többek között az LMBTQ bevándorlók pártfogójának, a FAMILIA: TQLM alapítóinak…..
Lassan lecseng a Fidesz példátlanul sikeres idegenellenes kampánya, ki kell majd találniuk helyette valamit. A menekültek persze nem tűnnek el egy-kettőre, és még hónapokig jönni fognak, de annak a képnek egy időre vége, hogy a kormány jó előre felismeri a…..
Amikor Arnold Schwarzenegger közölte, hogy töketlenek, akiknek bajuk van a melegházasággal, a vele fotózkodó Orbán Viktor nyilván nyelt egyet. Ahogy Semjén Zsolt is, amikor Ferenc pápa a válás legitim mivoltáról értekezett. Kocsis Máté pedig úgy gondolta, hogy éppen most…..
Black_Knight 2015.06.28 18:44:23
@Nelson.: A politikusok idióták, nem kell tőlük mást várni ;)
Amikor pár hete kikerültek az első menekültellenesnek titulált plakátok a nemzeti konzultáció nyomán, akkor pár barátommal kicsit átrágtuk az egész helyzetet. Ahogyan azt várni lehetett az úgynevezett demokratikus baloldal azonnal ráugrott a témára. Valami igazuk biztos volt…..
Különösebb kommentár nélkül: Gale Ann Hurd vezető producer és Dave Erickson vezető producer/showrunner. Fotó: Justin Lubin/AMC. Greg Nicotero vezető producer és Dave Erickson vezető producer/showrunner – Fear the Walking Dead, 1. évad, 1. rész. Fotó: Justin…..
Black_Knight 2015.06.13 11:10:05
@Prof. William: Nyáron, az első évad 6 részes lesz, a második majd több, elvileg.
Black_Knight 2015.06.13 20:18:57
@gizmo26666: Kapcsolódó cikkek.
Egyébként egy Walking dead spin off, ami a járvány kitörésének kezdetétől játszódik.
  Gazdagék: Arcukról az üres nagyképűségen kívül semmi más nem olvasható le. Öröm meg végképp nem. Unottan csúsztatgatják a bőröndjeiket tovább, ahogy halad a sor a reptéren. Mintha nem nyaralni mennének. A gyerekek is kibaszott büszkék valamire. A fiú márkahalmozást hajt végre, amikor felöltözik.…..
Black_Knight 2015.06.09 14:21:12
@Wilhelm_Tell: Ha meg is eszi, akkor mi vele a probléma? Az már gáz, ha teleszedi, aztán a 3/4-ét otthagyja.
Ugyanakkor, mindenki teleszedi a tányérját nyaraláskor, a magyar azért tűnik fel jobban, mert az anyanyelvünk kitűnik egy alapvetően számunkra idegennyelvű közegből.
Bal-tükör Az ördög születése 2015.04.15 13:35:04
Köszöntelek bennetek Feleim, a cukinácik, narancsbolsik, komcsik és ballibek országában. Abban az országban, ahol állítólag diktatúra van, ami minden héten megbukik. Abban az országban, melyben csakis neked lehet igazad, a másikat fizetik, hogy támogasson másokat. Abban az…..
Az Élet Menete rendszeresen azt a kb. 3 kilométeres utat teszi meg, amely annak idején az auschwitzi rámpáktól a birkenaui halálgyárig vezetett. A zsidó vagy zsidó identitású magyaroknak (is) rendszeres alkalom a megemlékezésre, és nekünk, nem-zsidóknak alkalom a megrendülésre és…..
Black_Knight 2015.04.13 10:23:41
@Zoltán Lukács: Az élet menetének van értelme. Pontosabban elvileg lenne, ha mellette nem kéne folyamatosan hallgatni minden hónapban, hogy mennyire bűnös nép vagyunk. Plusz a politika. Ha végre leszakadna erről az egész, kezdve Netanjahuval (tudom, nem volt itt :) ), aki az iráni atomprogrammal kapcsolatban is már a holokausztot hozta fel beszédével, folytatva a mindig mindentől rettegőkkel, és az itthoni politikusokkal, akkor az átlagembernek már nem lenne ilyen "akkorcsakazértse" hozzáállása.
Plusz a Wiesenthal központ se segít. Biztos háborús bűnös volt a 90+-os bácsika, de nekem pl, és sok más embernek is az jön át, hogy elkezdenek egy öregembert cseszegetni, majd kijelentik, hogy örülnek a halálának, és, hogy ahhoz hozzájárulhattak.
És bár ezek szoros kapcsolatban nem állnak magával a menettel, de az emberek összekötik őket, és egyben jelentkezik.
A második felével teljesen egyetértek.
Black_Knight 2015.04.13 11:23:51
@Shlomo a halott zsidó terrorista:
Nem is szeretem izraelt, sőt...
Svédországban szinte a semmiből felbukkant egy radikális feminista párt, amely a férfiakra rótt különadóval, óvodás korú gyermekek átnevelésével és poligám élettársi kapcsolatokkal kampányol. A Feminista Kezdeményezés tavaly majdnem átlépte a parlamenti küszöböt,…..
Figyelem, spoilerek! Szóval tegnap este megtörtént, Brian visszatért a Family Guy-ba. Stewie mentette meg, természetesen egy időgéppel. Íme a jelenet: Aki még mindig kételkedett volna Sixx médiahekk-elméletében, elolvashatja Seth McFarlane Facebook-posztját, melynek rövid…..