Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zetek

0 bejegyzést írt és 1542 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Azt mondják, erőszakos huligán, agyatlan gonosztevő, bűnöző, anarchista vagyok. Azt mondják, hiányzik belőlem a megfelelő tisztelet a hatóságok és az emberek tulajdona iránt. Azt mondják, önkényes pusztításokban veszek részt és felfordulást okozok, csak azért, mert…..
  Pár hete fogadta el a kormány a Nemzeti Energiastratégiát, amely a célok szerint biztosítja a hazai energiaellátás hosszú távú fenntarthatóságát, biztonságát és gazdasági versenyképességét. A stratégia a kormány szerint kiszolgálja az elsődleges nemzeti érdekeket,…..
  Söralátéten elférő adóbevallás – mondanánk, ha egy mondatban kéne összefoglalnunk a kormányzat adózási ars poeticáját. Azaz: egyszerű, átlátható adórendszerre törekszünk, nem tesszük ki fölösleges adminisztrációs és könyvelési stressznek polgárainkat…..
       A kormányfő szóvivője szerint a magyar emberek "minden idők legszélesebb körű" konzultációján mondhatták el véleményüket az új alkotmányról, akaratukat pedig senki sem kérdőjelezheti meg. Szijjártó Péter erről beszélt az…..
  Ki a fasz az a Thomas Melia? – teszi fel a szokásosnál is profánabb megfogalmazásban a kérdést Deutsch Tamás, a Fidesz önmagát reaktiváló fenegyereke, reagálva az amerikai helyettes külügyi államtitkárnak a magyar demokrácia állapotára vonatkozó megjegyzéseire…..
Mandiner blog Európához tartozunk 2011.07.27 07:01:00
„Megvetem azokat, akik nem hisznek többé Európában” (Cs. Szabó László; 1944)     Pár hét múlva indulok a hanyatló Nyugatra. Milyen védőoltások kellenek Svájcba és Baden-Württembergbe? Van még vizük, élelmiszerük? Mire kell vigyázni? - dilemmáztam…..
A világban korszakváltás zajlik, melynek a magyar kétharmados forradalom az egyik következménye – állította Orbán Viktor a Bálványosi Szabadegyetemen tartott beszédében. A miniszterelnök szerint a régi nyugati életmód fenntarthatatlan, rövidesen összeomlás…..
Zetek 2011.07.26 09:08:00
@Old Shatterhand: Géza, hallgasd végig a beszédet, mielőtt hergeled magad, mert így még szegény önkormányzati képviselőnél is nevetségesebb vagy.
Mandiner blog Nyugat: lecserélve? 2011.07.26 07:01:00
  Börtönnek, kényszerlakhelynek titulálta a Nyugat „régi világát” Orbán Viktor, aki egykoron maga is küzdött a keleti börtönnel. Mi ütött Orbánba? Miért beszél a Nyugat hanyatlásáról a nyugati kereszténység határán fekvő Tusványoson – ott, ahol…..
Mandiner blog Apoliticus 2011.07.25 07:01:00
  Az elmúlt néhány hónapban talán szándékosan is, de távol tartottam magam a nagypolitika történéseitől: a híreket csak futva olvastam át, tévét nem néztem és offline sajtóterméket is csak nagy ritkán vettem a kezembe. Ellenben a blogvilág különböző szereplőit a…..
  „Forrás oda megy ebben a térségben, akit én jóváhagyok. Akit én nem hagyok jóvá, oda nem megy forrás. (...) Figyelj, te ezzel az írással, ezekkel a dolgokkal ezeket a csapokat elzártad magad elől, ezt vedd tudomásul.” – Balázs József, Gyöngyös és…..
Zetek 2011.07.21 13:10:36
@civilkontrol: Ő már tudja. Sajnos az ellenőrzésen így is átcsúszott néhány hülye. Amúgy az egyik legfontosabb érv a parlament létszámának csökkentésére.
