Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyekisuli

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határtalanul! – nemzeti összetartozás témanap: 2013. november 27. szerda Különleges volt a mai nap a felső tagozat számára, ugyanis nem hagyományos tanítási órákon vettünk részt, hanem egy témanap keretében ismerkedtünk meg a külhoni magyarság életével. Az egyik órában…..
Bemutató előadás: 2013. november 19. kedd Úgy gondoltuk, hogy élményeinket szívesen megosztanánk másokkal is, ezért a hatodik évfolyamnak tartottunk egy kedvcsináló élménybeszámolót. Elmeséltük nekik, merre játunk a négynapos kárpátaljai kirándulásunk alatt: milyen…..
Értékelő óra: 2013. november 13. szerda A Kárpátaljáról való hazatérésünk utáni héten ismét egy teremben gyűlt össze a két hetedikes évfolyam, hogy közösen értékeljük kirándulásunkat. Fényképek segítségével újra felidéztük a helyeket, amerre játunk, s…..
4. nap: 2013. november 07. csütörtök             Kirándulásunk utolsó napjára ébredtünk, s a reggelt csomagjaink összepakolásával kezdtük. Majd reggeli után a kollégium melletti református templomban részt vettünk egy…..
3. nap: 2013. november 06. szerda             A harmadik nap a beregszászi testvériskolából két tanár úr kíséretében tíz diák is velünk tartott a kirándulásra, s velük együtt oldottuk meg a napi feladatokat.  Először a…..
2. nap: 2013. november 05. kedd             Reggel nehezen ment az ébredés, de a finom reggeli után új erőre kaptunk. A délelőttöt a beregszászi magyar nyelvű testvériskolánkban töltöttük, ami szintén Kossuth Lajos nevét…..
Határtalanul! mérföldkövek III. HATÁRTALANUL! tanulmányi kirándulás Kárpátalján  1. nap: 2013. november 04. hétfő             Izgatottan vártuk az indulás napját. Az őszi szünetben másra se tudtunk gondolni, csak az…..
Határtalanul! 2013/2014. Sikeres pályázat A Nyékládházi Kossuth Lajos Általános Iskola az idén is sikerrel pályázott a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által meghirdetett Határtalanul! programra. Ennek keretében a 7. évfolyamos diákok november 4. és 7. között négynapos…..
Határtalanul! mérföldkövek I. előkészítő órák 2013. október 16. szerda 1-3. óra óra: történelem óra: földrajz óra: irodalom Különleges volt a szerdai tanítási nap, hiszen az első három órát együtt töltötte az egész hetedik évfolyam – épphogy csak…..
Vivát Selmec!   Első nap   5 óra 40 perckor gyülekeztünk az iskola előtt, ahonnan 6 óra után nem sokkal el is indultunk Szlovákia irányába. A buszon az idegenvezető, Judit elmondta a napi programot, de az izgatottságtól szinte senki sem jegyezte meg. A határhoz…..