Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden a szokásos, leszámítva, hogy ezúttal nem szakmai telefonkönyvben, hanem online cégadatbázisban lehet szerepelni. No meg, hogy Péter nem dőlt be. Más se tegye. Kedves Szerkesztő! Egy Szakmai Cégbázis Kft. -nevű cég hónapok óta zaklat minket telefonon, hogy fizessük be a 27.900 ft-os díjat,…..
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2016.11.29 17:10:42
@Csokis: ja, ennek legalább már van cégjegyzékszáma :D
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2016.11.29 17:42:35
@rarabel: arra azért kíváncsi lennék, vajon ezek a tróger cégek egymást is baszogatják? Teszem azt, a Szakmai Cégbázis Kft hívogatja-e a Nemzeti Cégregiszter Bt-t - akár véletlenül -, s ebben az esetben milyen párbeszédek zajlanak le?
Ha az ember beruház egy új mobilba, akkor boldogabb, de legalább is kommunikációval- és netes tartalommal bővebben, stabilabban, elégedettebben ellátott életre számít, amit eléggé meg tud hekkelni, ha a telórol kiderül, hogy valamiért nem bír az istennek se a hálózaton maradni. Azt az esetet meg…..
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2016.06.20 20:12:42
@Manyecs:
Nézd, én nem az alapján ítéllek meg, mert teszem azt nem tudod hány százalék ajándékozási illetéket kell befizetned a testvéredtől kapott seggbekuki után, pláne nem, ha még az élet sóderes faszra is húz utána egy apeh revízió során. Sajnálom, ha én meg teljesen más területeihez értek a világnak. El lehet fogadni, hogy vannak olyan emberek ebben az országban, akik nem is gondolnak arra, hogy ezeknek az adatoknak utána kell járni és jóhiszemű vásárlóként belefutnak egy ilyen szituációba. Ettől függetlenül természetesen számos cikket elolvastam a vásárlás előtt a telefonról, egy sem foglalkozott ezzel a témával, a mobilarénán is jó fél évvel később született az első ilyen jellegű írás. Az pedig, hogy a mérnök olvtársaknak ezidáig eszébe sem jutott hasonló jellegű információkat nyilvánosságra hozni, hogy egy átlagos júzer is tudhassa, létezik ilyen jellegű probléma ismét úgy érzem, hogy nem feltétlenül az én hibám. De, ha csak egy ember kevesebb is fut bele egy ilyen helyzetbe, mint én, akkor a kollektív felelősségtudat jegyében vállalom, hogy ismeretlenül, a hátam mögött debileznek le a hozzád hasonló pro júzerei a magyar éternek.

u.i. természetesen a telefont rendszeresen átállítom 3g-re, ha "annyira" vidéken vagyok, a cikk, ha elolvasod arról szól, hogy egy 4g képes készülék nem működik 4g-vel egy 4g képes országban. Lehet, hogy az én hibám is, amiért nem viszem Mordorba, amint vásároltam egy másik készüléket megteszem.
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2016.09.19 19:44:43
Subba Péntek! 2016.07.01 07:26:59
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2016.07.01 08:20:45
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2015.11.15 11:11:42
@Blogger Betti: engem nem hívott meg, annyira nem volt jó fej, amikor beszóltam neki
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2015.10.16 10:20:11
Jóój, ahogyan zavarban vana gülü szemeivel, AWW. ..
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2015.10.14 15:50:47
Aszárd felbuló tudatatlattija legalább annyira zavaros, mint a másnapom. Bogozzátok B) Erős szemöldök-game is játszik, de lehet csak a hajacska túl szőke, még átgondolom. ..
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2015.06.06 16:12:30
@nyányósfrufru: családi összefogás eredménye lehet
A Tesco régóta várt szolgáltatását még mindig nem sikerült személyesen megtapasztalni, de szerencsére mások próbálkoznak. B-t nem zavarta a 4 napos szállítás, így ki is nézett pár akciós cuccot. Csak átvétel után eszmélt rá, hogy baj van, mert az összeg nagyjából…..
