Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T0rrente

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ideig beteg voltam, megtalált az influenza, de már nagyjából túl vagyok rajta. Aminek viszont nagyon tudtam örülni, hogy prepper vagyok. Munkából hazaérve csak bedobtam magam az ágyba, aztán 3-4 napig ki se mozdultam a lakásból, még a sarki boltig se kellett elsétálnom. :) Nem…..
T0rrente 2012.12.19 15:10:44
@Lex Icon: A chipset én se tartom nagyra de van egy rettentő fontos tulajdonsága egy globális összeomlás esetén mégpedig a moráljavítás.Gondolj bele ha minden összeomlik körülötted minden olyan dologra ami a civilizációra a legkisebb mértékben is emlékeztet kincset ér mert amikor feladnád húzz tovább.
A cukor viszont nagyon fontos.Egyrészt tartósításra gondolj csak a befőttekre másrészt orvoslás(tudsz szeszt főzni belőle ami fertőtlenítő és kedélyjavító :D) arról nem is beszélve hogy úgy tudom egy nyílt sebbe ha cukrot öntesz jelentősen csökkenti a vérzést.
Cserre alapnak is jó.
Egyébként falun a mai napig tartja magát az hogy ha krumpli,zsír,cukor,só van akkor minden van. Ez természetesen úgy kell érteni hogy nem a legegészségesebben étkezel de nem halsz éhen. A só jó fogmosásra, fertőtlenítésre, jégoldásra is.A zsír tartósításra.
De hogy a mostani problémánál maradjunk chips helyet én mondjuk a sózott pisztáciát mandulát,mogyorót javasolnám.Egészségesek az olajos magvak,a só pótolja a szervezetedből kiürült ásványi sókat és itat ami az influenzás betegségek egyik legjobb ellenszere.
T0rrente 2012.12.19 15:14:36
@T0rrente: A második mondat egy kicsit értelmetlenre sikeredet a visszatörlések miatt.