Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jgalt312

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár idén szeptemberig fogják csak az összes taxit sárgára festeni/fóliázni, van aki más most sem bízik a többiben. Zsuzsanna ragaszkodott a sárgához, ami kisebb zavart okozott az előtte parkoló sofőröknél: A történet tegnapi. Színházlátogatás és egy kiadós séta után…..
jgalt312 2014.01.17 14:21:45
@Darth Revan: de a sor elején néha magántaxis áll. Beülök az első, társasághoz tartozó taxiba, az meg megy előre, elnézést/engedélyt kérni hiénától. Az első taxit kéne választani a drosztról, persze, de nem mindig van kedvem baszakodni az árat felturbózó taxissal.
2009-es bemutatása óta a négy nörd tudósról és Pennyről, a szőke pincérnőről szóló sitcom összesen 1,3 milliárd (nem tévedünk) nézőt vonzott - Kínában. Az USA-ban is rendkívül népszerű sorozatot (network tévén nincs nála nézettebb 18-49-ben) Kínában elképesztő…..
PTS-ék csapata különböző hiányosságokat észlelt a Shiraz szálloda személyzetének reakcióidejében és reakcióiban. A hotel nagyon szívélyesen azt válaszolta, hogy ők nem találják kifogásolhatónak, ha ragtapaszt nem tudnak adni a recepción, vagy ha nem veszi észre a vendégeit…..
Naiv ügyfélnek az évek során többször meggyűlt a baja a Telenorral, de eddig nem robbant ki belőle. Amikor először elköltözött Európán kívülre, egy hóközi százezres számlával lepték meg, ami egy ügyfélszolgálati félretájékoztatás eredménye volt. Amikor…..
Izé, ezt a címet nem én adtam, hanem a videó szerzői, Garfunkel and Oates, azaz Riki Lindhome és Kate Micucci színésznők, akik a fenti projektet sikerrel adták el az IFC-nek és így lesz belőle ilyen énekes-vicces-megbotránkoztató videós viccprojekt. A The Loophole szövegének…..
Nem könnyű úgy dolgozni az egyszeri médiaszakmunkásnak, hogy a tévés piacon jelen lévő tévék közül az egyik a közmondásos hisztispicsa és a homokozóban műanyag traktortól erőszakkal megszabadított óvodás szerelemgyermekének szintjén viselkedik. A Tv2, oppardon, TV2 (ebből…..
Az Index egykori főszerkesztőjének lapjánál folytatja az Index egykori főszerkesztője - derült ki a 444.hu Ask.fm-oldaláról. Mészáros Zsófi idén március 15-én távozott közös megegyezéssel az Indextől, ebben a hónapban jelentette be Uj Péter, az Index…..
A Moszkva téri Gastland étkezde betámadta múltkori naiv ügyfelet, aki nem akarta az egész "menüt" kifizetni: Sziasztok, a Gastland bistroval kapcsolatban írtam nektek egy cikket még talán egy hónappal ezelőtt, remegő kézzel írom-e sorokat, ugyanis ma reggel egy rendőr keltett, a…..
Mint az várható volt, kifelejtették a nyári fesztiválokat a retardált dohánymutyitörvényből, ezért most naponta 2-3x mehet ki 20-30 ezer ember a Sziget idején cigit vásárolni a szárazföldre, ha elhagyja a dobozát részegen/lelejmolják a punkok: Gyulay Zsolt fontosnak tartotta…..
jgalt312 2013.07.03 23:25:28
@Perillustris: nem ez a baj, hanem, hogy ki-be járkálnak a g. látogatók, és megvesznek mást is kint. Tulajdonképpen ez a felvezetése a veszteséges lett idén is szövegnek, pedig még egy csepp eső nem esett augusztusban ;)
Naiv ügyfél külföldről próbálja kiiktatni feleslegessé vált erstés számláját, de lehetetlen küldetésnek bizonyul. Az ügyintéző azt javasolta, hogy menjen el egy helyi közjegyzőhöz, fordíttassa le magyarra a meghatalmazást, és már mehet is az ismerőse. Ellenkező esetben…..
A Dr. Rose Magánkórházban biztosra vették, hogy nem találnak semmi komolyat, ezért az orvos sajátos módon próbálta oldani a feszültséget. A viccből lekövérezés sokkja után viszont naiv ügyfél egyre hülyébbnek nézve érezte magát: Kedves Internet Népe! Eljött megint az…..