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2013.05.22 17:40:46
A Blikk addig állította VV Veronikáról, hogy kurva, hogy a végén igazuk lett. Egy kalandos telefonos csőbehúzás után derült ki, hogy a Való Világ és a VV Alekosz-féle társkereső borzalom egyik ikonikus szereplője, a paplanszájáról és műanyag csöcseiről, valamint a VV…..
Allegória miatt kell magyarázkodnia a nemzetgazdasági miniszternek. Matolcsy egy konferencián azt nyilatkozta: A gazdaságunk olyan, mint a pénisz, a kormány már felállította, de az öröm fejben dől el. Matolcsy szerint a magyar olyan, mint a nemi szerv, minél inkább verik, annál…..
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2012.12.31 13:31:10
@béla a görög:
Elhangzott a nap komingáuttya is, miszerint Gyurcsány Ferenc egy, a KISZ által szervezett csereprogram során eljutott Kolumbiába, ahol hónapokig élt egy olyan településen, ahol nagy hagyománya van a kecskekúrásnak is. "Mekk-mekk, mekk-mekk-mekekk, mekekeeeee"- idézte fel időnként a könnyeivel küszködve az egykori miniszterelnök az ott tanultakat.
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2012.12.31 15:26:45
@dr. mesterseges szinezek:
Majd a Nemzet Pénisze megbünteti a kakilódat...
Giró-Szász András szóvivő közölte, ha Obamának nem kell, a magyar kormány majd megépíti a Halálcsillagot. A kivitelezést a Közgép végzi. „Az Erő már velünk van, az Országház épülete pedig úgyis már kissé avitt és nincsen rajta szuperlézer sem. A Halálcsillagot…..
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2013.01.13 12:17:03
@Dinkainka:
Turulblézer mellé ajánlott viselet már a '20-as évek óta, sőt szinte kötelező kiegészítője a Nemzeti Koherenciagyűléseknek a Turulblázer, azaz galambszopató. Sajnos mára a kokárda sorsára jutott, egyes politikai erők kisajátították, így viselése társadalmi konfliktusok forrásává vált.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma tervei szerint jövőre összevonják területi alapon a kór- és a színházakat. Balog Zoltán elmondta, hogy külföldi minták is vannak erre, a műtőt angolul például operating theater-nek hívják. Elsőként a Katona József Színházat…..
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2013.01.12 22:29:53
- - Ma van az Amatőr szívátültetések világnapja. - 94 éve ért véget a 98 millió áldozattal járó II. kelet-magyarországi szúnyogirtás. - Pontosan 100 éve találták fel francia tudósok Albániát. A nap bölcsessége: “Nehéz egy tevének átjutnia a tű fokán. Majdnem annyira,…..
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2013.01.11 10:20:50
@vantaan:
Az a baj, hogy Adyt sokan félreértelmezik, hisz a "Szabad-e Dévénynél betörnöm" nem felbújtás rablás elkövetésére. Ettől függetlenül az Ügyészség eljárást indított ismeretlen tettes ellen- közölte Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi meghízott.
Ez az egész rezsicsökkentés ügy jól megmutatta, mennyire igaza van Viktorunknak, amikor a legócskább, leghitványabb, legértelmetlenebb lépésekkel áll elő a nép boldogulását megsegítendő. Januártól csökkennek a rezsidíjak tíz százalékkal, aztán áprilisban (meg szeptemberben…..
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2013.01.03 23:49:23
@dr. mesterseges szinezek:
Most képzeld el, hogyan érezheti magát autóvezetés közben, bal kormányos a legtöbb autó.
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2013.01.04 00:28:25
@dr. mesterseges szinezek:
A kétharmados eredmény egyetlen KRESZ vizsgán sem jelenti azt, hogy sikerrel teljesítetted az elvárásokat. Szerintem mi most ennek vagyunk szenvedő alanyai, legközelebb akkor fog működni az ország, ha valaki tíz hibapont alatt abszolvál egy választást. Már nincsenek illúzióim...