   Szerzőpárosunk viszonylagos tömörséggel összefoglalta, hogy Gyöngyöspatának miért lett jobbikos polgármestere: mert mindenkinek tele van az izéje, nagyjából mindennel. Erről kár is lenne vitát nyitni, az azonban megér néhány kósza leütést, hogy hogyan is reagált…..
„Így odafönn, a híd kapujában, az ég, a folyó és a hegyek között nemzedék nemzedék után megtanulta, hogy ne sajnálja túlságosan azt, amit a zavaros víz elragad magával. Itt költözött beléjük a kasaba tudat alatti bölcsessége: hogy az élet fölfoghatatlan csoda, mert…..
Akkor szeretem a politikusokat igazán, ha az álszent cukormáz leolvad róluk a nyári hőségben, és a lábuknál összegyűlt ragacsos dagonyában tapicskolnak önfeledten. Külön öröm, ha olyan ügyben teszik ezt, amiről nemrég még konzultáltak is velünk. Nemzetileg, ja.Az Orbán…..
   Áder János alighanem elérte a célját: a nyári szünet előtt bedobott tesztelésre egy választási koncepciót (egyfordulós, vegyes, a győztes kb. mindent visz), de arra valószínűleg még ő sem számított, hogy ötlete nyomán egy ellenzéki politikus Jobbik-LMP-MSZP…..
"Retteg a szegénytől a gazdags a gazdagtól fél a szegény.Fortélyos félelem igazgatminket s nem csalóka remény."Gyorsan elmúlt ez is, Feleim, Kokiosztó Viktor nakiafaszagyerek tündöklése alig egy napot élt. Az EU képviselőket sallerozó bátor, bárkivel szemben…..
  Jelentős közéleti sportértékkel bíró közleményt adott ki a Fidesz-frakció, melyben többek között ez áll: „A mi feladatunk az, hogy megnyerjük az ország egyik legnagyobb háborúját, amelyet a munkanélküliség ellen vívunk. Ebben csakis azok lehetnek…..
  „Magyarországon az emberek megtanulták, hogy [...] Nyugaton van keresnivalónk. Keleten semmi keresnivalónk sincs.” (Orbán Viktor, Magyar Hírlap, 2007)   „Kína és Magyarország ilyen új szövetségesei lehetnek egymásnak. A két ország kapcsolatában a…..
  „Hogy végre tudjuk hajtani a teljes gazdasági fordulatot Magyarországon, úgy zártuk ma le a tárgyalásokat, hogy a Kínai Népköztársaság és Magyarország szövetségesei lettek egymásnak. Ehhez erős alapokra van szükség, de ezek az alapok már léteznek a két ország…..
Zetek 2011.06.26 12:55:08
@dobray: Kedves Nagyon Hülye! Hol a benyalás? Volt valami ami nem igaz? Dicsérte a kínai belpolitikát? Egy Schröder nevű trágyadomb pl. kristálytiszta demokratának nevezte Putyint, s minden decembert Pekingben zárt. Szóval a csesztetési igényeteken kívül mi a bajotok?
Mandiner blog Zöldút a nyugalomba 2011.06.25 08:01:00
  Kortárs városiként gyakran okoz némi lelkiismeret-furdalást, ahogyan egy nagyvárosban kell élnem. Mivel gyerekkoromban faluban laktunk, látom a nagy különbséget a természetet tisztelő és az azt semmibe vevő – vagy jó esetben csak nem ismerő – két felfogás…..
Zetek 2011.06.25 20:59:45
@teng-leng: Hülye! A télen nem kell dolgozni? Láttál már vidékit, mezőgazdaságból élőt? Hallottál már egy borászt? Ez megint egy halálos tudatlanság és előítéletesség. Ha így lenne, miért akartak mindig is földet vásárolni?
  „A védőügyvédek azért dolgoznak, hogy a politikusbűnözők megússzák, mi meg azért kell, hogy dolgozzunk, hogy az emberek pénzét megvédjük.” – fogalmazott napirend előtti felszólalásában Lázár János. A Fidesz büntetőeljárás-módosításra…..