Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ArtDeco

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..
Imádom a körhintát. Főleg a régieket. Benne van minden, ami az élethez kell. Gyerekként rajta ülsz, élvezed, repülsz, képzelsz, kergeted, forgatod, lovaglod, hallgatod és kérded: lehetne még egyet?Majd felnősz. Vagy legalább is azt hiszed. És úgy érezheted, egész életedet a…..
MashCulture 4. Megijedve 2007.12.10 17:36:54
Furcsán élni a hétköznapokat izgalmas dolog. Érdekes azt gondolnia egy zenész-képzőművésznek, hogy izgalmas betű a 'g', mégpedig a kis gé. És izgalmas ezzel a fél mondatával megismermi belső énje kimondatlan szegletét is. Igen, a minap volt vele egy interjú a tévében. Nagyon…..
Annyiszor mondtam már, írd le.. írd le, mert aztán majd magadat okolod. Hogy megint, és tudtad, hogy így lesz és miért nem hallgattál a megérzéseidre. Vagy a józan paraszti eszedre? Mindegy is, hogyan nevezed, a lényeg, hogy most már sose felejtsd el leírni az első benyomást.…..
Ma gyerekként keltem ki az ágyból. Jó érzéssel töltött el, hogy az eső hangosan veri az ablakom és a tömött felhők még így is teljes sötétséget vonnak a golyóbis fölé, mert igen, szeretem, jó érzés hideg-fehér-nehéz-szagtalan reggelben ébredni. Az eső elállt. A sűrű…..
MashCulture 1. Az első festő 2007.11.25 01:38:00
Minden Első nagy szó. Mondhatni, szó szerint.  Érdekes lenne létrehozni valamit, ami az első... mindig is érdekelt, milyen lehet feltalálónak lenni. Aztán mindig rájöttem, nagyon unnám magam, hogy mindig csak olyanon járhat az agyam, amin nem is járhat. Aztán akartam tenni…..