Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bayarmaa

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A poszt első felében már megismerkedtünk a málnalevéllel,a cickafarkkal és a citromfűvel,most nézzünk pár újabb gyógynövényt! A kakukkfű A kakukkfű ismert fűszernövény,mely a szabadban is burjánzik a réteken. Jellegzetes,fűszeres illata azonnal kiszúrható,így könnyen…..
Egy sütirecept is kezdődhetne így, de én másba kevertem a fűszereket.  Ha számítógép előtt ülsz nap mint nap, gyakran kapálsz, esetleg nyolc hónapos terhes vagy, egy rossz párnán elaludtad a nyakad, csigát szedtél az erdőben, vagy egyszerűen csak hirtelen néztél hátra…..
Természetes módszerekkel, kémiai anyagok, vegyszerek (gyógyszerek) nélkül is tudunk fájdalmat csillapítani, ha ismerjük a fájdalom természetét és tudjuk az okát. Kapcsolódik ez a környezettudatossághoz is, mert nem szintetikus vegyületek gyári hátterű előállításával…..
Csatakra izzadt, hullafáradt, de zömében elégedett sztárok láthatók Matthias Willi 2005 óta készülő sorozatán, amely idén, The Moment After the Show címmel könyv formájában is megjelent. A fotós és Olivier Joliat újságíró közös albumában a koncert utáni…..
Szakított az eddigi hagyománnyal az Országház (vagy a kormány), és nem állított karácsonyfát a Parlament előtt a Kossuth téren. Tavaly egy 18 méter magas lucfenyő érkezett Erdőhorvátiból, 2010-ben Felsőcsatáron vágtak ki egy mintegy 16 méter magas fenyőfát, hogy az ország…..
Bayarmaa 2012.12.18 18:10:46