Slam úgy gondolta, hogy az Apple hivatalos online boltja garanciát jelent a garanciára. Ebben igaza is volt, cserébe az összes létező adminisztrációs hibát végigszenvedte, miközben a telefonjait cserélgette: Sokan abban a hitben vannak, hogy az eredeti Apple Online Store-ból…..
jgalt312 2013.03.07 10:36:08
@Whave: na ezaz. mikor olcsóbban meg lehet kapni a térfogatra 50%kal nagyobb salaxy s3-at
Naiv ügyfél nyugdíjas szülei elé a ház kapujába tették le a 80 kilós hűtőt az Euronics "futárjai", és ezért még külön pénzt is kértek: A miskolci Euronics üzletben csereakciós hűtőgépet vásároltak a szüleim. A régi hűtőt 10.000.-Ft-ért beszámították a…..
jgalt312 2013.03.05 16:35:27
@Leone_510: te is egyike lehetsz az ország sikeres minimálbéres vállalkozóinak ;)
Már csak az alkoholterjesztést kell teljesen agyatlanul államosítani, hogy német tinédzserek ezreit szoktassuk rá a szipura. A jelek szerint ugyanis a Nemzeti Drogelosztó tervezetéből kimaradt, hogy honnan lesz cigi az eseti szabadtéri rendezvények helyszínén, így a törvény szerint…..
Örvendetes hírrel fogadta Jocót a Windows 8 utazásos alkalmazása. Náluk már a Duna vonalán meghosszabbították Ausztria határait, így kaptunk egy újabb esélyt az élettől: Az új Microsoft Windows 8 Utazás alkalmazásában pillantottam meg a Lower Austria, Austria utazási…..
jgalt312 2013.02.04 12:43:37
jgalt312 2013.02.04 12:59:53
@Dr Jozef Vengloš: ok, akkor Csehország része volt Szlovákia, Csehszlovákia meg kamu ;)
Az idei második nagy hóesésnél leszólhatott valami fejes, hogy nem tud hazamenni a dombra, mert hirtelen évtizedes rekordja keletkelett az egy mellékutcára jutó hókotrószámnak. Persze volt, akire úgy rátolták a havat, hogy alig bírt kijönni a házból, másoknak meg lezúzták…..
Mi mindig jókat derülünk, amikor egy bulvárlap a pornózó valóságshow-hős és a hatlábú pakisztáni csodatehén közé beékel egy-egy társadalmi igazságtalanságot. De valószínűleg Ecseri Zoltánnak nem lesz kedve a nevetéshez. A lap Sok szülőt magára hagynak a gyerekei címmel…..
Jose Mujica, Urugay elnöke. Fizetése 90%-át, azaz 12 ezer dollárt, jótékony célokra ajánlja fel minden hónapban. Példát lehet venni. ..
Tegnap az emberek ledöbbenve figyelték, ahogy az FKF emberei reggel 8-ig hagyták, hogy mindent eltorlaszoljon a hó, ma pedig döbbenten tapasztalják, hogy az elkotort hó miatt nem tudnak kimenni a lakásból. Most akkor melyik legyen? A történet meglepő módon nem a hétfői havazáshoz,…..
Lászlónak elege lett a baszakodásból, amikor a Ryanairtől vásárolt szabványméretű kézitáskáikra 50-50 eurót számoltak volna fel hazafelé. Feljelentéssel kellett fenyegetőznie, hogy ne húzzák le őket, a többi szerencsétlenül járt utashoz hasonlóan: Évente jellemzően…..
Subba A Nemzet Alkoholistája! 2012.12.20 10:24:27
Bemutatjuk a Nemzeti Színház új kommunikációs vezetőjét. A kedvenc KDNP politikusunkat. Pufók vörhenyes arcával méltón képviseli majd a színházat. ..
Nem a felsőoktatás helyzetéről és nem a tandíjról szeretnék írni, ebben az ügyben ugyanis duplán elfogult vagyok: egyrészt a munkahelyét féltő egyetemi oktatóként, másrészt egy ésszerű mértékű, a tanulást és a minőség számonkérését ösztönző tandíj híveként.…..
Naiv ügyfél bojkottálni akarja a tömegközlekedésen a fizetést, amíg a beköltözött hajléktalanok szagától nem lehet levegőt kapni. Ígyis-úgyis totál bukó az egész, fizessenek csak a külföldiek, meg még a zenét is be lehetne vezetni, a hangulat jobb lenne. Szeretném ha…..
Dorka leleplezte a szörnyű valóságot, hogy még a szupercsaládbarát pihepuha bútoráruházban is eljátsszák azt a legolcsóbb trükköt, hogy akció előtt virtuálisan duplájára emelik (vagy a valaha volt legmagasabb árat írják ki, de ezt úgyse tudjuk ellenőrizni): Azt hittem…..