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2013.01.04 01:02:23
@béla a görög:
Az Áfa érdekes állat. Jenőke, a gáz őshazájából vesz áfa nélkül gázt, azt áfával tovább adja a józsika nagykernek. Jenő befizet x áfát, józsi nagyker visszaigényel x áfát, majd befizet x áfát, plusz a haszna után áfát, legyen y. Józsi nagyker eladja gizike kiskernek, józsi befizet x+y-t, valamint a haszna után c-t, gizike visszaigényel x+y+c-t. Ezután a fogyasztó felé gizikének keletkezik x+y+c levonható áfája, plusz a fogyasztó felé keletkezik x+y+c levonható áfa, illetve haszna után d. Na, a fogyasztó ezt az xycd-t csengeti be állambának áfában. Ja, és nem az áfa csökken, hanem az ár. Annyi, hogy 10%-kal kevesebb áfa megy be, de ezt az ipari, vállalkozói fogyasztókon simán behozza, elég az áfaszabályt megváltoztatni, pl nem számolhat el rezsi után a vállalkozás áfát, és kész. Attól a kisember még nem fizet.
A cicás kép után egy Coelho-idézet egyveleggel köszönti Gyurcsány Ferenc Facebook-követőit. A ppt-be bekerült őszi erdőképeket maga a miniszterelnök készítette. „Nagyon nagy öröm volt végigolvasni ismét a Piedra folyó partján ültem és sírtam című művét, amit még…..
Az idén széles spektrumú volt a hasalás, állami és magáncégek egyaránt megmutatták milyen mélységei vannak a pokolnak. Nyilván nem maradhat ki az a politikus, aki akkora nulla, hogy még Magyarországon is képes megbukni, de a listán a helye az egész unortodox gazdaságpolitikának,…..
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2012.12.30 01:37:45
@dr. mesterseges szinezek:
Legyen elég, hogy kontra szelektált. Bocsánat, az meg már túllő a szkájenszfiksönön is... Hogyan képezzünk kategóriát a kategórián kívüli lényeknek? Értelmileg érinthetetlenek kasztja?
Szemtanúk szerint a Bergeni Egyetem orvostudományi karát négy sötét lovas ragadta el egy szempillantás alatt a semmibe. Érdekes, de az eset Hajdú Péter Orbán-interjúja alatt történt. A norvég rendőrség adatai szerint senki nem sérült meg: az épület egyszerűen eltűnt a bent…..
Elképzelem, amint Bécsben, egy hangulatos kávéház ajtajában az arra járóknak Herr Viktor Orbán kínálgatja a pocakján lógó hercig kis fehér köténykéjében a Rákóczi túróst és a Kossuth-kiflit, mellette Farkas Flórián aranyzsinóros kékdolmányában és piros…..
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2012.12.25 07:46:10
@Wendég:
Nyilván egyszerűbb mindenféle hallgatói szerződések által korlátozni a fiatalokat, mint olyan országot építeni, ami vonzó marad a számukra.
Az a titok, hogy kevesebbet kellene lopni az uraknak, és belátni, hogy politikai döntések helyett inkább élénkíteni kellene a gazdaságot. Erre valójában nincs esély, mivel a sok pártkatona már pozícióban van. Ember ilyen hülye pártot még nem látott, ugyanazt a fost csinálja, mint az első kormányzása idején, csak az akkori buktát megpróbálja a választás manipulálásával kiküszöbölni. A figyelem elterelésére a diákok hergelése volt a legegyszerűbb, hiszen így erről beszél mindenki, mondjuk Dávidkának kicsit sokáig tartott, mire leesett a szitu.
A diákság nem akar semmit, csak balhét. A diákság mögött az ellenzék vigyorog és vicsorog, amely most véli megtalálni a fogást a kormányon, két év meddő küzdelme és hazudozása után. Ez a diákság alig egy hét alatt olyan lett, mint a ’68-as párizsi diáklázadások…..
A HVG híre szerint listázza egy Balatonalmádi gimnázium igazgatója a diákok politikai véleményét, majd ezt a listát el kell küldenie a kormányhivatalnak! Az, ami a napokban kezdődött csak úgy tarthat ki, ha együtt vagyunk, és megvédjük egymást. Ezért a Kettős Mérce…..
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2012.12.18 23:44:22
A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább 2012.12.19 00:00:15
@Dövan:
Maradjunk inkább a médiakurvánál, azt hiszem mindketten jobban járunk.