Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rioja

25 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogindító cikkemben írtam a webáruházakkal kapcsolatos megemelkedett bírságtételekről, melyek minimuma 200 ezer forintra emelkedett. Hogy világosak legyenek a követelmények, a Pest Megyei Kormányhivatalhoz fordultam az új jogszabály értelmezése érdekében. A Kormányhivatal a Nemzeti Fejlesztési…..
A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság tájékoztatót tett közzé a webáruházakra vonatkozó adatvédelmi követelményekről. Ebben több olyan tipikus példát említ, melyek az adatvédelmi jogszabályokba ütköznek, és adott esetben bírságot is eredményezhetnek az üzemeltetők számára. A…..
Minden vállalkozásnak fel kell készülnie arra, hogy – ha még nem volt – előbb-utóbb lesz olyan ügyfele, aki valamilyen panasszal él. Fontos, hogy ezeket a helyzeteket felkészülve, a jogszabályoknak megfelelően intézze. 2017. január 1-től változtak egyes fogyasztóvédelmi rendelkezések. A panaszok…..
Szembesültél már azzal a boltban, hogy venni kellene otthonra valamit, de nem emlékszel a termékre? Vagy érkeztél már haza bevásárlásból úgy, hogy a fene egye meg, már megint elfelejtettem valami nagyon fontos dolgot megvenni? Ez mindenkivel megesik, de vannak olyan megoldások, melyekkel a…..
Web-ker Webáruházak rettegjetek? 2017.01.11 23:49:01
2017. január 1-jén léptek hatályba a webáruházakra vonatkozó szigorúbb bírságtételek, melyek minimuma 200 ezer forintra emelkedett. A sajtóban megjelent híradások, vélemények túlzó mértékű szankciókról szólnak. Nem hívják fel azonban a figyelmet arra, hogy a magasabb bírságok csak bizonyos…..
Gyümölcsös, jól iható, könnyen érthető, klassz kis bor. ..
Tutti frutti? Cukorkás, virágos jegyek? Bevillan a barack? Gyümölcsbomba? Na, itt nem villan be semmi. Az éppen iható kategória...
A dizájn jobb mint a bor, sajnos .....
Kellemes nyári itóka Rusztról. Kockacukor és frutti, mintha már nem is száraz lenne. Kellemesen bizserget,de nem tolakodóan bubis. 4,5 Euro...
Az alapanyagok: A végeredmény:  Intenzív illatok, élénk savak. Mind a bor, mind az étel abszolút könnyen érthető...
rioja 2013.07.04 15:57:55
@Méhe Mihály: Kedves Misi! A kagyló budaörsi származású, de a Metro-ból van. :-) Múltkor sajnos lefagyasztottam, csak a húsa összeesett és rághatatlanná vált. Ilyen hibát most nem követtem el. Viszont két személyre legalább két kiló kell. Így most éhes maradtam ...
Túlérett erdei gyümölcsök és aszalt szilva. Itatja magát. Nagyon egyben van. Megfelelő partner komoly beszélgetésekhez. A legjobb kékfrankos, amit ittam...
Juhász testvérek pincészete, Egri Bikavér 2008 Jó kis bor, észre sem vettük, hogy kiürült a palack. ..
Vylyan, Pinot noir 2007 Nem rossz, de nem e miatt fogok legközelebb a boltba rohanni...
Kovács Nimród, Egri Bikavér 2008 Elmegy. Erős savak, nem árt mellé pl. egy kis pogi...
Pfneiszl, Tango 2010 Minden évben visszatérő versenyző nálam. Baromi jó. Gyümölcsös és "egyszerű, ettől csodálatos a Tango". Mindig eszembe juttatja egyik kedvenc filmem egyik jelenetét: ..
Quercus 2009 (Szlovénia) Egyetlen pozitívuma, hogy 0,5 literes kiszerelésben is lehet kapni. Emberi fogyasztásra alkalmassá tételéhez nem árt szegfűszeget, fahéjat és narancskarikákat tenni hozzá, és felforralni. Csak megfelelő mennyiségű cukor hozzáadása után fogyasztandó!..
Weninger, Frettner 2006 3500 körül sok érte, de alig 2000 felett akciózva nem mondanám rossz vételnek. Szerintem kár tartogatni, igya meg mindenki, akinek van otthon betárazva!..
Könnyen érthető Bor és spagetti 2013.01.25 20:57:06
Péntek van. Feleségem kimenőt kapott. A gyerekek alszanak. Mihez kezdjek? Kézimeccs. Egy gyors kaja: spaghetti al pomodoro e basilico. A holnap estére tervezett forraltbort pedig még "feldolgozás" előtt le kell tesztelni: Szent Anna Borház, Cabernet Sauvignon, 2011.…..
Virágos-illatos jegyek, könnyed. Kagylót főztünk vele, a maradékkal kísértük...
rioja 2013.01.23 08:45:39
@Méhe Mihály:

Mikor igyon az ember újbort, ha nem akkor, amikor új? Úgyhogy vettem párat még decemberben. Már kifogyóban van a készlet ...
Könnyen érthető Légli, 333 2012 2013.01.15 23:36:07
Dominál a farkasalma!!! :-) Mindenképp toljatok hozzá valami kísérőt!..
Komoly felépítés, sok gyümi, a Szerecsen után igyuk!..
Gyümölcsösség, játékosság, no para .....
Kellemes kísérője jobbfajta édesvízi halaknak. Paptetű mellé senki ne fogyassza!..
Tényleg könnyen érthető...