Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Gyermekkor Vége

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor tavaly a köztévé elindította A Dal című énekversenyét, tán maguk sem gondolták, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulóját kiválasztó nemzeti válogató stabilan egymillió fölötti nézettséget hoz majd, amivel a nézőkért kétségbeesetten kaparó tévé egyik…..
A Gyermekkor Vége 2013.02.03 12:02:03
@neduddki21: Egyetértek ,de még lehetne vinni egy kis csavart a történetbe.
A szöveget angolra fordítani és Dénes részeit angolul, Szilvi részeit magyarul énekelni a refit meg közösen angolul. Plusz a Trutykó leszervezhetné melléjük Weisz Fanni-t, aki meg angolul eljelelné az egészet. Csak az esélyegyenlőség végett. Tuti befutók lennének.

Na jó csak vicceltem, vagy nem?
A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit ZRt mindent elkövet, hogy kétségek között tartsa a pályázókat, akik dohány-koncesszióra jelentkeznének, mindezt a pályázatok beadása előtt 28 nappal. Kérdés, ezen (naivan) csodálkozunk, vagy csak felsóhajtunk, beigazolódott, amit…..
A Gyermekkor Vége 2013.01.17 17:17:26
@Mertcsak: Vagy a Postára

Gondolom mindenki járt már postán. Ott vagy a PostaBoltban vagy újságos ablaknál árulják most a cigit, üdcsit, újságot és a lottót.
A posta meg eleve állami cég tehát akár mekkora bevétel keletkezne az is mind az állam kasszában kötne ki. Ja és a logisztikai része is meglenne oldva.
A postánál úgy is para van a piac nyitás miatt, ezzel lehetne kompenzálni az esetleges veszteségeket.
Szerintem...
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..
A Gyermekkor Vége 2012.12.22 14:05:43
A fentebbi hozzászólásokból kiindulva az énekesekről nem írnék különösebben, mert az mindenkinek a saját ízlés világára van bízva. Bár Cz.Heni olyan unszimpatikus, hogy olyat ritkán látni.

A műsor kicsit langyos volt, valahogy nem illett össze a látvány és a produkció. Olyan volt mintha több tíz millióért csináltak volna egy bazi jó színpadot+látványt azután felkérték volna a bácskaröcsögei kultúrház munkatársait, hogy "Gyerekek itt a technika, csináljatok egy jó műsort". Kicsit amatőrre sikerült a megvalósítás.
1.A színpad sötét és azzal hogy többszintes volt igen nagy kockázatot vállaltak arra, hogy valaki pofára essen. Az egyik énekes arcán láttam is a "hol a f..szba van a lépcső" kifejezést amikor elhagyta a színpadot.
2.SzKT-nak nagyon jól állt az éneklés és a visszafogottság is, de a szövegelést még gyakorolni kell egy kicsit. Azon kicsit felakadtam, amikor B.Olivért kérdezte, hogy mit szól ahhoz, hogy az "anyukája itt ül a nézők sorai közt". Nem vagyok egy nyelvtan zseni, de vagy a nézők között, vagy a nézők soraiban. Nem nyelvbotlás volt mert kétszer is így mondta. A visszaszámlálásnál meg "még 20 másodperc van, azt hiszem". Nem igaz, hogy nem telik egy monitorra, ahol ő is láthatná, hogy hol tart a számláló.
3.A kamerák is néha igen pocsék képet mutattak. Főleg Böbe produkciójánál, ahol vagy kihintázott a képből, vagy a fejlámpa vakított el mindent.
4.A VJ srác bejelentkezései pedig egy viccel értek föl.

Remélem a jövőhétre kicsit összeszedik magukat, mert amúgy egész tűrhető volt a műsor. :)