Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kvaezo

66 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves fotósok! Megjelentek a decemberi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illő asztali vagy mobil háttérképeket. A gyűjtemény oldalán azokat is megnézhetitek, amik most nem kerültek be ide. A havi…..
Kvaezo 2015.12.04 11:46:02
@Nagy István.: köszönöm, hogy szóltál, javítottam a linket
Beatles 50 blog Nagyon szép oldal 2014.03.19 15:36:36
www.blog.hu ..
Kvaezo 2015.11.13 16:42:26
Kedves fotósok! Megjelentek a novemberi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illő asztali vagy mobil háttérképeket. A gyűjtemény oldalán azokat is megnézhetitek, amik most nem kerültek be ide. A havi…..
Az Indafotón igyekszünk érdekes, izgalmas fotópályázatokat hirdetni, a Mai Manó Házzal közös Láss, ne csak nézz! pont ilyen volt. Azt is figyeljük, éppen hol, milyen témában szerveznek mások fotópályázatokat. Most szívből ajánlunk egyet. Még két hétig, október 20-ig vár…..
Kedves fotósok! Megjelentek az októberi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illő asztali vagy mobil háttérképeket. A gyűjtemény oldalán azokat is megnézhetitek, amik most nem kerültek be ide. A havi…..
Kedves fotósok! Megjelentek a szeptemberi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illő asztali vagy mobil háttérképeket. A gyűjtemény oldalán azokat is megnézhetitek, amik most nem kerültek be ide. A havi…..
Kedves fotósok! Megjelentek a augusztusi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illő asztali vagy mobil háttérképeket. A…..
Egyik indafotósunk, vlmworld fotós túrát szervez a hétvégére a Pilisbe. Részletek: A túra dátuma 2015.07.04, szombat. Részvétel saját felelősségre. A túra hossza: kb. 11-12 km. Az utazást mindenki maga szervezi Piliscsévre. A fővárosból…..
Kedves fotósok! Megjelentek a júliusi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illő asztali vagy mobil háttérképeket. A gyűjtemény oldalán azokat is megnézhetitek, amik most nem kerültek be ide. Továbbra is várjuk…..
Kedves fotósok! Megjelentek a júniusi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illő asztali vagy mobil háttérképeket. A gyűjtemény oldalán azokat is megnézhetitek, amik most nem kerültek be ide. Továbbra is várjuk…..
Kedves fotósok! Megjelentek a májusi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illő asztali vagy mobil háttérképeket. A gyűjtemény oldalán azokat is megnézhetitek, amik most nem kerültek be ide. Továbbra is várjuk…..
Kedves fotósok! Megjelentek a áprilisi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illő asztali vagy mobil háttérképeket. A gyűjtemény oldalán azokat is megnézhetitek, amik most nem kerültek be ide. Továbbra is várjuk…..
Kedves fotósok! Megjelentek a márciusi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illő asztali vagy mobil háttérképeket. A gyűjtemény oldalán azokat is megnézhetitek, amik most nem kerültek be ide. Továbbra is várjuk…..
Kedves fotósok! Megjelentek a februári háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illő asztali vagy mobil háttérképeket. A gyűjtemény oldalán azokat is megnézhetitek, amik most nem kerültek be ide. Viszont…..
Mostanában sokat hallani a megerőszakolt diáklányokról, a családon belüli erőszakról és a nőbántalmazásról. Én is írhatnék erről, no meg arról, hogy az ismerősi körömben milyen megtörtént és hallott történetek keringenek a témában, de nem teszem. Viszont az alábbi…..
Kedves fotósok! Megjelentek a januári háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illő asztali vagy mobil háttérképeket. A gyűjtemény oldalán azokat is megnézhetitek, amik most nem kerültek be ide. Küldjetek be ti is…..
Lezárult a képvadászat, nagyon sok szép fotót küldtetek. Ez úton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett a pályázaton. Nehéz dolgunk volt az elbírálásnál, de végül sikerült 3 képet kiválasztanunk. A 3 nyertes: bodorpeter maniko Kovács Krisztina   A…..
Karácsonyi hangulatú címlapképet keresünk a megújult Indafotóra! Ha már nagyon készülsz a karácsonyra, díszíted a lakást, vagy az ünnepi díszkivilágítás alatt az utcákon forralt borozol, ráadásul fotózni is szeretsz, akkor várjuk képeid, hogy a legjobbat kitehessük a…..
Kedves fotósok! Megjelentek a decemberi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illő asztali vagy mobil háttérképeket. A gyűjtemény oldalán azokat is megnézhetitek, amik most nem kerültek be ide. Küldjetek be ti is…..
Kedves fotósok! Megjelentek a novemberi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illő asztali vagy mobil háttérképeket. A gyűjtemény oldalán azokat is megnézhetitek, amik most nem kerültek be ide. Küldjetek be ti is…..
Tette fel a kérdés az Ylvis a The Fox című slágerében, és meg kell valljam, én sem hallottam még rókát hangot kiadni. Viszont a szám megihletett (igen, nem olyan rég hallottam először, bármily' furcsa is), úgyhogy gondoltam, hozok nektek pár aranyos rókácskát az egyik…..
Kedves fotósok! Megjelentek a októberi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illő asztali vagy mobil háttérképeket. A gyűjtemény oldalán azokat is megnézhetitek, amik most nem kerültek be ide. Küldjetek be ti is…..
Az ausztráliában őshonos lantmadarak képesek megjegyezni és utánozni azokat a hangokat, melyek körülveszik őket, beleértve a láncfűrészeket, játék puskákat, fényképezőgépeket, légkalapácsot és az emberi hangot is. Nyaranta néha órákat dalolnak, vegyítve a különböző…..
Kedves fotósok! Megjelentek a szeptemberi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illeszkedő asztali vagy mobil háttérképeket. Az ide be nem válogatott képeket a gyűjtemény oldalán tudjátok megnézni. Küldjetek be ti…..
Angry Marci blogja Jánosnak vol2 2014.08.19 15:46:51
no és ez megjelenik?..